Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Miris za auto
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Miris za auto

Auto je vaš ljubimac na četiri točka i sasvim je razumljivo da ga mazite i pazite, negujete... U tom smislu postoji auto kozmetika, a u okviru nje – mirisi za auto.

miris za auto

 

U našem daljem tekstu saznajte kakvi sve mirisi za četvorotočkaše postoje, po kojoj ceni ih možete nabaviti, kao i druge korisne informacije.

Miris za automobile

Enterijer automobila je kao vaš dom – sve bi trebalo da bude čisto i uredno, da blista i miriše. Upravo od toga zavisi kakav ćete utisak ostaviti na ljude koje vozite, a to mogu biti važne osobe, kao što je vaš šef ili devojka koja vam se dopada.

Zbog toga pažljivo birajte kako će vaš auto mirisati. Na tržištu je moguće pronaći više različitih mirisa, a mi ćemo napraviti osnovnu podelu. Ona glasi:

-          Mirisne jelkice

-          Mirisne lutkice

-          Mirisni parfemi

-          Mirisi u gelu

-          Mirisi u bočicama

-          Mirisi za ventilaciju.

 

Miris za vozila

Kada je reč o jelkicama, one su nam svima dobro poznate, jer su se pojavile među prvim vrstama mirisa za auto. U tom smislu, možete da birate kako želite da miriše vaš ljubimac – postoje fresh way triple, fresh way, areon smile, areon moon, lux sport, wunder baum... – izbor je na vama!

 
  miris za vozila cena


Takođe, moguće je pronaći proizvode za ovu namenu koji se nalaze u konzervi. Zahvaljujući njima se osvežava vazduh u automobilu, tako da ćete se i vi kao vozač, ali i vaši putnici osećati daleko opuštenije i prijatnije, čak i kada vožnja traje nekoliko sati.

Miris za aute prodaja

Savremeni čovek često nema dovoljno vremena, i mnoge poslove završava online. Internet komunikacija je preuzela primat, tako da je u par klikova moguće obaviti dosta različitih poslova, između ostalog, i naručivanje mirisa za aute.

Naime, firme koje se bave prodajom auto kozmetike, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su mirisi predstavljeni u slici i reči, odnosno kroz kratki tekstualni opis. Tu su navedene glavne karakteristike, i prikazane su cene, koje se mogu uporediti.

Dakle, kada se odlučite za miris po želji, jednostavno artikal dodajete u korpu, a nakon toga vršite plaćanje – da li putem e-bankinga, u najbližoj banci ili pošti, svejedno je, jer čim uplata prođe, naručeni mirisi za automobil se šalju na vašu adresu.

Takođe, možete da posetite i fizička sedišta ovih firmi, i da na licu mesta odlučite šta bi vam najviše odgovaralo i kako biste hteli da limeni ljubimac miriše. Ljubazni prodavci će rado odgovoriti na sva vaša pitanja, tako da ćete lako odabrati koju vrstu mirisa želite – da li u konzervi, u gelu, u bočicama, jelkice, lutkice, ili želite mirisne parfeme i mirise za ventilaciju...

Miris za auto – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za mirise za auto zavisi od njihove vrste, na primer – jelkice se kreću u proseku oko 125 dinara, dok za mirise u bočicama treba platiti od 400-800 dinara u proseku; cena mirisa u gelu je prosečno oko 550 dinara...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2018
Mladen Todorovic

Koliko ćete novca izdvojiti za mirise za auto zavisi od njihove vrste, na primer – jelkice se kreću u proseku oko 125 dinara, dok za mirise u bočicama treba platiti od 400-800 dinara u proseku; cena mirisa u gelu je prosečno oko 550 dinara...

14.09.2017
Dusan Markovic

Kako god da okrenete, mirisi za automobile se u danasnje vreme podrazumvaju. Svako zeli da mu u Beogradu auto mirise kao da je tek izasao iz fabrike i u tome zaista nema nista neobicno.