Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Minival
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Minival + šišanje i feniranje

Akcija -33% 1300 Din.
Minival + šišanje i feniranje - 1.300 din! Veolmis frizersko kozmetički salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Minival trepavica + farbanje trepavica + farbanje obrva

Akcija -27% 2200 Din.
Minival trepavica + farbanje trepavica + farbanje obrva po ceni od 2.200 din samo u Salonu lepote Violet Line! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Minival srednja dužina kose

Akcija -21% 1500 Din.
Minival srednja dužina kose po ceni od 1.500 din samo u Frizerskom salonu Advance 06! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Minival

Na sam pomen minivala zamišljamo lokne kakve su bile popularne osamdesetih godina prošlog veka. Minival ili kako su ga nekada zvali “trajna“, jednostavno je nestao u jednom trenutku. Danas se ovaj trend vraća na velika vrata i u ponudi je u skoro svakom frizerskom salonu. 

Minival ili trajna ondulacija je hemijski proces oblikovanja, odnosno kovrdžanja kose.

Za razliku od drugih metoda kovrdžanja, ovom metodom se dobijaju trajniji i lepši uvojci. Namenjen je ženama koje žele promenu, mada se najčešće za njega odlučuju žene sa tankom i slabom kosom koje žele da dobiju na volumenu.

Tehnika izrade minivala je danas usavršena i apsolutno se razlikuje od metode koja se nakada primenjivala.

Mini val

Ranije je mini val bio uniformisan i lako prepoznatljiv, dok se danas nudi veliki izbor u okviru kojeg možete pronaći idealno rešenje za vas i vaš stil. Minival kakav se danas radi u salonima znatno se razlikuje od minivala kako se nekada radio. Procedura koja se praktikuje u samom postupku sprovodi se na slamanju proteinskih mostovau samoj dlaci. Preparati koji se danas koriste ne sadrže amonijak. Sastoje se od keratina, kolagena i aminokiselina. Ovi sastojci pomažu da se očuva tekstura i daleko manje oštećuju kosu u odnosu na supstance koje su se koristile pri starijim metodama.

Krajnji rezultat zavisi od same kose, odnosno kvaliteta i strukture ali i od uvijača i proizvoda koji se koriste prilikom procesa. Ukoliko imate ekstra dugu i gustu kosu težina vaše kose može da onemogući lep i uredan oblik lokni koje nastaju u postupku pravljenja minivala.

Kovrdžava kosa

Korišćenjem srednjih uvijača na spiralnim loknama dobija se savršena kombinacija urbanog izgleda duge kose.

Za kratku i polu dugu kosu idealna je kombinacija naizmeničnog navijanja uvijača horizontalno i vertikalno. Na ovaj način dobija se na volumenu, a lokne imaju zavodljiv izgled sa određenom dozom nestašnosti.

 

Za vrlo kreativne kombinacije predlažemo igranje sa različiti dužinama i debljinama uvijača.  Time se dobijaju vrlo lepe i živahne kovrdže koje plene i privlače poglede. 

Minival voćnim kiselinama 

 

Minival voćnim kiselinama

Danas postaje sve popularniji kada je reč o oblikovanju frizure. Lokne mogu biti stinije ili krupnije, uredne i svedene ili sasvim lepršave i neukrotive, u zavisnosti od vaše želje.

Za razliku od običnog minivala prilikom kojeg su se nekada koristile agresivne supstance, minival voćnim kiselinama osvežava i regeneriše kosu. Ove kiseline kosi daju izvor hranljivih sastojaka i zato suva i beživotna kosa postaje osvežena i zdrava.  Proteinima i mineralima koji se nalaze u voćnim kiselinama popunjavaju se suvi i ispucali krajevi. Na ovaj način se jača njena otpornost, te kosa dobija lep i zdrav izgled.

Na ovaj način nahranjena kosa postaje bujnija i počinje brže da raste, te se minival voćnim kiselinama preporučuje osobama koje imaju problem sa rastom i gustinom kose.

Trajnost minivala je od tri do šest meseci. Tokom trajanja minivala vi ste u potpunosti mirni po pitanju frizure jer ćete je imati u svakom momentu.

