MEDICINSKA POMAGALA MEDIFIT MAX


Maloprodajni objekat medicinskih pomagala "Medifit Max" smešten je u Sarajevskoj ulici broj 42, lokal 5 u Beogradu. Delatnost kojom se bavimo jeste prodaja ortopedskih pomagala, visokog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama. Posedujemo višegodišnje iskustvo u radu, što nam omogućava da svim svojim klijentima izađemo u susret i pomognemo im pri odabiru adekvatnih medicinskih pomagala.

Asortiman naših proizvoda čine:
- ortoze od skočnog zgloba do vrata
* ortopedska pomagala
* ortopedske dečije cipele
- kompresivne čarape i rukavi
- grudne proteze i ortopedski grudnjaci - Amoena
- anatomski kožni ulošci nemačkog porekla, firme Tacco - ulošci po otisku u peni
- sveobuhvatan program pomagala za kretanje:
* štake
* štapovi
* invalidska kolica - standardna, dečija i kolica za neurološke bolesnike
* hodalice
* bolnički kreveti
- ostala pomagala

Kada su u pitanju kompresivne čarape za vene, nudimo Vam na jednom mestu širok izbor proizvoda najpoznatijih proizvođača iz Švajcarske - Sigvaris, Nemačke - Medi i Italije - Scudovaris.
U ponudi se nalaze:
- natkolene, dokolene, hulahopke, čarape za jednu nogu sa pojasom, hulahopke za trudnice, antiembolijske čarape i preventivne čarape.
Samo u našem maloprodajnom objektu možete pronaći čarape za ulcer Tubulcus.

Ulošci po otisku u peni, izrađuju se specijalnom tehnikom i svojim su izgledom i funkcijama jedinstveni za svakog korisnika. Uzeti otisak se naliva u gips, nakon čega nastaje gipsani model stopala preko kog se izrađuje uložak. Pre izrade uloška po otisku u peni potrebno je izvršiti korekciju svodova koji su deformisani ili spušteni. Ulošci po otisku u peni mogu korigovati skraćenje noge i do 2,5 cm.

Kompresne čarape, anatomski ulošci, ortopedske dečije cipele kao i ulošci po otisku u peni.
Ortopedska pomagala koja će podići kvalitet Vašeg života na viši nivo.

Maloprodajni objekat medicinskih pomagala "Medifit Max" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

07.06.2019 12:51
Jovana Ristić
Za članove svoje porodice želite samo najbolje, tako da smo birali Medicinska pomagala Medifit Max. I baka i deka su imali svoje probleme, nastale usled starosti. Medicinska pomagala čine da im život bude lakši, tj. da starost bude sa manje problema... Sve pohvale i preporuke za Medicinska pomagala Medifit Max od porodice Ristić.
21.06.2017 01:28
Milos Topalovic
Pre izrade uloska po otisku u peni potrebno je izvrsiti korekciju svodova koji su deformisani ili spusteni.Ulosci po otisku u peni mogu korigovati skracenje noge i do tri santimetra.
03.04.2017 07:05
Lazar Ristic
Specificna ponuda i veoma povoljne cene.Kompresne carape,anatomski ulosci,ortopedske decije cipele kao i ulosci po otisku u peni.Ortopedska pomagala koja ce podici kvalitet vaseg zivota na visi nivo.
27.12.2016 08:11
Andrija Atanaskovic
Najpovoljnija prodavnica za ortopedska pomagala u koja spadaju razne ortoze,proteze,veliki izbor decijih ulozaka kao i veliki izbor staka.Svi proizvodi su vrhunskog kvaliteta.
20.06.2016 11:34
Iva Markovic
Ulosci po otisku u peni,izradjuju se specijalnom tehnikom i svojim su izgledom i funkcijama jedinstveni za svakog korisnika.Uzeti otisak se naliva u gips.Sve preporuke,super stvar,pogotovo za sportiste.
11.09.2015 03:54
Ivan Stojmirović
Vidim da u ponudi imate kompresivne čarape za vene, koji je proizvođač u pitanju?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Medicinska pomagala
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Medicinska pomagala Medifit Max
  • medicinska pomagala medifit max,
  • medifit max medicinska pomagala,
  • medifit max,
  • medifit max radno vreme,
  • medicinska pomagala,
  • bts uniforme