Beauty imagini centar za masažu

  • ?
0.00 | 0 ocena
  • Ulica: Matije Korvina 15
  • Grad: Subotica

Beauty imagini centar za masažu

Beauty imagini iz Subotice je kozmetički salon i centar za masažu. Sagledamo potrebe svojih klijenata u celini, te pružamo široki asortiman usluga.

Holističkom masažom oslobađamo se stresa, napetosti, bolova u mišićima, eliminišu se otoci, rešava se problem glavobolje i nesanice, uravnotežuje krvni pritisak kao i rad unutrašnjih organa i žlezda.
Korišćenjem prirodnih preparata za negu kože, blata (SPA MUD), čistih esencijalnih ulja (aromaterapija), sulfatnih soli direktno iz mora, toplih jastučića od prirodnog bilja (fitoterapija), pojačava se dejstvo masaža koje organizmu vraćaju životnu snagu i energiju uspostavljajući i psihofizičku i energetsku ravnotežu.Pored svih tretmana koji se uobičajeno rade u kozmetičkim salonima (tretmani dubinskog čišćenja kože, depilacije, šminke...) mi promovišemo svoj pristup: tehnike masaža, tretmani lica i tela koji se rade drugačije, a to znači na jedinstven holistički način.spoj limfne drenaze i Ayurvede.Pomaze kod vracanja energije u limfni sistem,krvotok pomaze kod rada nervnog sistema,stresne napetosti,bola u misicima,regulacija krvnog pritiska,rada unutrasnjih organa i zlezda resava se glavobolja,nesanica,eliminisu se otoci.Posebno limfna drenaza pomaze kod menopauze ,menstrualnih tegoba,regulacije tecnosti u organizmu. veliki uticaj na pokretanje celulita.Vrsimo tonifikaciju koze celog tela Shily Shelyi programom lepljive masaze koja vrsi zatezanje i podmladjivanje koze.Radimo i parcijalne masaze.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Beauty imagini centar za masažu
  • Beauty imagini centar za masažu,
  • Beauty imagini centar za masažu Subotica,
  • Beauty imagini Subotica