Alati Belanović prodaja i servis alata

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - ALATI BELANOVIĆ D.O.O. PRODAJA I SERVIS ALATA


Servis Belanović poseduje preko 50 godina dugu tradiciju uspešnog poslovanja koja datira od davne 1967. godine. Nastojeći da zadovoljimo potrebe tržišta za kvalitetnim profesionalnim alatom i opremom, 1991. godine nastaje preduzeće Belanović d.o.o. kada počinje i prodaja alata.

Osnovna delatnost preduzeća Belanović d.o.o. je prodaja i servis isključivo profesionalnih alata vodećih brendova: Makita, MAX, Bosch, DeWalt, Hitachi, Eibenstock, Stiga, Alpina, Flex, Metabo, Milwaukee, Ferm, Skil, Bahco, Irimo, Stanley, Ridgid, Klingspor, Rems, Unior i drugi.

Bilo da želite električni alat sa kablom ili akumulatorske bušilice, šrafilice i drugu opremu, preduzeće Belanović d.o.o. Beograd je prava adresa za Vas. Pored toga, u našem asortimanu nalaze se građevinske mašine, laseri i niveliri, merni instrumenti, alati za radionicu i ručni alati, pribor i delovi.

Servis Belanović poseduje najveći magacin rezervnih delova za Makita alate u Srbiji, što garantuje brzo i efikasno servisiranje Vašeg alata. U našem servisu vrši se popravka i drugih brendova alata koje prodajemo, pri čemu se koriste isključivo originalni rezervni delovi. Takođe, imamo i veliki lager pribora (opreme) alata raznih brendova.

Prilikom kupovine alata u preduzeću Belanović d.o.o. ostvaruje se poseban popust na rezervne delove i servis alata u iznosu od 15%. Servis alata se nalazi u Meljaku, međutim, alati za servisiranje i alati koji su servisirani se mogu ostaviti/preuzeti u našoj radnji u Beogradu, s obzirom da se svakodnevno vrši isporuka iz servisa.

Za sve alate iz naše ponude obezbeđena je odgovarajuća garancija, u skladu sa uslovima koje propisuje sam proizvođač. Na primer za profesionalne alate brenda Makita i Bosch dobija se garancija u trajanju do čak 36 meseci. Plaćanje se može izvršiti preko tekućeg računa, gotovinom ili putem čeka.

Kada niste u mogućnosti da kupljeni alat lično preuzmete u prodajnom objektu na Banovom brdu ili u sedištu naše firme u Meljaku, obezbeđena je isporuka alata posredstvom brze pošte - BEX, AKS, Daily Express, City Express, Post Express.

Belanović d.o.o. alati očekuju Vas na dve lokacije u Beogradu:

- Servis i prodaja Makita, Ibarski put121b, Meljak
Telefon:
+381 11 8340 034
+381 11 8340 343
+381 11 8340 113

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-16h
Subota od 08-14h
Nedeljom ne radimo

- Prodajni salon Makita, Nikolaja Gogolja 64a, Banovo brdo
Telefon:
+381 11 75 44 387

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-16h
Vikendom ne radimo

Ponudu alata možete pogledati na Facebook stranici:
prodajaiservisalataBelanovic

Kao i Kupujem-Prodajem izlogu:
belanovic.kpizlog.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO Masine i alati
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alati Belanović prodaja i servis alata
  • Belanović alati,
  • Alati Belanović Čukarica,
  • Belanović doo Beograd,
  • Belanović servis alata,
  • prodaja i servis alata Čukarica,
  • Belanović alati radno vreme