Kontakt podaci za vašu firmu

Ječmena trava - EnergyLife

  • 1
0.0 | 0 ocena
Ječmena trava - EnergyLife je novi organski proizvod dostupan na našem tržištu. Istraživanja su pokazala da je ječmena trava najbogatiji izvor hrane sa skoro idealnim balansom hranljivih sastojaka u jednom izvoru. Ima brojne dokazane blagode...
Pročitaj više
/
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Mladen Todorovic
Minerali su veoma znacaj elelement za zdravlje. Veoma je bitno da nadjete kvalietetan preparat koji ce doprineti normalnom funkcionisanju organizma. Budite spremni da i za to dosta platite. Cene su obicno oko 4000 dinara.
Ivana Petrovic
U svakom slucaju su mineali nesto sto je svima pre ili kasnije bas onako potrebno.
Petar Jankulovski
Licno smatram da je po pitanju minerala, kvlaitet i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Marina Zivkovic
Koliko mi je samo poznato, sto se njih licno tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko losije resenje.
Stojance Ristovski
Samo treba da imate redovne obroke i da se hranite pravilno. Na taj moci cete da unesete sasvim dovoljno sastojak.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju minerala je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate, daleko manje vazno.
Milen Jovanovic
Naravno da su minerali veoma bitni i da bas iz tog razloga treba da cenite i volite svoje zdravlje.
Lea Stankovic
Sto se ovoga tice, treba da kupujete iskljucivo kvalitetne preparate.
Filip Milutinovic
Sve je to super i u redu ali ako pricamo realno za one prave minerale je i te kako potrebno imati dovoljno novca.
Simona Vucinic
Ukoliko planirate da minerale koristite u ishrani, odmah treba da znate da je veoma bitno da se oko toga psoavetujete bas sa nekim strucni licem.
Mihajlo Nastasovic
Generalno, minerale mozete da konzumirate na nekoliko razlicitih nacina. UKoliko se pak odlucite za tako nesto onda se u tom slucaju sigurno necete pokajati.
Marta Dencevic
Ako mene licno pitate, minerali jesu veoma vayni u ishrani ali je yato u isto vreme i veoma vazno da se oko toga posavetujte sa nekim strucnim licem.
Todor Markovic
Ako trazite kvalitetne minerale, samo treba da uvek budete svesni da ihjednostavno putem prirodne ishrane ne mozete uneti u dovoljnim kolicinama. Bas iz tog razloga treba da posetite neko strucno i provereno mesto.
Ljubinka Sreckovic
Posto sve sto pisem, uglavnom to radim iz licnog iskutsva, ubedljivo je najbolje resenje da se po tom pitanju opredelite za mesto koje se zove ruska apoteka i zaista nista vise po tom pitanju ne morate da brinete.
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvalitetnih minierala, samo treba da posetite Diastar i u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Jana Stankovic
Minerale ne mozete samo da unesete kroz normalnu ishranu, vec je potrebno i da koristite odredjene, kvalitetne suplemente. Zbog toga je najbolje da posetite Dietfood.
Biljana Brankovic
Jako je tesko doci do kvalitetnih minerala na nasem trzistu a ako ih vec nekim cudom i nadjdte, onda svakako treba da ne stedite na novcu.
Janko Zivanovic
Minerali su veoma znacajni i potrebni za normalno obavljanje svih funkcija u covekovom organizmu. Njih je po meni ubedljivo najbolje unositi kroz prirodnu ishranu.
Petar Jankovic
Ukoliko mislite da budete zdravi, minerali su potrebni svakom organizmu. Minerali su veoma znacajna element u koji mozete da imate puno poverenje kada govorimo o kvalitetu.
Marko Petrovic
Mislim da unosenje minerala u ljudski organizam ne mora samo po sebi da bude stetno. Cak sta vise, u odredjenim okolnostim moze dovesti do pozitivnih ucinaka. U najgorem slucaju, moze vam se desiti da ga unesete i zbog prevelike kolicine da ostane bez nekog vidljivog efekta.
Dusan Markovic
Jeste i ja sam cuo da su minerali poprilicno skupi. Uglavnom se mogu kupiti u vecini dobro snabdevenih apoteka. U svakom slucaju , potrebno je ulozite u svoje zdravlje kako biste se bolje osecali.
Ivan Stojanovic
Minerali su veoma znacaj elelement za zdravlje. Veoma je bitno da nadjete kvalietetan preparat koji ce doprineti normalnom funkcionisanju organizma. Budite spremni da i za to dosta platite. Cene su obicno oko 4000 dinara.