Alux alati

  • 5
5.00 | 7 ocena

O nama - ALUX ALATI


Firma Alux postoji i uspešno radi od 2000. godine i na jednom mestu nudi sveobuhvatnu ponudu profesionalnog visokokvalitetnog reznog alata. Zahvaljujući saradnji sa jednim od vodećih evropskih proizvođača reznog alata, FENES S.A. iz Poljske, u našoj ponudi nalaze se vrhunski alati po pristupačnoj ceni.

Sa željom da Vam olakšamo obavljanje najrazličitijih poslova na jednom mestu nudimo Vam alat zavidnih performansi:

  • - alati za obradu drveta i metala
  • - testere za mesnu industriju
  • - alati za obradu PVC i aluminijumske stolarije
  • - alati za obradu drveta

Firma Alux alati je generalni zastupnik kompanije FENES S.A. iz Poljske koja je jedan od vodećih proizvođača reznog alata u Evropi. U našoj ponudi nalaze se vrhunski alati za obradu metala ovog renomiranog proizvođača, kao što su: trakaste testere za metal, strugarski noževi, burgije, glodala/frezeri i još mnogo toga.

Iz naše ponude posebno se izdvajaju alati za obradu drveta koji su namenjeni svim profesionalnim stolarima, ali i onima koji se obradom drveta bave iz hobija. Kod nas možete pronaći najkvalitetnije testere za sečenje drveta, trakaste testere, karbidne kružne testere, noževe za rendisanje, glodala od čvrstih karbida, kao i tocila za oštrenje testera, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Jedna od delatnosti firme Alux je proizvodnja aluminijumske i PVC stolarije visokog kvaliteta. Naš proizvodni program podrazumeva primenu nemačkih PVC INOUTIC profila i grčkih ALUMIL aluminijumskih profila, visokog kvaliteta, zahvaljujući kojima dobijamo proizvode koji se svojim funkcionalnim i estetskim rešenjima savršeno uklapaju u okruženje u kom živite i radite. Takođe, u našoj ponudi nalaze se alati za obradu PVC i aluminijumske stolarije, kao što su kružne testere, burgije, glodala za žljebove, upuštači, kao i drugi pribor.

Vrhunski alati za obradu drveta za profesionalce i amatere.
Najkvalitetniji alati za obradu PVC i aluminijumske stolarije.
Alati za obradu drveta i metala, po pristupačnim cenama.

Radno vreme:
Ponedeljak – subota od 08h-16h
Nedelja neradan dan

Alux alati, Doljanska 100, Sremčica, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2018 01:13
Nikola Gavrilovic

ALUX ALATI vam svojim asortimanom renomiranih proizvodjaca alata mogu olaksati posao. Ovde mozete pronaci i veoma pocoljne alate.Sve pohvale za uspeno poslovanje!

25.01.2017 07:05
Iva Markovic

Sa zeljom da vam olaksaju obavljanje najrazlicitijih poslova na jednom mestu nude vam alat zavidnih performansi za obradu drveta i metala,testere za mesnu industriju,alati za obradu drveta.Kvalitet pre svega.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Masine i alati
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alux alati
  • Alux alati radno vreme,
  • Alux alati