Svaka smrt je bolna, svaka sahrana je tužan momenat u životu bilo koje porodice. Preduzeća koja se bave pružanjem pogrebnih usluga i organizovanjem sahrana, svojom ljubaznošću, a pre svega profesionalnošću i iskustvom, omogućavaju vam da lakše prođete kroz sve nepoznanice u vezi sa samim činom ukopa, prevoza pokojnika i verskih običaja. 

 

 

Prestanak života čoveku se može desiti bilo gde, često i daleko od otadžbine. Nekada se osoba nalazi na radu u inostranstvu ili na odmoru, proputovanju koje ima fatalan kraj koji niko nije mogao da predvidi. Porodici preminulog ostaje da organizuje prevoz pokojnika i njegovu sahranu na željenom mestu.

Organizacija međunarodnih pogrebnih usluga

Dobro je kada znamo na koga možemo da se oslonimo u ovim nemilim situacijama. Naveli smo u tekstu iznad primer kada je osoba preminula u inostranstvu, a trebalo bi da bude sahranjena u Srbiji. Međutim, postoje i suprotne okolnosti, kada osoba umre u Srbiji a mora da se preveze u neku od zemalja Evrope.

Potrebno je istaći da se preminulo lice prevozi najsavremenijim i specijalizovanim luksuznim automobilima, na dostojanstven način. Vozni park firmi koje se bave ovom vrstom delatnosti podleže redovnim i rigoroznim kontrolama, kao i tehničkim pregledima, te na taj način transport pokojnika je siguran i bezbedan, bez obzira koja udaljenost i koja zemlja Evrope je u pitanju.

Sva vozila su klimatizovana, a pokojnik se prevozi na veoma primeren način, najlakše i najbrže moguće. 

Na web prezentacijama firmi koje se bave pružanjem međunarodnih pogrebnih usluga, možete videti vozila koja će ovom prilikom biti korišćena ili se uveriti na licu mesta u sedištu preduzeća. 

Međunarodne pogrebne usluge - iskustva

Naravno, jasno je da je potrebno prikupiti svu neophodnu dokumentaciju, kao i obaviti uređivanje samog čina ukopa. Prevoz i preuzimanje pokojnika, moguće je sa područja čitave Evrope. U kompletnu uslugu potpada i pribavljanje dozvola i prateće dokumentacije za međunarodni prevoz. 

 

 

Tu su i neke jednostavnije usluge, kao što je izrada i odabir cvetnih aranžmana, zatim nabavka kompletne pogrebne opreme, što uključuje kovčeg, odnosno sanduk, sa dušekom, jastukom i pokrovom za telo pokojnika, te krst sa slovima. 

Takođe, u okviru kompletne ponude jeste i izrada i štampa umrlica, te objavljivanje čitulja u dnevnim novinama, a sve u dogovoru sa porodicom preminulog.

Važno je istaći, da firme koje se bave ovom vrstom delatnosti poseduju iskustvo u organizaciji međunarodnih pogrebnih usluga, te da će sve biti završeno na vreme, u najkraćem roku i poštujući termin sahrane. 

Uz poštovanje i ljubaznost, preduzeća za međunarodne pogrebne usluge omogućavaju klijentima da lakše prebrode ovaj izuzetno težak period za svaku porodicu. 

Međunarodne pogrebne usluge – cena:

Cena prevoza pokojnika se kreće u proseku oko 81 dinar po pređenom kilometru, dok se može postići i dogovor u zavisnosti koja zemlja Evrope je u pitanju. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate preduzeća za pogrebne usluge ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Međunarodne pogrebne usluge
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

07.09.2018
Miroslav Jagnjic

Mejdunarodne pogrebne usluge su nesto sto je uvek skupo. Medjunardoen pogrebne usluge su nesto sto morate kvalitetno da platite zbog svih poteskoca koje mogu da vam se dese.

06.09.2017
Todor Markovic

Kako god da okrenete, posto je se radi o inostranstvu, naravno da bi ove usluge trebale da budu posebno skupe. Druge stvari onda u tom slucaju i ne bi trebalo da budu nesto posebno velike.

18.05.2017
Simona Vucinic

Kako god da okrenete, ove usluge jesu nesto sto bi posebno trebalo da se plati. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

05.05.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, prvi i osnovni je problem u tome sto ove usluge nisu ni malo jednostavne kako god da okrenete.

21.04.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, ove usluge su zaista nesto posebno. Sve drugo je samo gubljejne vremena i nista vise sem toga.

07.04.2017
Petar Jankovic

Po pravilu, pre ili kasnije mogu one da se urade bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni i nije bas toliko vazno.

22.03.2017
Ljubinka Sreckovic

Po meni su u svakom slucaju ovo usluge koje nisu nesto narocito skupe. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.

02.03.2017
Ivan Stojanovic

Moje licno misljenje je takvo da kako god da okrenete, ovo su posebne usluge. Ukoliko se za njih odlcuite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.

13.02.2017
Nikolina Pantelic

Ono u sta sigurno mozete da budete sigurni je to da se sigurno necete pokajati. Samo ako angazujete neke profesionalce.

17.01.2017
Marko Petrovic

U svakom slucaju, onda agencija koja i pruza ovakvu vrstu usluga, sigurno da za njih debelo naplacuje.

04.11.2016
Jana Stankovic

Karma Links je prodavnica za pruzanje pogrebnih usluga koja je vise nego poznata po pitnju medjunarodnih pogrebnih usluga.

14.09.2016
Dusan Markovic

Mejdunarodne pogrebne usluge su nesto sto je uvek skupo. Medjunardoen pogrebne usluge su nesto sto morate kvalitetno da platite zbog svih poteskoca koje mogu da vam se dese.