Inter office medicinski preparati

0.0 | 0 ocena
Ulica: Moše Pijade 111
Grad: Pančevo
Inter office medicinski preparati
Mobilni: 065/

Firme u blizini

O nama

Inter office medicinski preparati

U današnje vreme celulit predstavlja jedan od najvećih problema savremene žene. Prema nedavnim istraživanjima pojavom celulita je, u raznim fazama, zahvaćeno i do 90% žena razvijenog sveta i treba ga shvatiti ne samo kao estetski već i kao zdravstveni problem. Nije nužno vezan za debljinu, mogu ga imati i mršave osobe, te je među ženama sa izraženim celulitom čak 32% mršavih.

Angažovanjem fizičara sa Instututa “Mihajlo Pupin”, koji već nekoliko decenija unazad proučavaju uticaj magneta na ljudsko zdravlje, oblast koja se u medicini naziva magneto-terapija, došlo je do pojave prvog sredstva za trajno rešenje problema celulita. Tokom 2010. godine oni su sproveli brojna ispitivanja koja su dokazala da se celulit može trajno ukloniti uz pomoć magneta. Ovakva saznanja dovela su do nastanka proizvoda koji trajno rešava problem celulita – anticelulit trenerke MAGCELFIT.

Anticelulit trenerka je napravljena od prirodnih materijala (pamuk) sa ušivenim magnetima. Materijal je dermatološki ispitan, tako da odgovara i osetljivoj koži. U jednu trenerku je ušiveno do 300 magneta. Svi magneti su napravljeni u pogonima Instituta “Mihajlo Pupin”, u Beogradu, i klinički su ispitani na VMA. Ukupna jačina njihovog magnetnog polja ne prelazi 800 gausa, čime je ispoštovan propis Svetske zdravstvene organizacije.
Magnetno polje velike molekule masti razbija na male molekule koje organizam putem prirodne limfne drenaže počinje sam da izbacuje. Takođe se ubrzava cirkulacija krvi, kiseonik i hranljive materije počinju da prodiru u masno tkivo, ubrzava se razgradnja i postiže efekat “disanja tkiva”.

Ostavite komentar
Ocenite firmu