Kao što samo ime kaže, reč je o pokretnim ogradama, koje se po potrebi mogu lako montirati, a isto tako i ukloniti.

mobilne ograde

 

U našem tekstu možete da saznate niz korisnih informacija o tome koja je sve namena mobilnih ograda, gde ih možete kupiti ili iznajmiti, šta sve utiče na njihovu cenu i tome slično.

Sigurnosne ograde

Najčešća primena sigurnosnih ograda je na gradilištima i kod izgradnje puteva. Takođe se koriste i kod organizovanja koncerata, sportskih manifestacija i dr.

Iznajmljivanje sigurnosnih ograda

Kada ne postoji potreba da se ograda duže koristi, tada je dobra odluka da se one iznajme. Prevoz i montažu do željene lokacije, obezbeđuje vam firma od koje rentirate sigurnosnu ogradu.

Prodaja sigurnosnih ograda

U ovom slučaju je bolje kupiti mobilnu ogradu, ako se bavite takvim poslom da ćete u dužem vremenskom periodu imati potrebu da je koristite.

Mobilne ograde za koncerte

Svima nam je poznato da ljudi iz prvih redova žele da se popnu na binu a u tome ih sprečava, pored obezbeđenja i sigurnosna ograda.

Mobilne ograde za manifestacije

Mobilne ograde svoju primenu nalaze i tokom raznih drugih manifestacija, gde je prisutan veći broj ljudi. One efikasno ograđuju određeni prostor, imaju zaštitnu ulogu, a proizvedene su prema vrhunskim tehnologijama.

Mobilne ograde za vašare

Vašari su vesela mesta na kojima je prisutno mnoštvo dobro raspoloženih posetilaca, tako da je neophodno, iz mnogo razloga, da se postave mobilne ograde.

Mobilne ograde za gradilišta

Kod gradilišta već imamo situaciju da ograde imaju zaštitnu funkciju, a to se naročito odnosi na visokogradnju. One veoma efikasno ograđuju gradilišta, štiteći time i ljude koji samo prolaze pored mesta na kome se nešto gradi.

mobilne ograde cena

 

Mobilne ograde za parkove

Kod ove vrste ograda je velika prednost što se one izuzetno lako prenose i montiraju, što sve za vas radi firma koja ogradu prodaje ili rentira.

Mobilne ograde za zelene površine

Na zelenim površinama se uvek nalazi dosta ljudi, koji treniraju, džogiraju, ili su jednostavno došli na piknik. Ako je neki deo zelene površine potrebno privremeno ograditi, tada je najbolje rešenje postaviti mobilnu ogradu.

Mobilne ograde za parkirališta

Svoju svrhu mobilne ograde nalaze i na parkiralištima. Ono što je bitno naglasiti to je da one imaju veoma dug vek trajanja, zahvaljujući kvalitetnoj izradi.

Mobilne ograde za skupove

Dugovečnost ograda se postiže metodom cinkovanja. Još jedna dobra karakteristika jeste što se njima lako rukuje, i to bez krana ili dizalica.

Mobilne ograde za marine

Na željenu lokaciju, mobilnu ogradu dovozi firma sa kojom ste postigli dogovor o saradnji. Nakon dogovorenog vremena, ograda se odvozi, a sve to je u sklopu cene.

Mobilne ograde za sportske terene

Mobilne ograde se odlikuju kompaktnim skladištenjem, ali isto tako i svojom univerzalnom primenom.

Na sportskim terenima ćemo ih vrlo često susresti.

Mobilne ograde – iskustva

Iskustva korisnika su sasvim pozitivna, jer ograde imaju pre svega zaštitnu funkciju. Mogu da se koriste jednokratno, samo tokom trajanja nekog događaja. Ako se odlučite na kupovinu, tada se za ograde može reći da im je dug vek trajanja i upotrebe.

Mobilne ograde – cena:

Koliko ćete novca da izdvojite za iznajmlijvanje ili kupovinu mobilne ograde, zavisi od modela i namene za koju se koristi.

Primera radi, cena može da se kreće oko 20 evra/m1.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mobilne ograde
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

05.09.2018
Jovana Lukic

Firma ateix boxi ima najbolje mobilne ograda koje su idealne za sve vrste manifestacija bilo da se radi o otvorenom ili zatvorenom prostoru.