Kontakt podaci za vašu firmu

Divine Beauty Studio

  • 2
  • %
5.0 | 3 ocena
Divine Beauty Studio iz Novog Sada svim savremenim damama nudi veliki broj estetskih tretmana uz upotrebu savremene opreme i vrhunske kozmetike. Od mnoštva tretmana namenjenih isticanju Vaše lepote posebno se izdvajaju: mezoterapija lica i...
Pročitaj više
Železnička 11/36
Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

04.05.2018 02:07
Martina Masic
Divine Beauty Studio bavi zdravljem, lepotom i ulepsavanjem.Rekla bih da je jedan od boljih studia u Novom Sadu,jer nude vliki broj tretmana namenjenih isticanju lepote.Kreativno i inovativno osoblje i luksuzni proizvodi kojima se služe u svom radu su prava slika studia.Moje iskustvo sa njima je veoma pozitivno i zato ih toplo preporucujem..Cesto koristim neke od njihovih usluge;masazu ,pedikir manikir ,tretman lica.Njihov sam veran posetilac ,jer sam zadovoljna cenom i uslugom.
27.07.2017 10:15
Biljana Brankovic
Svaki studio ove vrste nije ni malo naivan. Divine uspenso posluje vec nekoliko godina ali je iskljucivo stvar u tome da se se svi ovi saloni dobro opremaju razlicitom opremom i da pri tome ona jeste zaista dobrog kvaliteta. U Novom Sadu jednostavno ne postoji takav jedan studio.
06.07.2017 12:14
Dusan Markovic
Divine je definitivno jedan od najboljih studia u Novom Sadu bez kojeg se u svakom slucaju ne moze.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Mezoterapija