Minival – cena

Cene minivala se razlikuju u zavisnosti od dužine i gustine kose, tehnike koja se primenjuje, kao i od veličine lokni, odnosno krajnjeg efekta koji želite da dobijete. Cene se najčešće kreću između 900 dinara za kratku kosu i 4 000 dinara za dugu kosu.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za minival predlažemo da kontaktirate frizerske salone ispod teksta.

Minival

Akcija -50% 1850 Din.
Minival po ceni od 1.850 din samo u salonu Rajka Style hair academy!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Maxival

Akcija -50% 3750 Din.
Maxival po ceni od 3.750 din samo u salonu Rajka Style hair academy!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kompjuterski minival keratinom - krupne lokne (za sve dužine kose)

Akcija -66% 1950 Din.
Kompjuterski minival keratinom - krupne lokne (za sve dužine kose) po ceni od 1.950 din samo u salonu Rajka Style hair a...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Afro lokne - HIT!

Akcija -22% 1400 Din.
Afro lokne - HIT! - 1.400 din! Frizerski salon Dora!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Moja majka cesto radi minival. Cena je obicno oko 500 dinara. Prava sitnica u odnosu na to sta dobrije. Mislim pre svega na kvalitet. U svakom slucaju, kvalitetan frizer je u danasnje vreme zlata vredan.
Marina Zivkovic
Nije minival nesto sto je posebno jeftino. Sva sreca pa postoje i dalje kozmeticki saloni u kojima rade minival. To je po meni nekako posebno bitno i veoma vazno kako god da okrenete. Sa cenama takodje ne treba da kuburite.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju on mora dobro da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Jovana Milinkovic
Sto se tice minivala sigurno se mozete odluciti za kvalitet.
Todor Markovic
Ovo je pre moja baba stalno radila, mislim da je sada to malo ladnula.
Lea Stankovic
Sto se minivala tice, kvalitet je nesto sto treba da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Janko Zivanovic
U svakom slucaju ovo nije bas nesto sto je posebno jeftino.
Simona Vucinic
Moje licno misljenje je da sto se minivala tice, kvalitet je i vise nego vazan. Zaista treba za njega da se odlcuite.
Petar Jankovic
Licno mislim da je minival poceo na mala vrata da se polako vraca u modu.
Marta Dencevic
Pre svega je osnovna stvar u tome da minival mora uvek nesto vise da se plati.
Ivan Stojanovic
Moje licno misljenje je da je minival nesto sto je izbledelo iz mode ali svaki frizer treba i dalje da zna i ume da ga uradi.
Ljubinka Sreckovic
Minival je ipak nesto sto je po mom misljenju daleko od mode.
Marko Petrovic
Po pitanju minivala, samo treba da budete od pocetka sigurni da zante tacno sta vam je potrebno.
Nikolina Pantelic
Po pitanju minivala, mogu samo da kazem da sam i vis nego odusevljena sa frizerskim salonom Estillo Arte. Cene jesu tamo malo jace ali je zato usluga fenomenalna.
Jana Stankovic
Moja baka kod njene frizerke cesto radi minival i uglavnom to placa oko 1500 dinara sto u danasnje vreme zaista nije neka velika cena.
Dusan Markovic
Smatramd a je ovo frizura koja je naprovm mesut namenjena nekim straijim zenama a ne mladjim zenama. Zbog toga zene koje planiraju da urade minival treba da vide racuna o izboru frizerskog salona i da biraju onaj frizerski salon koji je nesto starijeg tipa.
Biljana Brankovic
Uh, minival je nekada bas bio popularan. Sada nekako mi se cini to vise nije slucaj. Slazem se sa tim da je u danasnje vreme svaki frizer zlata vreda. Takodje, nekog sam misljenja da se starije zene nekako mnogo lakse snalaze posto tacno znaju sta zele i ne eksperimentisu toliko vise sa modom.
Marina Zivkovic
Moja majka cesto radi minival. Cena je obicno oko 500 dinara. Prava sitnica u odnosu na to sta dobrije. Mislim pre svega na kvalitet. U svakom slucaju, kvalitetan frizer je u danasnje vreme zlata vredan.