Livnica SIPOD PLUS

0.0 | 0 ocena
Ulica: Autoput za Zagreb 20
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Livnica SIPOD PLUS
Mobilni: 060/
www.sipodplus.com

O nama

LIVNICA SIPOD PLUS

Livnica SIPOD PLUS je mlada firma nastala iz ljubavi prema umenosti. Naš tim čine stručni ljudi, entuzijasti, koji uživaju u stvaranju predmeta koji postaju večna uspomena.

Naša misija je da u narednim godinama proširimo asortiman i obogatimo ponudu novim proizvodima, kako bi klijentima pružili što bolju ponudu.

Prilikom proizvodnje koristimo najsavremenije mašine i programe, ali i stare načine izlivanja i izrade predmeta od metala.

SIPOD PLUS Livnica za Vas pravi:

 • suvenire,
 • grbove,
 • nacionalna obeležja,
 • simbole institucija,
 • logotipe kompanija,
 • poklone,
 • galanteriju...

Grbove, nacionalna obeležja, simbole institucija i logotipe kompanija možemo ukrasiti kvalitetnim reklamnim materijalom sa njihovim obeležjima u vidu privezaka, znački, šnala za kaiševe, dugmadi itd. Isto tako, može to biti i graviranje ili duborez čega želite u metalu ili drvetu.

Prilikom izrade proizvoda možemo koristiti Vaš dizajn ili se možete opredeliti za usluge našeg dizajn tima. Kod nas ćete dobiti pravi savet i preporuku. Želimo da sve bude jasno, vizuelno čitko, a konačni proizvod istovetan ideji koja je bila početna.

Livnica SIPOD PLUS Vam omogućava da uradite i male serije proizvoda (1.000, 2.000 ili 3.000). Sve poručene proizvode uradićemo kvalitetno i u dogovorenom vremenskom roku. Naravno, u mogućnosti smo da uradimo i veće serije, po zahtevu i želji klijenta.

Sve proizvode radimo u dimenzijama i materijalu koji Vi želite.

Kako biste dobili više informacija i savete naših stručnjaka, kontaktirajte nas putem telefona.

Pratite nas na Facebooku: i instagramu:.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak: 09 – 17 h
Subota: 09 – 14 h

Livnica SIPOD PLUS
Autoput za Zagreb 20, Zemun, Beograd, Srbija

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Gradjevinska limarija Hardlim, Mihaila Petrovića 55, Borča, Beograd