Kontakt podaci za vašu firmu

Rent a Punto

  • 1
5.0 | 1 ocena
Rentiranje automobila bez depozita i bez ograničenja na kilometražu - RENT A PUNTO NOVI SAD....
Pročitaj više
/
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zorica Simic
Mazda se uglavnom ne moze pronaci u ponudi rent a car agencija. Odnosno moze se pronaci u nekoj ponudi ali je problem sa tim sto su u tom slucaju uglavnom u pitanju vozila srednje klase.
Marina Zivkovic
Mazda su neverovatno kvalitetna vozila. Mada, kada i ako zelite da ih iznajmite odmah treba da budete spremni da platite visoku cenu za rent a car. Pri tome, morate da se potrudite da Mazda vozilo vratite u prvobitnom stanju bez i najmanjeg udarca kamencicem inace ce vam to posebno u Beogradu naplatiti.
Milen Jovanovic
Tacno je da su Mazdina vozila jedna od najboljih. Medjutim, problem je u tome sto ona moraju da se dobor i debelo plate ukoliko zaista smatrate da ce sve to da bude kako treba.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju, Mazda vozila sigurno da moraju da se debelo plate. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim, Mazdina vozila su zaista nesto posebno bez cega se sigurno ne moze.
Lea Stankovic
Ukoliko imate novca, onda Mazda rent a car i nije neki posebno veliki problem koliko mi se cini.
Mihajlo Nastasovic
Po meni je sto se mazdinih vozila tice, kvalitet nesto sto pre ili kasnije treba da dodje do izrazaja.
Simona Vucinic
Nema sta, mazda ima odlicna vozila. Na kraju od njih tesko da moze da se pronadje nesto bolje.
Todor Markovic
Sto se mene licno tice, nema od ovoga nista bolje.
Marta Dencevic
Sto se ovih vozila tice, naravno da je kvalitet bio uvek i vise nego vazan.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, Mazde jesu dobra vozila ali je problem u tome sto moraju dosta da se plate.
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo slobodno da kazem da su Mazde pogotovo sestice veoma zanimljivi automobili za iznajmljivanje. To ipak na kraju krajeva i ne treba da cudi.
Petar Jankovic
Sto se tice mazde, koliko je samo meni poznato. ovo ipak mogu da budu bas onako kvalitetna vozila. jedini je problme samo u tom sto ona i nisu bas za svaciji dzep.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili onda je mazda sigurno pravo resenje za vas.
Ivan Stojanovic
Ako se vec odlucite da iznajmite Mazdio vozilo, odmah treba da znate da ste se opredelili za kvalitet i da je pouzdanost ipak nesto sto najvise treba da gledate.
Jana Stankovic
Po pitanju Mazda vozila, samo treba da posetite agenciju Master. Tamo mazda vozila mozete da iznajmite po veoma povoljnim cenama.
Biljana Brankovic
Ukoliko se odlucite da iznajmite Mazda vozilo, onda je ubedljiv najbolje da se po tom pitanju odlucite samo za kvalitet. Bolje je u tom pogledu da posetite mesto koje se zove City u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
Marko Petrovic
Mazde su dobra i proverena vozila koja se odlicno pokazuju na putu. Kako biste na rpavi nacin odredili da li je neko vozilo dovoljno dobro za vas da ga iznajmite, morate na prvom mestu da znate koje je svrha tog iznajmljivanja.
Dusan Markovic
Skoro sam se bas nesto rapitivao po pitanju cena za iznajmljivanje Mazda vozila u Beogradu. Cene se u proseku krecu od 40 - 60 eura po danu. Ukoliko se iznajmljuje ne nesto duzi period, onda cena iznosi i oko 30 eura po danu, odnosno postoji mogucnost da dobijete popust.
Petar Jankulovski
Mazda se uglavnom ne moze pronaci u ponudi rent a car agencija. Odnosno moze se pronaci u nekoj ponudi ali je problem sa tim sto su u tom slucaju uglavnom u pitanju vozila srednje klase.