Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Moderni tepisi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Moderni tepisi

Možda mislite da je tepih samo ukras za pod. Međutim, grešite, jer je tepih mnogo više od toga. On unosi toplinu u životni prostor, štiti podne obloge od habanja, pruža zvučnu i toplotnu izolaciju i vizuelno povezuje elemente u prostoru.

moderni tepisi

 

Ako je vaš dom opremljen u modernom stilu, onda bi trebalo da birate tepihe takvih oblika, boja, dezena i veličina, koji će naglašavati lepotu prostora.

Moderni tepisi za dnevnu sobu

Vrlo je bitno praviti razliku između vrste i boje tepiha koji će se upotrebiti u dnevnoj, spavaćoj ili dečijoj sobi. Dnevna soba bi trebalo da ima umirujuće tonove, ali ne previše, jer ta prostorija treba da poziva na druženje i zabavu ukućana i njihovih gostiju.

Primera radi, ako odaberete moderne tepihe koji imaju zebraste dezene, svakako nećete pogrešiti. Ipak, uzmite u obzir boju zidova, garniture, fotelja, prekrivača, i to na taj način da se dezen i boja tepiha uklapa sa ostatkom enterijera.

Tepisi zebrastog dezena su se pojavili još u prvoj polovini prošlog veka, i uvek se ponovo vraćaju u modu. Vaš izbor mogu biti orijentalni tepisi, koji su takođe uvek aktuelni, kao i jednobojni čupavi tepisi. Još jedan dobar predlog je da birate šarene pletene tepihe koji unose razigranost i veselu atmosferu u prostoriju.

Moderni tepisi za spavaću sobu

Spavaća soba je prostorija koja bi trebalo da ima umirujuće i relaksirajuće boje, koje nas opuštaju i pripremaju za san i odmor od napornog radnog dana. Često se postavlja pitanje kakvog oblika bi trebalo da bude tepih za spavaću sobu?

I tu postoje određena pravila, kao što je situacija u kojoj imate veliki krevet u sredini, gde možete da probate dve solucije: prva je da stavite dva moderna manja tepiha sa obe strane bračnog kreveta, ili samo jedan tepih čiji je manji deo skriven ispod kreveta. Efekat koji postižete na ovaj način jeste da prostor deluje skladnije.

Moderni tepisi prodaja

Razne vrste modernih tepiha možete pronaći na web prezentacijama salona, gde su proizvodi predstavljeni najpre fotografijom, a zatim i kratkim tekstulanim opisom. Navedene su boje u kojima je tepih dostupan, njegova veličina, materijal izrade i slično.

moderni tepisi cena

 

Poručivanje možete da završite online putem, tako što odabrani artikal stavite u korpu, potvrdite naručivanje, a zatim izvršite plaćanje putem e-bankinga, u najbližoj banci ili pošti, ili pouzećem kada primite robu.

Ako imate vremena, obiđite fizička sedišta salona tepiha, i lično se uverite u kvalitet. Vodite računa o tome da kupovina tepiha nije mala stavka i da se uvek isplati odvojiti nešto više novca, jer ćete uživati u kvalitetu i komforu tokom dužeg niza godina.

Moderni tepisi cena

Tepisi predstavljaju skupoceni deo pokućstva, a cena zavisi od nekoliko faktora, kao što je materijal izrade tepiha, veličina, da li je ručno tkan, kakvo je bojenje kao i gustina. Primera radi, za čupave i belgijske tepihe potrebno je izdvojiti u proseku od 3500 do 4500 dinara po metru kvadratnom, dok za vunene tepihe treba platiti od 8500 do 10500 dinara po kvadratu.

Moderni tepisi iskustva

Imajte u vidu da je moderan tepih nešto poput umetničkog dela, može se preneti sa generacije na generaciju, tako da postoji i određena emotivna vrednost koju tepih sa sobom nosi.

Ako ste odabrali vrhunski kvalitet, znajte da će tepih kroz godine izgledati sve bolje i bolje, kao na primer veoma kvalitetan nameštaj od punog drveta.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone tepiha koji se nalaze oglašeni ispod našeg teksta.

 

Ravni tepisi za Vaš dom

Ravni tepisi za Vaš dom

Moderni tepisi

Moderni tepisi

Tepisi za Vaš dom

Tepisi za Vaš dom

Moderni tepisi

Moderni tepisi

Novi dezeni tepiha!!!

Novi dezeni tepiha!!!

Moderni tepisi!!!

Moderni tepisi!!!

Tepisi za Vaš kutak

Tepisi za Vaš kutak

Moderni tepisi

Moderni tepisi

Moderni tepisi

Moderni tepisi

Tepisi za Vašu terasu

Tepisi za Vašu terasu

Moderni tepisi

Moderni tepisi

Povoljni moderni tepisi

Povoljni moderni tepisi

Moderni tepisi Vracar

Moderni tepisi Vracar

Moderni tepisi Beograd

Moderni tepisi Beograd

Svedeni i moderni tepisi

Svedeni i moderni tepisi

Moderni tepisi

Moderni tepisi

Turski moderni tepih

Turski moderni tepih

Povoljni moderni tepisi

Povoljni moderni tepisi

Moderni tepisi iz Turske

Moderni tepisi iz Turske

Moderni tepisi Vozdovac

Moderni tepisi Vozdovac

Moderni tepisi Beograd

Moderni tepisi Beograd

Turski moderni tepisi

Turski moderni tepisi

Najbolji moderni tepisi

Najbolji moderni tepisi

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Marina Dakic

Veoma moderne i kvalitetne tepihe mozete kupiti u salonu tepiha Venum. Zaista imaju veliki izbor i dobre cene. Po meni ovde se mogu naci najlepsi moderni tepisi u gradu.

15.05.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, priznajem samo ine starinske tepihe, sve van toga mi je cisto gubljenje vremena.

26.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Po meni oni mogu da se zaisat urade bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

13.04.2017
Petar Jankovic

Sto se mene licno tice, svi moderni tepisi su nesto sto ce pre ili kasnije da valja.

30.03.2017
Nikolina Pantelic

Po pravilu, nikada oni nisu bili nesto posebno skupi. Sve ostalo je po meni samo gubljenje vremena.

15.03.2017
Ivan Stojanovic

Sto se mene licno tice ipak su ovi tepisi nesto potpuno novo i moderno.

23.02.2017
Jana Stankovic

Ja licno nisam ljubiteljka modernost, vise volim tradiciju i klasicnu umetnost.

07.02.2017
Marko Petrovic

Koliko mi je samo poznato, po pitanju modernih tepiha je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

27.01.2017
Biljana Brankovic

Stvar je samo u tome da svim moderni tepisi moraju bas onako debelo da se plate.

10.01.2017
Dusan Markovic

Kada pricamo o modernim tepisima, najvaznije je da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.