Iznajmljivanje mašina za sušenje vlage Ćata trans

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - IZNAJMLJIVANJE MAŠINA ZA SUŠENJE VLAGE “MUNTERS” - ĆATA TRANS


Vlažne prostorije nisu problematične samo zbog neprijatnih mirisa koji se uvlače u sve Vaše stvari, već mogu ozbiljno da ugroze i Vaše zdravlje, a takođe su i energetski veoma neefikasne. Postoji podatak da kuće ili drugi objekti koji nisu dobro osušeni, bez obzira na stepen izolacije, troše i do 50% više energije za zagrevanje.

Savremenim mašinama najnovije generacije moguće je izvući sav višak vlage iz različitih materijala. Ćata trans nudi Vam iznajmljivanje mašina za isušivanje vlage na području Beograda, kako biste se uspešno rešili ovog problema.

Ćata trans prevoz iznajmljuje mašine za:

- sušenje novogradnje
- sušenje svih vrsta vlažnih objekata (starih, poplavljenih)
- izvlačenje vlage iz svih vrsta materijala (plivajući podovi, parket, granit, pločice)
- sušenje i vlaženje vazduha prostorija (poslovnih objekata, podruma, kuća, vikendica)
- izvlačenje vlage iz zidova

Izvlačenje vlage iz garaža, depoa muzeja, galerija, hotela, proizvodnih pogona, SPA centara, tepih servisa, balon sala za sport i rekreaciju, bazena, stambenih zgrada... efikasno i brzo moguće je uz našu pomoć.

Standardno sušenje podova ili zidova, u svakodnevnim uslovima, tzv. promajom može da traje i po nekoliko meseci, a opet bez garancija da će rezultati biti zadovoljavajući. Uz pomoć naših mašina i uređaja sušenje traje od 7 - 14 dana. Ovo je naročito važno i kod izgradnje novih objekata, te su mašine za isušivanje važan saveznik svim građevinskim radovima.

Podovi, zidovi, pločice.. sve može da bude besprekorno suvo i spremno za upotrebu u vrlo kratkom roku. Isušivači vazduha omogućuju sušenje u svim fazama gradnje, pa tako možete da nam se obratite i dok traju radovi, kako biste ubrzali proces i skratili vreme gradnje, bez bojazni o narušavanju njihovog kvaliteta.

Ćata trans nudi Vam mašine za isušivanje vlage vodećeg proizvođača u ovoj oblasti - Munters, u svetu poznate i pod imenom "eksperti za vlagu", uz koje ide i prateća oprema, poput profesionalnih kalorifera i ventilatora velikih kapaciteta.

U našu ponudu uvrstili smo i aparate koji rade na bazi infracrvenog zračenja, kao i profesionalne termovizijske kamere, uz pomoć koji je moguće veoma precizno odrediti izvor i stepen vlage u svakom objektu, kako biste ne samo ukolinili postojeću vlagu, već efikasno sprečili i njeno ponovno stvaranje.

Isušivanje vlage moguće je i u starim vlažnim i buđavim objektima, uz potpuno odstranjivanje neprijatnih mirisa.

Imamo mašine kapaciteta od 300 - 1.000 m3 i one manje, kapaciteta od 30 - 150 m3. Na području Beograda, naše mašine dovozimo sopstvenim prevozom, koji je uključen u cenu, dok za udaljenije destinacije postoji mogućnost dogovora.

Profesionalni ventilaroti nezamislivo velikih kapaciteta, turbo fen i Munters mašine ekipa su koja uvek pobeđuje u borbi sa vlagom. Vaše je samo da nas nazovete i rešili ste sve svoje probleme.
Mi radimo dok Vi spavate. Javite se što pre!

Iznajmljivanje mašina za sušenje vlage Ćata trans, Beograd

Email: a.81.kovac@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Masine i alati
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Iznajmljivanje mašina za sušenje vlage Ćata trans
  • Iznajmljivanje mašina za sušenje vlage Ćata trans,
  • Iznajmljivanje mašina za sušenje vlage Munters,
  • Ćata trans Beograd,
  • izvlačenje vlage iz zidova,
  • sušenje vlažnih objekata,
  • iznajmljivanje mašina za sušenje vlage Palilula