Slušni aparati Nina Mi

2.5 | 6 ocena
Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra 319
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Slušni aparati Nina Mi
Telefon: 011/
Mobilni: 060/

O nama

SLUŠNI APARATI NINA MI

Slušni centar Nina Mi bavi se prodajom i servisom slušnih aparata, snimanjem sluha, kao i izradom čepova za zaštitu od buke po meri uha. Osim toga, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor baterija i prateće opreme za slušne aparate.

Ukoliko želite da proverite sluh, servisirate postojeći slušni aparat ili nabavite novi, centar Nina Mi je prava adresa za Vas. Svesni koliko je čulo sluha značajno za normalnu komunikaciju sa ljudima, odlučili smo da u našu ponudu uvrstimo najsavremenije slušne aparate švajcarske proizvodnje Bernafon i Unitron.

Slušni centar Nina Mi nudi sledeće vrste aparata:

 • BTE aparati iza uha ili zaušni aparati
 • RIC zaušni aparati sa zvučnikom u ušnom kanalu
 • Kanalni aparati (bubice)
 • ICC nevidljivi slušni aparat
 • Bežični dodaci za TV, telefon i daljinski upravljač

Prilikom izbora slušnog aparata potrebno je obratiti pažnju na različite činioce: stepen oštećenja sluha, svakodnevne životne navike, izgled aparata, kao i funkcije koje želite da on ima. Naše stručno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom izbora odgovarajućeg aparata kako biste ponovo mogli nesmetano da uživate u zvucima omiljene muzike, žubora reke ili cvrkutu ptica.

Svima koji rade u uslovima gde je nivo buke veći od dozvoljenog, slušni centar Nina Mi nudi zaštitu od buke po meri uha. Čepovi za uši izrađuju se od najkvalitetnijih materijala koji lako prijanjaju u uvo i ne izazivaju nikakve neželjene reakcije. Takođe, u našoj ponudi nalaze se silikonski čepovi za plivanje i spavanje.

Nina Mi slušni centar nudi sve vrste baterija vrhunskog kvaliteta. U ponudi imamo individualne umetke za uvo: mekane i akrilne.

Kada se javi problem u radu Vašeg aparata, vršimo usluge servisiranja svih tipova slušnih aparata, brzo, pouzdano i efikasno. Servis se nalazi u Beogradu, a svaka usluga se čeka jedan radni dan.

Pregled i proba slušnog aparata u centru Nina Mi su potpuno BESPLATNI!
Pacijenti pravo na slušni aparat mogu da ostvare i preko socijalnog osiguranja.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-13h
nedelja neradna

Slušni aparati Nina Mi, Bulevar kralja Aleksandra 319, Beograd

Nudimo i

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Mirjana Vukovic
  07.06.2019 12:54

  Problemi sa sluhom su veoma ozbiljni... Ja sam počela slabije da čujem negde od 45. godine i to se samo pogoršavalo... Svhvatila sam da su mi neophodna medicinska pomagala u smislu slušnih aparata. Javila sam se u Slušni aparati Nina Mi, i dobila sam uređaj koji mi dosta olakšava svakodnevni život. Hvala puno i sve preporuke od jedne Mire!

  Firme u blizini

  Foot Point Centar, Smiljanićeva 4, Vračar, Beograd
  Ortopedska pomagala Dr Prot ex Siguran korak, Knez Miletina 42, Stari grad, Beograd
  Zdrav i Prav ulošci za obuću, Bulevar Mihajla Pupina 11, Novi Beograd, Beograd
  Audiolab slušni aparati, Gavrila Principa 22, Savski venac, Beograd
  Versus 8 - Ortopedski ulošci, Partizanski put 222, Sopot, Beograd