Mesara Trojka

  • 1
4.57 | 7 ocena

O nama - MESARA TROJKA


Mesara Trojka nudi Vam kompletan asortiman mesa najvišeg kvaliteta, kao i uslužno pečenje kupljenog mesa na roštilju. Sa željom da Vam na jednom mestu omogućimo raznovrsne proizvode za spremanje Vaših omiljenih jela pružamo Vam široku paletu proizvoda proverenog kvaliteta.

U besprekorno čistim prostorijama za preradu, pečenje i prodaju mesa, pronaći ćete proizvode vrhunskog kvaliteta koji će zadovoljiti sva Vaša očekivanja. Ukoliko su Vam potrebne veće količine mesa za sve vrste svečanosti: slave, rođendani, kokteli, krštenja, svadbe, mesara Trojka Vam izlazi u susret i nudi proizvode vrhunskog kvaliteta. Vršimo uslužno pečenje mesa na roštilju, kao i pečenje prasetine i jagnjetine.

Ako želite da iznenadite članove Vaše porodice ili blisku osobu obrokom pripremljenim od mesa izvrsnog kvaliteta, srdačno Vam preporučujemo da svratite u našu mesaru u Zemunu. Veoma pristupačne cene naših proizvoda i usluga, učinile su da postanemo prvi i jedini izbor naših kupaca.

Najpovoljnija mesara Galenika
Uslužno pečenje Galenika

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 07h-19h
Subota od 07h-17h

Mesara Trojka, Momčila Radivojevića 34, Zemun, Galenika

Iskustva i preporuke posetilaca

23.05.2017 11:46
Milos Bozovic

Ukoliko su vam potrebne vece kolicine mesa za sve vrste svecanosti slave,rodjendani, kokteli,krstenja,svadbe,mesara Trojka vam izlazi u susret i nudi proizvode vrhunskog kvaliteta.Vrse usluzno pecenje mesa na rostilju,kao i pecenje prasetine i jagnjetine.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Mesare - uslužno pečenje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mesara Trojka
  • Mesara Trojka,
  • Mesara Galenika,
  • Mesara na Galenici,
  • Mesara Trojka radno vreme