Divine Beauty Studio

5.0 | 4 ocena
Ulica: Železnička 11/36
Grad: Novi Sad
Divine Beauty Studio
Telefon: 021/
Mobilni: 069/
www.divinebeauty.rs

O nama

DIVINE BEAUTY STUDIO – MEZOTERAPIJA

Divine Beauty Studio je savremeno opremljeni studio koji Vam otvara jedan sasvim drugačiji svet vrhunske nege koja će ispuniti zahteve i očekivanja svake savremene dame. Smešten u srcu Novog Sada naš studio je jedini u regionu koji je u potpunosti usaglašen sa protokolima Francuskih instituta Sothys i Matis, koji spadaju u najbolje svetske brendove u kategoriji profesionalne nege i dostupni su u preko 120 zemalja sveta.

Sa željom da našim klijentima pružimo vrhunsku profesionalnu negu, u našem radu kombinujemo savremene aparaturne tehnike i vrhunske preparate koji su u samom vrhu u svetu kozmetike i u skladu sa evropskim standardima kvaliteta. U našoj oazi mira dočekaće Vas iskusan i kvalitetno obučen profesionalni tim, koji Vam garantuje vrhunski kvalitet usluge.

Divine Beauty Studio nudi Vam veliki broj tretmana namenjenih isticanju Vaše lepote:

 • Epilacija diodnim laserom
 • Mezoterapija lica i tela
 • Medicinski hemijski piling
 • Tretmani lica
 • Fileri
 • Kavitacija i RTL
 • Masaže
 • Depilacija
 • Pedikir
 • Manikir
 • Nadogradnja trepavica
 • Japansko tetoviranje obrva

Mezoterapija je savremena estetska metoda za osvežavanje, podmlađivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata, dekoltea i ostalih delova tela. Takođe, ova metoda je veoma efikasna i kada je u pitanju lečenje ili saniranje celulita, viška masnih naslaga na problematičnim delovima tela, loše cirkulacije, opadanja kose, podočnjaka i pega.

Procedura podrazumeva ubrizgavanje aktivnih sastojaka visokog kvaliteta, a efekti se postižu na dva načina: farmakološkim dejstvom preparata i fizičkom stimulacijom – mikro iglama. Divine Beauty Centar predstavlja Vam efikasnu mezoterapiju lica, uz upotrebu vrhunskog proizvoda DermesoFace koji koži vraća svež, mladalački izgled, hidrantnost i smanjuje dubljinu bora. Ovaj preparat je namenjen za sprečavanje starenja kože, kao i tretmane dehidrirane i neishranjenje kože kao posledica starenja.

Ukoliko želite da Vašoj koži lica priuštite vrhunski tretman, posebno preporučujemo medicinski hemijski piling koji efikasno deluje na sve slojeve epiderma, bez ikakvih štetnih posledica. Za razliku od drugih vrsta pilinga, Fitopiling ima produženo dejstvo, što znači da nakon 2-3 tretmana postiže poboljšanje stanja kože.

Zahvaljujući prirodnim, biološki aktivnim sastojcima, Fitopiling veoma uspešno leči kožu i utiče na njeno brzo obnavljanje, a može se preporučiti za rešavanje brojnih problema kože sa kojima se svakodnevno susrećemo: bubuljice, hiperkeratoza, neravna struktura kože, masna koža sa proširenim porama, hiperpigmentacija, podlivi posle akni i infiltranti, profilaktika starenja kože, ožiljci koji su nastali na koži kao posledica bubuljica.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-15h

Divine Beauty Studio, Železnička 11, Novi Sad

Cenovnik

1. Zulufi
6.000 rsd
2. Jagodice
6.000 rsd
3. Uši
5.000 rsd
4. Brkovi (nausnice)
5.000 rsd
5. Celo telo
80.000 rsd
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Martina Masic
  04.05.2018 02:07

  Divine Beauty Studio bavi zdravljem, lepotom i ulepsavanjem.Rekla bih da je jedan od boljih studia u Novom Sadu,jer nude vliki broj tretmana namenjenih isticanju lepote.Kreativno i inovativno osoblje i luksuzni proizvodi kojima se služe u svom radu su prava slika studia.Moje iskustvo sa njima je veoma pozitivno i zato ih toplo preporucujem..Cesto koristim neke od njihovih usluge;masazu ,pedikir manikir ,tretman lica.Njihov sam veran posetilac ,jer sam zadovoljna cenom i uslugom.