Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mini torte
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Torta Pikaso - tri čokolade! (1kg)

Akcija -17% 1500 Din.
Torta Pikaso - tri čokolade! (1kg) - 1.500 din! Poslastičarnica Don Juan!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Torta Šumska magija (1kg)

Akcija -17% 1500 Din.
Torta Šumska magija (1kg) - 1.500 din! Poslastičarnica Don Juan!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Torta Choko dream (1kg)

Akcija -17% 1500 Din.
Torta Choko dream (1kg) - 1.500 din! Poslastičarnica Don Juan!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mini torte

Sve što je malo, to je i slatko, pa tako i mini torte. Neko će možda pomisliti da će se ovaj tekst raditi o Mini Maus, večitoj devojci Mikija Mausa, ali nije tako. Mini torte, kako im i ime kaže, su minijaturne torte, težine obično od 500 do 800 grama.

 

 

Mini torte se često poručuju za rođendane, mada mogu biti dobar izbor i za svaku drugu priliku. Izrađuju se u velikom broju ukusa, sa raznim zanimljivim dekoracijama kao i u različitim oblicima.

Mini torte – iskustva

Kao što smo naveli, mini torte određuje njihova težina. Međutim, one ni u kom slučaju nisu male, jer je do 800 grama sasvim dovoljno da počastite porodicu i uži krug prijatelja. Svi ćete se lepo zasladiti, a na mini torti uvek ima mesta za rođendanske svećice, ma koliko godina da imate. 

Mini torte – kada se poklanjaju?

Možda vama draga osoba ne pridaje preveliki značaj svom rođendanu, međutim, kada bude dobila na poklon od vas slatku mini tortu, neće moći da ostane ravnodušna, jer ovo je mali i slatki znak pažnje i ljubavi.

Bilo koja prilika da je u pitanju, kada jednostavno želite da iznenadite nekoga koga simpatišete ili volite, i ko vam je drag, da li je to koleginica, komšija, sestričina ili neka druga osoba, mini torta je idealan poklon za to – jer, složićemo se svi, na kolače i torte, poslastice generalno, niko nije imun niti može da ostane ravnodušan. Čak i osobe na strogoj dijeti ne mogu odoleti barem jednom tankom parčetu mini torte.

Ukusi mini torte

Kao što smo naveli, ovakve torte mogu biti najrazličitijih ukusa. Ljudi obično obožavaju čokoladne torte, ali i voćne, možda varijanta između kao što je plazma torta... Možete i mešati ukuse, pa izabrati čokoladnu tortu sa jagodom, gde se ova dva sastojka vrlo lepo „ljube“.

 

Oblici mini torte

Pošto je ovoj torti u osnovi ljubavna ili emocija bliskog prijateljstva ili naklonosti, često se izrađuju u obliku srca. To dovoljno govori umesto vas, bez da kažete ijednu reč. Najpopularnije su mini torte od čokolade a u obliku srca. 

Naravno, dostupni su i svi drugi oblici.

Dekoracija mini tortre

Svaka torta, kao završni pečat, mora imati privlačnu dekoraciju. Najmlađi će svakako poželeti da na svojoj mini torti likove iz crtanih filmova i bajki, ili neke njima simpatične predmete kao što su zeka, meda, pečurka, lopta, reket...

Dostava mini torti

Torte se dostavljaju na vašu adresu, s tim što je potrebno da se pređe određeni novčani iznos, da bi dostava bila besplatna. To ćete se dogovoriti sa izabranom poslastičarnicom. Mini torte se uvek prave onoga dana kada se i isporučuju, jer samo tako će torta biti ukusna, sveža a njena dekoracija postojana.

Mini torte – cena:

Cene mini torti kreću se u rasponu od 1200 dinara do 2000 dinara po kilogramu, a tačna cena zavisi od gramaže, kao i oblika dekoracije. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

Torte po izboru

Akcija -10% 1620 Din.
Torte po izboru - 1.620 din! Poslastičarnica Medenjak!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

06.12.2018
Zeljana Jeremic
Mini torte su pogodne za nesto manja okupljanja, kada nemate previse gostiju. Mini torte mozete porucite u gotovo svim poslasticarnicama i ceni su u principu iste kao i za normalne torte.
04.09.2017
Milen Jovanovic
Za neku malo manju zurku su mini torte dusu dale. Nista drugo po meni i nije to bas toliko neobicno.
18.05.2017
Marina Zivkovic
U svakom slucaju, pre ili kasnije ove torte moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
04.05.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju su mini torte nesto sto bi posebno trebalo da se plati. Bez toga ipak ne moze.
20.04.2017
Jovana Milinkovic
Ako nesto valja u celoj prici, onda su to mini torte. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
06.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Mogu samo slobodno da kazem da je pre ili kasnije sigurno kvlaitet mini torti ono sto svima treba i ono sto je posebno vazno. Sve drugo je po meni neko cisto gubljenje vremena.
04.04.2017
Lea Stankovic
Sto se tice mini torti, kvalitet je sigurno zagarantovan samo ako se dobro plate. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.
21.03.2017
Todor Markovic
Kada vec pricamo o ovim tortama, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
01.03.2017
Simona Vucinic
Bar je po pitajnu ovih torti, situacija jasna. Mogu da budu veoma ukusne ali samo naravno ukoliko se naprave da budu lepe.
10.02.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju mini torti situacija je bar jednostavna. One su namenjene pre svega za neke manje proslave.
31.01.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, upravo je kod ovih torti veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
16.01.2017
Petar Jankovic
Neka prosecna cena za lepu ali i ukusnu mini tortu u Beogradu iznosi oko 500 dinara. To po meni nije uopste skupo.
27.12.2016
Nikolina Pantelic
Mini torte su za jedan manji krug ljudi. Mada, ako imate vec malo veci krug na raspolaganju onda vam je ipak potrebna nesto veca torta.
08.12.2016
Ivan Stojanovic
Meni je samo bitno da mini torte budu onako lepe i uskusne. Nije mi sada toliko biton da to na oko bude lepo.
22.11.2016
Jana Stankovic
Smatram da je ubedljivo najbolje resenje po pitanju mini torti poslasticrnica Lav Cake.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Mini torte zaista mogu da budu bas kvalitetne. Naravno, iapk moraj da budu od koliko toliko dobrih sastojaka.
13.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne mini torte onda je definitivno najbolje resnjee za vas da se oko toga posavetujete sa nekim poslasticarem koji ce vam tacno reci sta od toga mozete da napravite.
09.08.2016
Dusan Markovic
Da, relano neke mini torte po ovim modernim poslasticarnicama su toliko mini da mi je prosto mnogo tesko da ih ne pojedem sam.
08.07.2016
Ljubinka Sreckovic
Mini torte su pogodne za nesto manja okupljanja, kada nemate previse gostiju. Mini torte mozete porucite u gotovo svim poslasticarnicama i ceni su u principu iste kao i za normalne torte.