Gradske antikvarnice skrivaju u sebi duh nekih davno proletelih vremena, noseći mnoštvo uspomena i nostalgije. Medalje su deo te price.

Pročitaj više

Izaberite neku od antikvarnica koje u svojoj ponudi imaju MEDALJE

Beograd

Alveto Značke plakete
Severni bulevar 6
Zvezdara

Porodična firma Alveto od 1986. godine bavi se ručnom izradom širokog asortimana proizvoda metalne galanterije. Svi proizvodi se izrađuju najsavremenijom CAD-CAM tehnologijom na CNC mašinama, a finalni izgled im daju vešte ruke naših umetnika...
Pročitaj više

Otkup dragocenosti Antika 011
Ruzveltova 8
Zvezdara

Antikvarnica Antika 011 vrši za Vas usluge komisione prodaje i besplatne procene svih vrsta dragocenosti....
Pročitaj više

Pre 10 h poslednji put pozvana firma
Klik commerce doo
Hemingvejeva 17
Zemun

Klik Comerce preduzeće za prodaju i štampu reklamnog materijala, korporativnog reklamnog materijala i drugih proizvoda....
Pročitaj više

Antikvarnica Gadafi
Srđana Aleksića bb (Okretnica autobusa 75)
Novi Beograd

Antikvarnica Gadafi se bavi otkupom sledećih vrsta predmeta: vojni predmeti, umetničke slike, satovi, i ostalih predmeta (markice, stari novac, penkala, ogledala)...
Pročitaj više

Pre 11 h poslednji put pozvana firma

Gradske antikvarnice skrivaju u sebi duh nekih davno proletelih vremena, noseći mnoštvo uspomena i nostalgije. Medalje su deo te price.

To najbolje znaju strastveni kolekcionari, koji zalutaju često na ovakva mesta u potrazi za retkim, starim predmetima, čija je vrednost za njih veoma velika.

U našem tekstu saznajte sve o medaljama, o otkupu i prodaji starih medalja, po kojim cenama ih možete kupiti ili prodati, kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Otkup medalja

Medalja obično ima izuzetnu vrednost za onu osobu koja ju je dobila nekim posebnim povodom. Međutim, u životu se često dešava da naslednici to ne shvataju baš tako i žele da medalju nekog svog pretka daju u otkup.

Ako je to i vaša želja, onda bi trebalo da znate da antikvarnice vrše otkup starih medalja po veoma realnim cenama.

Prodaja medalja

Sa druge strane, ako spadate u kolekcionare koje emotivno dotiče svaki kontakt sa prošlošću i nekim prohujalim danima, tada ćete biti veoma srećni kada budete mogli da kupite stare medalje.

One se nalaze u svakodnevnoj prodaji u trgovinama starim stvarima – antikvarnicama, tako da posetom ovim mestima možete da pogledate bogat izbor i da odlučite šta bi najviše pristajalo vašoj kolekciji.

Otkup starih medalja

Veoma je važno da se proceni koliko vredi stara medalja koju imate a želite da je date u otkup. Tu procenu će izvršiti antikvar, a sve što je potrebno jeste da posetite sedište radnje i da donesete medalju. Kada dogovorite i usaglasite cenu, biće vam odmah isplaćen novac za vrednost stare medalje.

Prodaja starih medalja

Antikvarnice se bave otkupom i prodajom medalja, što bi značilo da je cilj da spoje ljude kojima ova odlikovanja njihovih predaka više nisu potrebna i ljude koji su strastveni sakupljači predmeta iz nekih starih vremena.

Pri otkupu medalja će imati jednu cenu, a pri prodaji drugu, jer sve to podrazumeva da se medalja dodatno sredi kako bi izgledala kao nekada i verno oslikavala vreme iz koga dolazi.

Da biste kupili stare medalje dovoljno je da dođete do neke od gradskih antikvarnica i da pogledate šta imaju u svojoj bogatoj ponudi, a što bi lepo upotpunjavalo vašu pažljivo biranu kolekciju starih predmeta.

Medalje – cena:

Koliko ćete novca dobiti pri otkupu, odnosno koliko ćete platiti za kupovinu stare medalje, zavisi od više stvari, kao što je starost samog predmeta (starije stvari imaju veću vrednost), zatim očuvanost, kao i šta sama medalja predstavlja...

Naš savet je da se oko ovih detalja dogovorite lično sa odabranim antikvarom, a pri tome možete da budete sigurni da će ponuđena cena pri otkupu biti sasvim realna spram stvarne vrednosti stare medalje.

Radi vaše orijentacije, cene mogu da se kreću od 20 do 90 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate antikvarnice koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
25.08.2020 18:56

imam medalju iz 1934 slovenska prvo mesto beh 800m nemogu da utvrdim region ili evropsko takmicenje

Katarina Perisic
16.07.2018 12:42

Antikvarnica gadafi vrsi prodaju i otkup medalja po veoma povoljnim cenama. Nedavno smo kod njih odneli neke medalje stare i dobili smo jako dobru otkupnu cenu.

Ostavite komentar
Ocenite firmu