Dodaj firmu

Međunarodne pogrebne usluge Magnolija

Pogrebne usluge u zemlji i inostranstvu, prevoz pokojnika, prijava smrti, organizacija sahrane, pogrebna oprema
Pročitaj više

Gružanska 21
Vračar, Beograd

Međunarodne pogrebne usluge Millennium

Kompletne pogrebne usluge na jednom mestu u Beogradu. prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, organizacija sahrane, refundacija preko PIO fonda, pogrebna oprema, prikupljanje dokumentacije.
Pročitaj više

Prote Milorada Pavlovića 57a
Čukarica, Beograd

Međunarodne pogrebne usluge Oganj Udruženje

Udruženje "Oganj" omogućava svojim članovima da uz značajne pogodnosti otplate troškove svoje sahrane ili kremacije na način koji bi oslobodio njihove bližnje svih obaveza, koje Udruženje preuzima na sebe u slučaju smrti člana
Pročitaj više

Sime Igumanova 14
Vračar, Beograd

Međunarodne pogrebne usluge In Memoriam pogrebne usluge

In Memoriam pogrebne usluge dostupne su na svim grobljima u Beogradu i Srbiji sa željom da Vam bar malo olakšamo teške trenutke. Naše usluge obuhvataju organizaciju sahrana i kremacija, prodaju pogrebne opreme, kao i prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu
Pročitaj više

Drenovačka 1, Karaburma
Palilula, Beograd

Pan Man pogrebne usluge

Sa preko tri decenije iskustva Pan Man pogrebno nastoji da Vam pruži podršku i u najtežim trenucima. Na jednom mestu nudimo: organizaciju sahrana, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, sređivanje dokumentacije, prodaju pogrebne opreme
Pročitaj više

Kosovska 22
Borča, Beograd

Međunarodne pogrebne usluge Kralj

Sve usluge oko organizacije sahrane i prevoza pokojnika poverite Pogrebnom preduzeću Kralj, uz moguću refundaciju troškova od PIO fonda
Pročitaj više

Mladenovačka 11, Sretena Mladenovića Mike 14b
Čukarica, Beograd

Međunarodne pogrebne usluge Delić

Firma za pogrebne usluge Delić nalazi se na opštini Rakovica u Beogradu i ima višegodišnje iskustvo u obavljanju pogrebnih usluga, organizaciji sahrana
Pročitaj više

Borska 7
Rakovica, Beograd

Međunarodne pogrebne usluge Karma

Pogrebna oprema i prevoz na teritoriji Beograda, Srbije i cele Evropske Unije. Povoljno i ekspeditivno sa iskustvom dužim od 20 godina. 00-24h
Pročitaj više

Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo, Beograd

Sta podrazumevaju međunarodne pogrebne usluge? Svaka smrt je bolna, svaka sahrana je tužan momenat u životu bilo koje porodice. Preduzeća koja se bave pružanjem pogrebnih usluga i organizovanjem sahrana, svojom ljubaznošću, a pre svega profesionalnošću i iskustvom, omogućavaju vam da lakše prođete kroz sve nepoznanice u vezi sa samim činom ukopa, prevoza pokojnika i verskih običaja. 

Prestanak života čoveku se može desiti bilo gde, često i daleko od otadžbine. Nekada se osoba nalazi na radu u inostranstvu ili na odmoru, proputovanju koje ima fatalan kraj koji niko nije mogao da predvidi. Porodici preminulog ostaje da organizuje prevoz pokojnika i njegovu sahranu na željenom mestu.

Organizacija međunarodnih pogrebnih usluga

Dobro je kada znamo na koga možemo da se oslonimo u ovim nemilim situacijama. Naveli smo u tekstu iznad primer kada je osoba preminula u inostranstvu, a trebalo bi da bude sahranjena u Srbiji. Međutim, postoje i suprotne okolnosti, kada osoba umre u Srbiji a mora da se preveze u neku od zemalja Evrope.

Potrebno je istaći da se preminulo lice prevozi najsavremenijim i specijalizovanim luksuznim automobilima, na dostojanstven način. Vozni park firmi koje se bave ovom vrstom delatnosti podleže redovnim i rigoroznim kontrolama, kao i tehničkim pregledima, te na taj način transport pokojnika je siguran i bezbedan, bez obzira koja udaljenost i koja zemlja Evrope je u pitanju.

Sva vozila su klimatizovana, a pokojnik se prevozi na veoma primeren način, najlakše i najbrže moguće. 

Na web prezentacijama firmi koje se bave pružanjem međunarodnih pogrebnih usluga, možete videti vozila koja će ovom prilikom biti korišćena ili se uveriti na licu mesta u sedištu preduzeća. 

Međunarodne pogrebne usluge - iskustva

Naravno, jasno je da je potrebno prikupiti svu neophodnu dokumentaciju, kao i obaviti uređivanje samog čina ukopa. Prevoz i preuzimanje pokojnika, moguće je sa područja čitave Evrope. U kompletnu uslugu potpada i pribavljanje dozvola i prateće dokumentacije za međunarodni prevoz. 

Tu su i neke jednostavnije usluge, kao što je izrada i odabir cvetnih aranžmana, zatim nabavka kompletne pogrebne opreme, što uključuje kovčeg, odnosno sanduk, sa dušekom, jastukom i pokrovom za telo pokojnika, te krst sa slovima. 

Takođe, u okviru kompletne ponude jeste i izrada i štampa umrlica, te objavljivanje čitulja u dnevnim novinama, a sve u dogovoru sa porodicom preminulog.

Važno je istaći, da firme koje se bave ovom vrstom delatnosti poseduju iskustvo u organizaciji međunarodnih pogrebnih usluga, te da će sve biti završeno na vreme, u najkraćem roku i poštujući termin sahrane. 

Uz poštovanje i ljubaznost, preduzeća za međunarodne pogrebne usluge omogućavaju klijentima da lakše prebrode ovaj izuzetno težak period za svaku porodicu. 

Međunarodne pogrebne usluge – cena:

Cena prevoza pokojnika se kreće u proseku oko 81 dinar po pređenom kilometru, dok se može postići i dogovor u zavisnosti koja zemlja Evrope je u pitanju. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate preduzeća za pogrebne usluge ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane