Ruke mnogo govore o našoj ličnosti, starosnoj dobi, životnom stilu i još o mnogo stvari. Prvi utisak možemo ostaviti samo jednom – to jeste pleonazam, ali je važno istaći, jer nikada ne znate kada će vam prvi susret sa nekim možda promeniti život, zar ne? Zato je potrebno da uvek budemo doterane, „skockane“ i sređene. Razmislite o tome koliko ruke govore o vama, i posvetite im pažnju koju definitivno zaslužuju.

Medicinski manikir – iskustva

Pravilna nega ruku, stopala i noktiju, mnogo je više od lične higijene. Medicinski manikir je neophodan, upravo iz razloga jer su naše ruke izložene neprekidno raznim štetnim uticajima, kao što su mehanički i hemijski uticaji. Vaša manikir dama će se postarati da vaše ruke i nokti dobiju posebnu potrebnu negu i da izgledaju zdravo, negovano i uredno. Biće uočene sve promene na vašim noktima, zatim će biti uklonjene a vaši nokti oblikovani u skladu sa aktuelnim trendovima. 

Medicinski manikir – kako se radi?

Važno je naglasiti da se manikir radi po visoko higijenskim standardima i medicinskim procedurama. Stanje, oblik i čistoća ruku su najbolji pokazatelj lične higijene i kulture. Svi instrumenti koji se koriste prilikom manikira se sterilišu i povremeno autoklaviraju. Usluga je profesionalna a vaša manikir dama ima medicinsku obuku i predznanje o opasnostima, odnosno mogućim infekcijama koje krije manikir. 

Manikir je estetsko-higijensko sređivanje noktiju na rukama i zanoktica oko noktiju. Pod manikiranjem se podrazumeva odstranjivanje masnih naslaga sa nokatne ploče, potiskivanje ili sečenje zanoktica, oblikovanje noktiju, zatvaranje pora nokatne ploče calcium oil-om, nega ispucale i suve kože zanoktica (cuticle remover), kao i frenč lakiranje.

Na kraju, reći ćemo da posle ovog tretmana, bilo da ste samo u običnom svakodnevnom kontaktu sa ljudima, ili radite posao uz pomoć svojih ruku, više nećete morati razmišljati da li su štetni vremenski uticaji ili posao koji obavljate ostavili neki neželjeni trag, jer će ih medicinski manikir u potpunosti ukloniti, a vaše ruke biti kao nove.

Manikir cena

Cene se kreću u rasponu od 490 do 650 dinara za manikir, preko 150 dinara za oblikovanje noktiju, koliko treba izdvojiti i za skraćivanje, do 950 dinara za manikir + parafinska rukavica.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve bliže informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.10.2018
Jovana Stefanovic

Pravilna nega ruku, stopala i noktiju, mnogo je više od lične higijene. Medicinski manikir je neophodan, upravo iz razloga jer su naše ruke izložene neprekidno raznim štetnim uticajima, kao što su mehanički i hemijski uticaji.

14.08.2017
Filip Milutinovic

Iskreno govoreci i ne mogu da shvatim bas odakle toliko velika potreba da se enormno veliak poznja posvecuje sebi i svom fizicklom izgledu. Sve je to po meni koliko samo mogu da vidim jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

28.04.2017
Lea Stankovic

Veoma je vazno da se medicinski manikir uradi kako treba.

26.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se medicinskog manikira tie, pre ili kasnije se sigurno ne mozete odluciti za neki los kvaltitet.

18.04.2017
Simona Vucinic

kako god da okrenete, medicinski manikir mnoge zene izbegvaju zbog toga sto nije ni malo jednostavan.

31.03.2017
Todor Markovic

Kod ovog manikira je ipak veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo nije bas toliko bitno.

16.03.2017
Marta Dencevic

Ipak se on moze dobiti po relativno povoljnim cenama.

24.02.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta manikira. Sve drugo je inace mnogo locisije resenje.

08.02.2017
Ljubinka Sreckovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta manikira. Ukoliko se bas za njega odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.

27.01.2017
Petar Jankovic

Osnovni je problem uvek u tome sto medinski manikir debelo kosta tako da na kraju krajeva ipak nije za svaciji dzep

21.12.2016
Nikolina Pantelic

Moje licno misljenje je da po pitanju medicinskog manikira, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete.

18.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju medicinskog manikira, ubedljivo je najbolje resenje da posetite studio Lux i da bas na tom mestu vidite sta je kvalitet.

28.10.2016
Ivan Stojanovic

La Prima je salon koji se nalzi u neposrednoj blizini zgrade u kojoj stanujem. Svak put kada prodjem pored salona vidim koliko je samo krcato.

06.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko odlucite da uradite kvalitetan medicinski manikir, u svakom slucaju posetite salon La Prima i tamo ce vam ljubazne devojke uraditi sve kako treba. ima jos puno kvlaitetnih salona u Beograud ali mi moja zena kaze da se La Prima nekako posebno isitice o kvalitetu i pristupacnim cenama.

06.09.2016
Dusan Markovic

Ukoliko vec planirate da uradite kvalitetan medicinski manikir, onda biste u svakom slucaju trebali po ovom pitanju da se dobor pozabavite sa kvalitetom nekog od salona.

29.07.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju medinskog manikira mislim da bi u svakom slucaju treba da se unapred posavetujete sa nekim strucnim licem i da po tom pitanju zaista ne treba previse da reskirate.

30.06.2016
Jovana Milinkovic

Isto kao i za pedikir, moze li neko tacno da mi objasni sta to tacno podrazumeva estetski manikir. Koja je njegova uobicajena cena i gde se kvalitetno moze uraditi?