Mezoterapija MBC Medical Beauty Centar

 • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - MEZOTERAPIJA MBC MEDICAL BEAUTY CENTER


Medical Beauty Center nalazi se u ulici Maglajska 8 u Beogradu. MBC je klinika za transplataciju kose i estetsku hirurgiju, koja okuplja tim vrhunskih stručnjaka , na čelu sa dr Marijom Balković, specijalistom plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Prvi znaci starenja kože primećuju se već na početku treće decenije života, koža gubi svoju vlažnost i elastičnost, a mezoterapija je jedan od nejefektivnijih metoda za prirodno obnavljane i podmlađivanje strukture Vaše kože.

Estetska medicina maksimalno koristi prednosti savremenih tehnoloških dostignuća, ona objedinjuje medicinske neivanzivne i minimalno invazivne metode u očuvanju i unapređenju Vašeg fizičkog izgleda.

Iz oblasti estetske medicine MBC klinika nudi Vam sledeće usluge:

 • Mezoterapija kose – ubrizgavanje “koktela”određenih aktivnih supstanci u srednji sloj kože čime se postiže prirodno obnavljanje strukture kože i dlake.
 • Mezoterapija lica – u zavisnosti od kombinacije aktivnih supstanci možemo tretirati različite probleme kože lica, vrata i dekoltea.
 • Mezoterapija tela – mezoterapijskim koktelima uklanja se celulit i masne naslage
 • Plazma terapija lica (Platelet Rich Plasma) – koristi se za smanjenje bora oko očiju, smejalica, vrata, dekoltea, obraza i srednjeg dela lica.
 • Plazma terapija kose (Platet Rich Plasma)– cilj ove terapije je prirodna stimulacija koja dovodi do regeneracije kose.
 • Hijaluronski fileri – zahvaljujući hijaluronskim preparatima nadoknađuje se gubitak ove supstance iz kože.
 • PQ Age Piling – piling u obliku gela koji dovodi do zatezanja kože lica
 • Tretman pojačanog znojenja – tretman botoxom za sprečavanje prekomernog znojenjaMezoterapija tela se pokazala kao veoma uspešna metoda koja znatno utiče na: smanjenje celulita, uklanjanje strija, smanjenje lokalizovanih masnih naslaga, poboljšanje kvaliteta i tonusa kože i poboljšanje mikrocirkulacije i oksigenacije tkiva.

Naši vrhunski stručnjaci postižu impresivne rezultate kako bi Vašu lepoteu doveli do savršenstva, pored različitih metoda koje primenjujemo u oblasti estetske medicine, veoma smo uspešni i kada je reč o transplataciji kose kao i u primeni savremenih trendova iz oblasti estetske hirurgije.

Dodatne informacije o radu Medical Beauty Center-a možete dobiti na telefone:

Telefon: + 381 11 367 6224
Mobilni: + 381 69 555 0259

MBC klinika svojim pacijentima iz inostranstva organizuje prevoz i smeštaj dok su u Beogradu.

Iskustvo, znanje i stručnost za dobar izgled i zdravlje!
MBC Medical Beauty Center, Maglajska 8, Beograd
https://www.youtube.com/watch?v=krsXbGGjPEM

Iskustva i preporuke posetilaca

30.07.2018 11:55
Ana Jakovljevic

Neka vam brige oko strija budu sada proslost. Odlican nacin resavanja strija sada cete pronaci u salonu lepote CA.EXTREME BEAUTY. Meni je uspesno resen problem strija sa stomaka posle porodjaja ,tako da ih svima toplo preporucujem!

26.04.2017 11:37
Jovica Vitakic

Mezoterapija lica,u zavisnosti od kombinacije aktivnih supstanci mogu tretirati razlicite probleme koze lica,vrata i dekoltea.Mezoterapija tela,mezoterapijskim koktelima uklanja se celulit i masne naslage.

04.06.2015 02:37
MBC Ordinacija

Poštovana,

Mezoterapija može puno pomoći da se hidrira koža. Idealno bi bilo uraditi više tretmana na 7-10 dana. Neophodna je i redovna kućna nega i dosta tečnosti.

Srdačan pozdrav,

Medical Beauty Center

28.05.2015 10:46
MBC Ordinacija

Poštovana Sandra,

Najbolje upravo kombinovati ova dva tretmana. U svakom slučaju šta je adekvatno za Vas videlo bi se na pregledu.

Srdačan pozdrav,

Medical Beauty Center

28.05.2015 10:45
MBC Ordinacija

Poštovana,

Nakon mezoterapije lica možete imati blago crvenilo koje brzo prolazi. Ponekad se desi manji podliv, koji se može prekriti korektorom.

