Ortopedska pomagala Dr Prot ex Siguran korak

4.3 | 4 ocena
Ulica: Knez Miletina 42
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Ortopedska pomagala Dr Prot ex Siguran korak
Mobilni: 064/
www.drprot.rs

O nama

ORTOPEDSKA POMAGALA SIGURAN KORAK


Kompanija SIGURAN KORAK je novo ime na tržištu Srbije, ali i regiona, koja se bavi izradom različitih vrsta uložaka potpuno ručno, bez primene mašina i po uzorku Vašeg stopala. Iza nas je više od 25 godina iskustva u Ruskom institutu za protetiku i ortopediju, a dodatna garancija za kvalitet i sigurno dejstvo uložaka jeste činjenica da naši saradnici prolaze rigorozne kontrole u okviru ovog Instituta.

Ono po čemu se kompanija SIGURAN KORAK razlikuje od drugih sličnih kompanija jeste činjenica da se ne bavimo prodajom uloška kao parčeta plastike, nego nudimo proveren ortopedski sistem u kome se sve radi ručno, od pregleda do same proizvodnje. Ovaj sistem koji uspešno funkcioniše već dugi niz godina podrazumeva pregled lekara specijaliste koji uzima individualni otisak stopala u gipsu na osnovu koga se proizvodi unikatan uložak, u skladu sa potrebama pacijenta. Kada se jednom izradi uložak, sve naredne kontrole i korekcije su uključene u cenu.

Ulošci se mogu razlikovati na osnovu godina starosti, težine, sportske aktivnosti, tipa obuće itd. Prilikom izrade uložaka koriste se samo visokokvalitetni i moderni materijali ruskih i inostranih proizvođača.

U našoj ponudi nalazi se veliki broj ortopedskih uložaka, po Vašoj meri:

 • Za obuću sa petom, od 3 do 20 cm
 • Za muškarce za obuću sa malom petom
 • Ulošci za profesionalne sportiste
 • Za žensku obuću bez pete i sa petom, 3 do 4 cm
 • Ulošci za dijabetičare – izrađeni od posebnih materijala koji ne oštećuju kožu, lako se peru i dezinfikuju
 • Ulošci za starije osobe, penzionere – njihov ram nije čvrst, tako da zaustavljaju deformaciju i pružaju komfor
 • Ulošci za trudnice – razlikuju se od ostalih po tome što se unutrašnji svod pojačava sa porastom telesne težine, a posle porođaja slabi
 • Ulošci za sportsku obuću, patike, cipele za planinarenje
 • Ulošci za decu uzrasta od 8 meseci do 4 godine – bez metatarzalnih jastučića tako da podloga drži nogu bebe u fiziološki pravilnom položaju
 • Ulošci za decu uzrasta od 4 do 14 godina
 • Ulošci za komotne cipele za svaki dan


Grupa na koju se posebno obraća pažnja su deca, jer male korekcije u tom periodu sprečavaju velike probleme u odraslom dobu. Ulošci se ne koriste samo kod problema stopala, već za zdravlje i dobro pozicioniranje čitavog tela.

Takođe, posebno izdvajamo našu liniju uložaka za profesionalne sportiste koja im omogućava da se profesionalno uzdižu i postižu što bolje rezultate, kao i da istovremeno sačuvaju svoje zdravlje.

Po prvi put u Srbiji – ortopedski ulošci po Vašoj meri. Upotrebom naših uložaka učinićete nešto preventivno za Vaše zdravlje! SIGURAN KORAK – zdravo i komforno!

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
064/134 54 12

E-mail: siguran.korak.rs@gmail.com

E-mail: drprot.rus@gmail.com

Posetite i naš sajt: www.drprot.rs
Ortopedska pomagala SIGURAN KORAK, Knez Miletina 42, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sunčica Bogojević
  07.06.2019 12:49

  Ortopedska pomagala Dr Prot ex Siguran korak su bila naš izbor kada je bilo u pitanju zdravlje naše bake... Pre toga se jako teško kretala, nije bilo ni moguće dok je neko ne bi pridržavao, a sada mnogo toga može i sama što je čini veoma srećnom. Sve preporuke za Ortopedska pomagala Dr Prot ex Siguran korak od porodice Bogojević!

  Sanja Kekic
  21.06.2017 01:24

  Grupa na koju se posebno obraca paznja su deca,jer male korekcije u tom periodu sprecavaju velike probleme u odraslom dobu.Ulosci se ne koriste samo kod problema stopala,vec za zdravlje i dobro pozicioniranje citavog tela.

  Milos Bozovic
  03.04.2017 07:07

  Ono po cemu se kompanija Siguran Korak razlikuje od drugih slicnih kompanija jeste cinjenica da se ne bave prodajom uloska kao parceta plastike,nego nude proveren ortopedski sistem u kome se sve radi rucno,od pregleda do same proizvodnje.

  Maja Matic
  20.06.2016 11:32

  U njihovoj ponudi nalazi se veliki broj ortopedskih ulozaka,po vasoj meri za obucu sa petom,za muskarce za obucu sa malom petom,ulosci za profesionalne sportiste,za zensku obucu bez pete i sa petom.Kvalitet i pristupacne cene.

  Firme u blizini

  Foot Point Centar, Smiljanićeva 4, Vračar, Beograd
  Zdrav i Prav ulošci za obuću, Bulevar Mihajla Pupina 11, Novi Beograd, Beograd
  Slušni aparati Nina Mi, Bulevar Kralja Aleksandra 319, Zvezdara, Beograd
  Audiolab slušni aparati, Gavrila Principa 22, Savski venac, Beograd
  Versus 8 - Ortopedski ulošci, Partizanski put 222, Sopot, Beograd