Redovno održavanje podova, bez mašine za pranje podova, vremenom postaje nedovoljno i u nekom trenutku ćemo morati da ih mašinski očistimo. Kada se to radi, gde i koja je cena, saznajte u nastavku ovog teksta.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju MAŠINE ZA PRANJE PODOVA

Beograd

CORRECTO CLEAN SHOP D.O.O.
Svetozara Radojčića 68b
Zvezdara Pozovi

“Correcto Clean Shop” je jedna od najkompletnijih firmi za prodaju, iznajmljivanje i servis mašina za pranje podova. Nalazi se u Beogradu i bavi se veleprodajom i maloprodajom mašina za pranje podova....
Pročitaj više

Sremska Mitrovica

Iznajmljivanje i prodaja mašina za čišćenje podova Eco SM Team
Laćaračka 21 Pozovi

Preduzeće Eco SM Team bavi se izdavanjem i prodajom profesionalnih mašina za čišćenje podova. U našoj ponudi nalaze se mašine nemačkog proizvođača Columbus koje rentiramo na dnevnom i mesečnom nivou. Postoji mogućnost svih vrsta dogovora....
Pročitaj više

Redovno održavanje podova, bez mašine za pranje podova, vremenom postaje nedovoljno i u nekom trenutku ćemo morati da ih mašinski očistimo. Kada se to radi, gde i koja je cena, saznajte u nastavku ovog teksta.

Mašine za čišćenje podova

Mašine za čišćenje podova mogu ono sve što vi ne možete ručno. One poseduju izuzetnu snagu, tako da dubinski uklanjaju nečistoću. Ovo se odnosi na tvrdokornu prljavštinu koja se nataložila tokom dugog vremenskog perioda.

Mašine za pranje tvrdih podova

Tvrdi podovi mogu da budu od kamena, granita, ali isto tako i pločice, i slično. Ovakvi materijali se veoma lako očiste kada se koriste mašine. Jedan od razloga su i jaka hemijska sredstva koja deluju na nečistoće.

Mašine za pranje i usisavanje tvrdih podova

Podove u javnih ustanovama, tržnim centrima, šoping molovima, kao i na drugim mestima gde cirkuliše veliki broj ljudi svakoga dana, nije moguće održavati čistim bez pomoći mašina. Isto se odnosi i na magacine, fabričke hale, razne sale, ali i na kancelarije, na primer.

Mašine za pranje i usisavanje tvrdih podova će vratiti nekadašnji sjaj, a to će znatno uticati na celokupan prostor, koji će odisati svežinom.

Mašine za pranje i poliranje tvrdih podova

Nakon što se završi usluga pranja podova mašinskim putem, vama će biti ponuđena usluga da se uradi impregnacija, poliranje ili kristalizacija, a sve u zavisnosti od toga šta su vaše potrebe i zahtevi, kao i od toga koje vrste je sam pod.

Mašine za pranje i čišćenje podova

Mašinama za pranje i čišćenje mogu da se tretiraju podovi koji su veoma različiti, pa tako to mogu biti pločice, laminati, parketi, itisoni, podovi od betona, mermera, granita, fero betona, gume... Dakle, ne postoji pod koji vi imate a da firme koje pružaju ovu vrstu usluge ne mogu da očiste i dovedu u stanje da izgleda blistavo čisto.

Takođe, koriste se i posebni filcevi, a cilj je da se ukloni sva nečistoća koja se taložila kroz dugi vremenski period. Koji god zadatak da postavite pred preduzeće koje radi mašinsko pranje podova, rezultat će biti uvek isti na kraju, a to je vrhunska čistoća.

Ovu uslugu obično koriste pravna lica i preduzetnici, ali i skupštine stanara u zgradama, jer žele da im se, s vremena na vreme, detaljno i temeljno očiste stepeništa, holovi, ulazi u stambenu zgradu i slično.

Samo ukoliko se podovi redovno i pravilno tretiraju mašinama, sprečava se njihovo propadanje s vremenom, jer su uvek ispravno negovani. Čistoća odaje utisak sofisticiranosti i elegancije, stoga bi trebalo da što češće koristite ovu uslugu ili da sami nabavite mašine koje ćete koristiti za pranje svojih podova.

Mašine za pranje podova cena

Mašine za pranje podova imaju različite cene, a to zavisi od njihovih karakteristika. Zbog toga je najbolje da pozovete firme koje vidite da su oglašene na ovoj stranici i da se raspitate za konkretan uređaj, ili da opišete svoje potrebe, pa će vam biti preporučeno ono što najviše odgovara vama, spram budžete koji ste namenili za ovu investiciju.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst