Kožne jakne La Force

5.6 | 17 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10a - YU biznis centar, lokal 28/L
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Kožne jakne La Force
Mobilni: 069/
koznejaknelaforce.rs

O nama

KOŽNE JAKNE LA FORCE

Butik La Force se bavi prodajom uvoznih muških i ženskih kožnih jakni izrađenih od 100% prirodne kože. Zahvaljujući dvadesetogodišnjem iskustvu, nudimo Vam veliki izbor kvalitetnih proizvoda za svačiji ukus, po najpovoljnijim cenama.

Kožne jakne La Force karakteriše visok kvalitet, besprekoran stil, vanvremenski dizajn i čvrstina materijala od koga su napravljene. U našoj ponudi nalazi se raznovrstan izbor muških i ženskih kožnih jakni, mantila, pelerina, polumantila, sakoa, uz veliki izbor modela, različitih dužina i veličina.

Kožne jakne za muškarce La Force izrađene su od najkvalitetnije jagnjeće i teleće kože, a u zavisnosti od Vaših potreba i želja, možete izabrati neki od četiri modela:

 • Bokserice-Pilotke – vrlo popularne jakne koje su neizostavni deo garderobe kako za sportsku eleganciju, tako i za urbani stil. Ova vrsta jakni je veoma popularna kod mladih, a pored toga što daje sportsko-elegantni stil, uspešno štiti od vetra. Možete izabrati jakne sa krznom ili bez, a neki od naših najpolularnijih modela su: Gordon, Harley, Redwood, Dallas, Springfild, Spencer, Marciano i Cruise.
 • Duge kožne jakne – simbol zrelosti i eleganicije, idealne za vetrovite jeseni i beogradsku košavu. U našoj ponudi imamo šest modela: Hugo, Luciano, Brando, Marcos, Philippo i Sheffield.
 • Kratke kožne jakne – koje su uvek u modi, izrađene od najkvalitetnije jagnjeće i teleće kože. U skladu sa Vašim stilom i načinom oblačenja, možete izabrati neki od raznovrsnih modela iz naše ponude: Alexandar, Boris, Roberto, Victor, Bronson, Wilson, Magnus, Maddox, Lewis.
 • Muški sakoi – veoma popularni zbog svoje elegancije kod pripadnika svih generacija. Pored sakoa od kože nudimo i one izrađene od velura.

Za sve dame koje žele da imaju kvalitetnu i modernu kožnu jaknu, koja će upotpuniti njihov stil oblačenja, nudimo veliki izbor modela:

 • Kraće jakne – izrađene od najkvalitetnije kože i modernog stila, oduševiće svaku pripadnicu lepšeg pola. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modela: Julia, Donna, Victoria, Monica, Jully, Brenda, Emily, Elly, a Vaše je samo da izaberete onu koja najviše odgovara Vašem stilu.
 • Mantili i polumantili – koji će Vas najbolje zaštiti u vetrovitim jesenjim danima, ali i učiniti  elegantnim i privlačnim. Naši najpopularniji modeli su: Jessica, Penelope, Naomi, Linda, Katarina, Hannah i Elizabeta
 • Pelerine – moderno dizajnirane i praktične pelerine izrađene od najkvalitetnije kože, učiniće Vas lepim tokom kišnih dana. U našoj ponudi nalazi se više vrhunskih modela: Mishel, Mirella, Barbara, Lilly, Shelly
 • Kožne jakne sa krznom – najbolja zaštita u hladnim zimskim danima. Sve naše jakne su izrađene od najkvalitetnije kože sa bogatim, prirodnim krznom polarne lisice ili rakuna. La Force kožne jakne sa krznom dostupne su u više boja i modela: Stephanie, Jennifer, Isabella, Pamela, Samantha, Claudia, Rafaella, Sharon, Manuela, Vanessa
 • Ženski krzneni prsluci – predstavlju najbolji izbor za dame koje žele da budu u trendu. Naši prsluci izrađuju se od najkvalitetnijeg krzna činlile, rakuna, zeca i dostupni su u nekoliko boja – braon, braon melirana, siva, crna. Posebno izdvajamo modele: Diana, Laura i Lydia.

Butik La Force sarađuje sa sindikalnim organizacijama, a sa željom da budete lepi i elegantni nudimo Vam izuzetno povoljne uslove prodaje i cene, mogućnost plaćanja na rate, kao i stalne akcije za keš kupce.

Kožne jakne La Force Beograd – vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama!

Kompletnu ponudu naših proizvoda, možete pronaći na sajtu: www.laforcekoznejakne.rs

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Josipovic
  13.03.2017 09:21

  Butik La Force se bavi prodajom uvoznih muskih i zenskih koznih jakni izrađenih od prirodne koze.Zahvaljujuci dvadesetogodisnjem iskustvu,nude vam veliki izbor kvalitetnih proizvoda za svaciji ukus,po najpovoljnijim cenama.

  Firme u blizini

  Invento Fashion Kožne jakne, Bulevar Vojvode Mišića 41, Čukarica, Beograd
  Slic-butik i trgovina na veliko, Palmoticeva 23, Stari grad, Beograd
  Valter odela po meri, Živojina Lukića Vajara 58a, Novi Beograd, Beograd
  Contessa, /, Beograd
  ONE Concept Store modni brend, Terazije 35, Stari grad, Beograd