Industrija mesa Dakom iz Nisa poseduje svoje maloprodajne objekte sirom grada a jedan od njih nalazi se na adresi Obrenoviceva 124 u naselju Marger.
Pročitaj više
Kuca mesa Naisprodukt nalazi se na adresi Vizantijski Bulevar bb u Nisu. Radno vreme mesare je od 9 do 17h, radnim danima.
Pročitaj više
Mesare Biftek nalaze se na brojnim lokacijama u Nisu, jedna od njih je i adresa Cara Dusana 170, nedaleko od parka Cair.
Pročitaj više
Mesara Matijevic, Nis. Mesara Matijevic je sa radom zapocela 1991 godine kao mala zanatsko trgovacka radnja pod imenom "MIM", da bi 1994 godine bila preregistrovana u preduzece. To preduzece trenutno zaposljava 1250 radnika.
Pročitaj više
Pozdrav. Moj komentar bi se odnosio na ne ujednacen ili stalan kvalitet mesnih preradjevina. Konkretno kvalitet trajnog sujduka i novosadske salame nije uvek istog kvaliteta, vec zavisi od isporuke do isporuke. Sudjuk je ponekad pun masnoce i raznih zilica da se nemoze jesti, dok novosadska salama bude puna tetiva i hrskavica od kostju. Sa mojim
komentarom se slaze i vecina poznanika, te ovim komentarom zelimo da vas upozorimo ,kako bi i dalje bili vasi potrosaci.
Sinisa
Mesara u Nisu, kod pijace Bosko Buha, radnice su ljubazne i nasmejane. Ali muskarac koji tu radi je blago je reci neljubazan, i nekulturan. Sve sto zatrazite tipa kackavalj, reze sa sve plastikom, dok druge radnice skinu foliju, suhomesnato pola kile , izreze u 6 parcica ko prst debela , samo da sto pre zavrsi posao.
Izgleda da u svakom gradu imate isti problem, a to je osoblje. Svaki put kad udjem u Vasu radnju u Paracinu, ja se iznenadim kolicinom bezobrazluka,nadobudnosti, nekulture,nevaspitanja i neotesanosti ljudi koji tamo rade.Narocito od strane podgojenog rostiljdzije, koji je verovatno umislio da, u najmanju ruku, vozi borbeni avion.. Uzas, on je taj koji odlucuje hoce li staviti jos dve pljeskavice na rostilj ili ne. Zbog ovakve gospode-seljacina, budite sigurni da cete izgubiti mnogo musterija. Da meso nije kvalitetno i ukusno, nikad vise ne bih usla u Vasu radnju.
nov objekat u smederevu na pocetku focanske ulice lepo uredjen meso i preradjevine sveze ali imam primedbu na ponasanje zenskih radnica u objektu sem one koja radi na skari..ona radi svoj posao i okej je i ljubazna bas kako treba da bude dok druge dve debeljace sklone su da se raspravljaju sa kupcima i prakticno svojim ponasanjem rasteruju musterije..desilo se i da stojim pred pultom i cekam pet minuta dok radnica telefonira mobilnim telefonom i sedi i zajebava se kao da nisam tu...druga debeljaca mladja se duri neljubazna je raspravlja se i nije za ovaj posao..nisam kupovao jedno vreme tu bas zbog njih ..izvinite ako sam mnogo pricao ali moj savet vam je promenite zenski kadar u tom objektu rasterace vam sve musterije...hvala
Nikad bolje rostiljske nisam jela, svaka cast !!! Zanemarujem komentare prethodne , recite mi gde u Beogradu imate prodajno mesto ili svog prodavca, posto sam iste probala kod mame u Krusevcu !!! Pozzzz
matijevic je primer kako treba da se radi,pocev od usluge higiene cene su im pristupacne i roba je uvek sveza.za razliku od bifteka nikakve su im usluge higijena ispod nivoa,radnici nekulturni svadjaju se u toku kupovine toliko mesare biftek ima po gradu ja neznam ko kupuje tu poz za matijevic svecko a nase.
u prokuplju mesara u sokicevom bulevaru i kod pijace,losa usluga prodavanje pokvarenog mesa i bezobrazluk od stane plave zene koja radi na skari i kasirke koja smatra da je vlasnik radnje.kakav gazda takva i usluga prodaje meso mrtve stoke .
nova mesara u brusu,loša usluga od dve ženske radnice,prljav pod i izlog,izgubićete mušterije ako to nepromenite