Anatomska obuća Lak korak 021

5.0 | 1 ocena
Ulica: Trg Slobode 3
Grad: Novi Sad
Anatomska obuća Lak korak 021
Telefon: 021/
Mobilni: 062/
www.lakkorak.co.rs

O nama

PRODAJA ANATOMSKE OBUĆE LAK KORAK 021

Lak Korak 021 je porodična firma iz Novog Sada specijalizovana za prodaju anatomske obuće vodećih svetskih brendova: dr Scholl, Rieker, Remote i dr. Sa radom smo počeli sada već davne 1995. godine, a pored najkvalitetnije anatomske obuće, u našoj ponudi nalaze se i anatomski ulošci, pomagala i kozmetika za noge, kao i čarape za vene.

Kvalitet obuće je od presudnog značaja za zdravlje stopala, posebno u današnje vreme kada skoro po ceo dan provodimo na nogama, bilo na poslu ili u pokretu van kuće. Upravo iz tog razloga, firma Lak Korak 021 je tu da Vam svojim širokim asortimanom anatomske obuće i pomagala za stopala, pomogne da se reše i umanje problemi vezani za duga stajanja.

Asortiman naših proizvoda čine:

 • Anatomska obuća
 • Modna obuća
 • Ulošci za stopala
 • Proizvodi za bolna stopala
 • Kozmetika za noge
 • Ortopedsko-sportski program
 • Čarape za vene

Sa željom da klijentima ponudimo samo vrhunski kvalitet, u našoj ponudi očekuje Vas kompletan asortiman anatomske obuće najpoznatijeg svetskog brenda „dr. Scholl“. Bilo da su Vam potrebne papuče, cipele, sandale, patike ili čizme, posetite nas i uživajte u svakom narednom koraku. Iako je naša ponuda obuće prvenstveno namenjena damama, možemo da ponudimo i nekoliko posebno kvalitetnih modela za muškarce, uključujući papuče i cipele. Od ove sezone, naš asortiman smo obogatili i dečijim sandalama Scholl.

Pored dr Scholl obuće, posebno izdvajamo brendove „Reiker“ i „Remote“ koji se, takođe, bave proizvodnjom anatomske obuće koja je izuzetno prijatna za nošenje. Sem obuće, imamo i veliki izbor anatomskih uložaka, uložaka protiv čukljeva i sva druga pomagala za stopala. Posebno izdvajamo kozmetiku za stopala proizvođača „Gehwol“.

Novina u našoj ponudi: Ulošci za dijabetičare sa zvaničnim sertifikatom!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-19h
subota od 09-14h

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone:

Tel. 021/422-241

Mob. 062/422-241

Prodaja anatomske obuće Lak Korak 021, Trg slobode 3, Apolo centar, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  02.02.2021 19:49

  Super prodavnica koja ima tradiciju dugi niz godina za kvalitet i ljubaznost. Kada vam ni jedna obuca koju imate ne odgovara, dodjite u ovu prodavnici i sigurno cete naci nesto za lak korak.