O nama - MEZOTERAPIJA YOUR MAJESTY & DAY SPA


Your Majesty & Day Spa salon nudi Vam raznovrsne kozmetičke usluge namenjene kvalitetnoj nezi Vašeg lica i tela. Svima koji tragaju za efikasnom metodom za podmlađivanje, zatezanje i hidrataciju kože vrata, lica i dekoltea, preporučujemo tretman mezoterapije bez igala koja daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tela. Procedura podrazumeva ubrizgavanje aktivnih sastojaka visokog kvaliteta, koji daju optimalni efekat, a na ovaj način se mogu rešiti problemi kože širokog spektra.

Klasičnim tretmanima i primenom krema i preparata u svakodnevnoj kućnoj nezi 10% korišćenih supstanci mogu da dopru do dubljih slojeva kože, te su svi efekti samim tim ograničeni. Mezoterapija bez igala omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen, botox) povećava na 90% na dubini od 1cm, i 65% na dubini od 6cm, što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tela.

U našem salonu nudimo Vam tretman mezoterapije lica i tela bez upotrebe igala koji je neinvazivan i potpuno bezbolan, a nakon tretmana nema otoka, modrica i podliva, kao ni potrebe za anesteticima. Kod ove vrste tretmana penetracija aplikovanih supstanci je mnogostruko veća nego kod klasične mezoterapije i aktivne supstance se unose ravnomerno u kožu. Takođe, pre svakog tretmana vrši se analiza tipa kože kako bi odredili koji je najbolji tretman za Vaš problem.

Stručni tim našeg salona poseduje visoko obrazovanje stečeno u inostranstvu (Holandija, London, Majami) i u Srbiji, kao i dugogodišnje iskustvo koje su doneli sa luksuznih kruzera. Ako se pitate šta je od tretmana najbolje za Vas, mi ćemo Vam rado pomoći u izboru koji odgovara isključivo Vašem stanju i problemu koji Vas brine.

Mezoterapija lica podrazumeva unošenje hijalurona, kolagena i botoksa ili neke druge kombinacije sastojaka po Vašoj želji. Takođe, ukoliko imate problema sa pigmentacijom moguće je unošenje vitamina C. Uz sve tretmane vrši se i klasičan biološki tretman lica.

Mezoterapija tela obuhvata Anticelulit sliming tretman i Body Lifting-Mezzolift tretman. Zahvaljujući koktelima sa aktivnim supstancama koje deluju direktno na ćelijskom nivou, ubrzava se metabolizam, usled čega dolazi do bržeg sagorevanja masti, bolje razmene materija na ćelijskom nivou i brzog gubitka tečnosti i toksina koji su osnovni uzročnici celulita i gojaznosti.
Mezzolift fileri za telo potpomažu sintezu kolagena poboljšavajući tonus kože, što rezultira zategnutom i jedrom kožom tela.

Priuštite sebi kraljevski tretman i postignite željene rezultate, uz besprekornu profesionalnu uslugu sa osmehom, jer Vi zaslužujete da Vas tretiraju kao Vaše visočanstvo.

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 09h-21h

Mezoterapija Your Majesty & Day Spa, Izvorska 66, Banovo brdo, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

01.08.2018 12:03
Jevrem Stefanovic

Odlican nacin da posle samog tretmana nepostoji nikakva iritacija koze. Fenmenalni rezultati bez otoka ma licu,uz samo nekoliko tretmana izgledace potpuno podmladjeno i zadovoljno!

09.02.2017 11:58
Maja Matic

Nakon tretmana kod njih nisam imala nikakve otoke.Mezoterapija lica podrazumeva unosenje hijalurona,kolagena i botoksa ili neke druge kombinacije sastojaka po vasoj zelji.Sve pohvale i preporuke.

08.06.2015 12:00
Nicolas Martins

Mezoterapija bez igli se u salonu Your Majesty radi na vrhunskom nivou, bolje nego u Londonu odakle i dolazim.. Bravo za Jovanu Redzic ima zlatne ruke i sa njom mogu da pricam i na engleskom sto mi dosta znaci

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Mezoterapija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mezoterapija Your Majesty Salon & Day Spa
  • Mezoterapija Your Majesty salon and Day Spa,
  • Mezoterapija Your Majesty salon and Day Spa radno vreme,
  • Mezoterapija Your Majesty salon and Day Spa kontakt telefon,
  • Mezoterapija,
  • Mezoterapija banovo brdo,
  • Mezoterapija bez igle,
  • Mezoterapija lica,
  • Mezoterapija za celulit