Srdačan pozdrav,

Medical Beauty Center

28.05.2015 03:42
Marina Tosic

Moj problem je dosta suva koza, da li mi neki vid mezoterapije lica moze pomoci ? Da li preporucujete redovno odrzavanje i na koliko ?

20.05.2015 02:34
Sandra Katnic

Imam slabu kosu...zelim da probam i prp tretman,kao i mezoterapiju kose, pa me interesuje da li ova dva tretmana mogu da se kombinuju?

20.05.2015 02:29
Jovana Markovic

Postovani,

Uradila bih mezotarpiju lica u vasoj ordinaciji ,ali me zanima da li ostaju neki tragovi nakon tretmana?

Pozdrav

27.01.2015 10:45
Medical Beauty Center

Poštovana, Malo pecka, ništa strašno. Srdačan pozdrav, Medical Beauty Center

19.01.2015 02:28
Rada

Da li je neko probao mezoterapiju lica i tela iglicama? Interesuje me da li to boli?

14.01.2015 02:43
Medical Beauty Center

Poštovana, Verovatno bi najbolja kombinacija bila tretman botoxom i hijaluronskim filerom. Srdačan pozdrav, MBC ordinacija

08.01.2015 10:43
Marinela

Imam duboke bore na celu ... da li bi tu mogla mezoterapija da mi pomogne ili pre preporucujete tretman botoxom ?

16.12.2014 09:56
Medical Beauty Center

Poštovana, Potrebno je videti o kakvoj se vrsti podočnjaka radi. U određenim slučajevima mezoterapija može puno da pomogne. Srdačan pozdrav, Medical Beauty Center

10.12.2014 12:53
Lidija

Zanima me mezoterapija lica. Koža mi je dehidrirana,suva,umorna,pa su mi u kozmetičkom salonu predlozili da probam mezoterapiju kako bih osvežila lice. Malo se dvoumim,pa bila bih zahvalna da mi objasnite kako izgleda tretman,da li ima reakcije u vidu crvenila,modrica, nakon koliko tretmana mogu ocekivati rezultate i sl ?

04.12.2014 04:11
Taca

Postovani , da li postoji neki tretman mezoterapijom kojim bi mogli podocnjaci da se ublaze?

26.11.2014 12:37
Medical Beauty Center

Draga Maro, Rezultati traju najčešće oko godinu dana, ali se kod ponovnog popunjavanja obično koristi manja količina filera nego prvi put. Na tržištu postoji više kvalitetnih preparata kao sto su Juvederm, Teosyal, Restylane, koji je najbolji za Vas zavisi od efekta koji želimo da postignemo, a postoji i manja razlika u ceni. Srdačan pozdrav, dr Marija Balković

21.11.2014 10:54
Mara

Postovana dr Marija, zanima me koliko dugo ostaju privremeni fileri,konkretno za usne, da li neke preporucujete i da li treba da se ponavlja tretman kako bi se postigao zeljeni efekat ? Hvala unapred, Mara

18.11.2014 11:51
Medical Beauty Center

Poštovana, koža u regiji oko ociju je izuzetno osetljiva, tanka i nežna. Zbog svega navedenog lako se prave borice, naročito ako imate izraženu mimiku. Važno je da unosite dovoljno minerala i vitamina ishranom, a još je važnije da unosite dosta tečnosti-vode. Za izraženije bore preporučuju se botox tretmani, uz obaveznu hidrataciju odgovarajućim mezoterapijskim koktelom. Srdačan pozdrav, Medical Beauty Center

17.11.2014 12:10
Ksenija

Imam 38 godina i koza oko ociju mi je izuzetno tanka, siva i puna sitnih borica. Nisam primetila poboljsanje, a koristila sam razlicite antirid kreme. Molim za savet .

14.11.2014 10:30
Medical Beauty Center

Poštovana, mezoterapija može doprineti poboljšanju kvaliteta kože i kose glave. Najbolji efekti se pokazuju ako uradite 4-6 tretmana i kasnije radite kontinuirano održavanje. Srdačan pozdtav, Medical Beauty Center

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Mezoterapija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mezoterapija MBC Medical Beauty Centar
 • mbc medical beauty centar,
 • mezoterapija kose,
 • zatezanje lica,
 • tretman celulita,
 • mezoterapija lica,
 • mezoterapija tela,
 • mbc medical beauty centar mezoterapija,
 • mbc medical beauty centar savski venac,
 • mbc medical beauty centar beograd