Refleksologija stopala Beli Anđeo

4.2 | 6 ocena
Ulica: Sime Trojanovića 14, Šabac
Grad: Šabac
Refleksologija stopala Beli Anđeo
Mobilni: 064/

O nama

REFLEKSOLOGIJA STOPALA BELI ANĐEO


10% snizenja za 3 ili vise zakazanih masaza do 01.04.2017.

Ukoliko Vas muče bolovi u leđima, česte glavobolje, imate problem sa organima za varenje, refleksologija stopala je efikasan tretman za poboljšanje simptoma pri lečenju ovih i mnogih drugih zdravstvenih problema. Na našim stopalima odražavaju se svi organi našeg tela koji se zovu refleksne zone. Salon Beli Anđeo je među prvim salonima u Šapcu koji Vam predstavlja ovu drevnu masažu stopala, koja se zasniva na dva važna načela: da male delove tela možemo koristiti za lečenje celine i da telo ima sposobnost da leči samo sebe.

Refleksna masaža stopala je grana kineske medicine koja se već hiljadama godina uspešno primenjuje ne samo pri pomoći u lečenju, već i u dijagnostici i prevenciji raznih oboljenja. Kao posledica bolesti, stresa ili povreda, telesni sistemi su izbačeni iz ravnoteže i njihovi vitalni putevi energije su blokirani. Poruke između mozga i nervnog sistema postaju pogoršane, a telo počinje da šalje upozoravajuće signale i simptome, koji su u stvari poziv u pomoć.

Ovi simptomi se iskazuju na različite načine, recimo kao promena raspoloženja ili glavobolja, a toksične otpadne materije talože se oko važnih refleksnih tačaka. Mesta na kojima se otrov taloži biće nežna, osetljiva i bolna ili mogu biti tvrda, napeta, s kvrgama ili kao sitno zrnevlje. Stimulisanje tih tačaka masažom pomaže u razbijanju blokada i oslobađa blokiranu energiju na drugim mestima u organizmu, podstičući telo da ponovo uspostavi ravnotežu.

Refleksologija stopala je prijatan i relaksirajući osećaj, a pre početka tretmana stopala se dezinfikuju nakon čega se prelazi na opuštajujću masažu uz relaksirajuću muziku i prijatno osvetljenu sobu. Refleksna masaža stopala dobro deluje na bilo koju tegobu koja je povezana sa blokadom i/ili upalnim procesima, kao što su: problem sa sinusima ili menstrualne tegobe.

Tretman refleksologije opušta, zbog čega je popularan u lečenju poremećaja izazvanih stresom, smiruje teskobu, ublažava napetost i podstiče miran san. Takođe, refleksologija je efikasna metoda pri ublažavanju bolova u leđima, reumatizma, artritisa ili glavobolje. Osetite i Vi sve čari ove efikasne masaže stopala, koja pruža “dobar osećaj”.

Osim refleksne masaže stopala, u prijatnom ambijentu našeg salona možete opustiti Vaš organizam, uz lekoviti dodir švedske masaže. Ova tehnika koristi 5 osnovnih pokreta za poboljšanje cirkulacije i izbacivanje toksina iz mišića. Uvek masirajući prema srcu, maser udružuje te tehnike u jedan tok tretmana masaže, što pacijenta čini fizički i psihički opuštenim.

Švedska masaža efikasno oslobađa duboko ukorenjenje napetosti mišića i povećava fleksibilnost organizma. Ovom masažom deluje se na velike grupe mišića celog tela: ruke, noge, prsa, zadnjica i leđa, koji se nakon nekoliko tretmana potpuno oslobađaju napetosti. Uz to, telo se rešava nakupljenog otrova i osvežava kiseonikom.

Učinite dobro za sebe i posetite nas!

Radno vreme:
svaki dan od 09-20h

Refleksologija stopala Beli Anđeo, Sime Trojanovića 14, Šabac

Cenovnik

1. Depilacija grudi uključujući i ramena
700
2. Depilacija ledja uključujući i ramena
700
3. Cele noge i brazilka
1300
4. Cele noge i duboke prepone
1200
5. Ruke do ramena
500
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sandra Marinkovic
  11.02.2017 09:27

  Super iskustvo,preporucujem svima da probaju.Refleksologija stopala je prijatan i relaksirajuci osecaj,a pre pocetka tretmana stopala se dezinfikuju nakon cega se prelazi na opustajujcu masazu uz relaksirajucu muziku i prijatno osvetljenu sobu.

  Firme u blizini

  Mystic salon za masaže, Kralja Aleksandra 33, Šabac
  Salon za masažu Beli Anđeo, Sime Trojanovića 14, Šabac, Šabac
  Crystal studio central masaža, Vojvode Brane 1, lokal 5, Šabac
  M2 Studio masaža, Dragiše Penjina 17, Šabac
  Aura Profi masaža, Masarikova 2, Šabac