Antidekubitni dušeci

0.0 | 0 ocena
Ulica: Vojvode Radomira Putnika 29
Grad: Pančevo
Antidekubitni dušeci
Mobilni: 061/
www.addsk.com

O nama

ANTIDEKUBITNI DUŠECI

Ukoliko su Vam potrebni visokokvalitetni antidekubitni dušeci i druga oprema, firma Ortopedija je prava adresa za Vas. Na domaćem tržištu prisutni smo od 2007. godine kao predstavnik i preprodavac Galena proizvoda, jedne od vodećih firmi za proizvodnju medicinske opreme koja poseduje predstavništva širom Evrope (Nemačka, Austrija, Turska, Francuska...).

Kao jedan od vodećih dilera medicinske opreme u Srbiji, Ortopedija može da Vam ponudi aparate i opremu vrhunskog kvaliteta koja je proizvedena isključivo u našoj firmi. Posebno naglašavamo da direktno snabdevamo preko 40 najvećih klinika iz centralne Srbije, ali i maloprodajne objekte i fizička lica.

Asortiman naših proizvoda čine:

  • Antidekubitni dušeci
  • Antidekubitni dušeci sa kompresorom
  • Antidekubitni jastuci
  • Antidekubitni kompresori
  • Pneumatski jastuci
  • Vazdušni jastuci 
  • Rezervna oprema

Svi aparati koji se nalaze u našem širokom asortimanu su novi, fabrički testirani i upakovani sa svom pratećom opremom i dokumentacijom. Iako je vrhunski kvalitet proizvoda zagarantovan, na svu opremu dajemo overenu garanciju od strane ovlašćenog lica na 12-24 meseca, što nas i izdvaja od svih drugih proizvođača antidekubitne opreme.

Pored sigurnog kvaliteta proizvoda, Ortopedija je prepoznatljiva i po više nego povoljnim cenama koje su najmanje od 20% do 30% niže u odnosu na druge preprodavce i maloprodaje. Još jedna prednost koju Vam nudimo jeste brza i efikasna isporuka proizvoda na teritoriji cele Srbije, u roku od 24 časa. Roba koja se naruči do 18h, stiže na Vašu adresu već narednog dana.

Osim antidekubitne opreme, u našoj ponudi nalazi se i veliki izbor medicinske, stomatološke i zubotehničke opreme, proverenog kvaliteta. Ako ne budete zadovoljni kvalitetom ili imate reklamaciju na kupljeni proizvod, nudimo Vam mogućnost povrata novca u roku od 15 dana.

Najveći izbor antidekubitne opreme na veliko i malo, po najpovoljnijim cenama!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-18h
subota i nedelja od 10-15h

Antidekubitni dušeci, Vojvode Radomira Putnika 24, Pančevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu