O nama - REFLEKSOLOGIJA STOPALA BELI ANĐEO


10% snizenja za 3 ili vise zakazanih masaza do 01.04.2017.

Ukoliko Vas muče bolovi u leđima, česte glavobolje, imate problem sa organima za varenje, refleksologija stopala je efikasan tretman za poboljšanje simptoma pri lečenju ovih i mnogih drugih zdravstvenih problema. Na našim stopalima odražavaju se svi organi našeg tela koji se zovu refleksne zone. Salon Beli Anđeo je među prvim salonima u Šapcu koji Vam predstavlja ovu drevnu masažu stopala, koja se zasniva na dva važna načela: da male delove tela možemo koristiti za lečenje celine i da telo ima sposobnost da leči samo sebe.

Refleksna masaža stopala je grana kineske medicine koja se već hiljadama godina uspešno primenjuje ne samo pri pomoći u lečenju, već i u dijagnostici i prevenciji raznih oboljenja. Kao posledica bolesti, stresa ili povreda, telesni sistemi su izbačeni iz ravnoteže i njihovi vitalni putevi energije su blokirani. Poruke između mozga i nervnog sistema postaju pogoršane, a telo počinje da šalje upozoravajuće signale i simptome, koji su u stvari poziv u pomoć.

Ovi simptomi se iskazuju na različite načine, recimo kao promena raspoloženja ili glavobolja, a toksične otpadne materije talože se oko važnih refleksnih tačaka. Mesta na kojima se otrov taloži biće nežna, osetljiva i bolna ili mogu biti tvrda, napeta, s kvrgama ili kao sitno zrnevlje. Stimulisanje tih tačaka masažom pomaže u razbijanju blokada i oslobađa blokiranu energiju na drugim mestima u organizmu, podstičući telo da ponovo uspostavi ravnotežu.

Refleksologija stopala je prijatan i relaksirajući osećaj, a pre početka tretmana stopala se dezinfikuju nakon čega se prelazi na opuštajujću masažu uz relaksirajuću muziku i prijatno osvetljenu sobu. Refleksna masaža stopala dobro deluje na bilo koju tegobu koja je povezana sa blokadom i/ili upalnim procesima, kao što su: problem sa sinusima ili menstrualne tegobe.

Tretman refleksologije opušta, zbog čega je popularan u lečenju poremećaja izazvanih stresom, smiruje teskobu, ublažava napetost i podstiče miran san. Takođe, refleksologija je efikasna metoda pri ublažavanju bolova u leđima, reumatizma, artritisa ili glavobolje. Osetite i Vi sve čari ove efikasne masaže stopala, koja pruža “dobar osećaj”.

Osim refleksne masaže stopala, u prijatnom ambijentu našeg salona možete opustiti Vaš organizam, uz lekoviti dodir švedske masaže. Ova tehnika koristi 5 osnovnih pokreta za poboljšanje cirkulacije i izbacivanje toksina iz mišića. Uvek masirajući prema srcu, maser udružuje te tehnike u jedan tok tretmana masaže, što pacijenta čini fizički i psihički opuštenim.

Švedska masaža efikasno oslobađa duboko ukorenjenje napetosti mišića i povećava fleksibilnost organizma. Ovom masažom deluje se na velike grupe mišića celog tela: ruke, noge, prsa, zadnjica i leđa, koji se nakon nekoliko tretmana potpuno oslobađaju napetosti. Uz to, telo se rešava nakupljenog otrova i osvežava kiseonikom.

Učinite dobro za sebe i posetite nas!

Radno vreme:
svaki dan od 09-20h

Refleksologija stopala Beli Anđeo, Sime Trojanovića 14, Šabac

Iskustva i komentari posetilaca

11.02.2017 09:27
Sandra Marinkovic
Super iskustvo,preporucujem svima da probaju.Refleksologija stopala je prijatan i relaksirajuci osecaj,a pre pocetka tretmana stopala se dezinfikuju nakon cega se prelazi na opustajujcu masazu uz relaksirajucu muziku i prijatno osvetljenu sobu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Refleksologija stopala Beli Anđeo
  • Refleksologija stopala Beli Anđeo,
  • Refleksologija stopala Beli Anđeo radno vreme,
  • Refleksologija stopala Sabac,
  • Beli Andjeo Sabac