O nama - SALON ZA MASAŽE ANGELA BEAUTY NS


Angela beauty NS je kozmetički salon osnovan pre više od 15 godina. Pažljivo birana edukacija koju smo same prošle, dovele je do toga da još pažljivije biramo kako ćemo i čime raditi na Vašoj nezi i lepoti. Koristimo isključivo preparate vrhunskog kvaliteta vodećih svetskih brendova, kako biste iz našeg salona izašle zadovoljne i srećne.

Pored svih vrsta kozmetičkih tretmana za negu lica i tela, kod nas uvek možete da se opustite i na dobro poznat i proveren način – masažom!

Na raspolaganju su Vam:

Maredoretapija, kao tretman u borbi protiv celulita, za kratko vreme postala je potpuni hit u svetu i kako se pokazalo zaista daje zadivljujuće rezultate. Vrlo brzo telu se vraća oblik, a celulit jednostavno nestaje. Kozmetičarke širom sveta potpuno su oduševljene ovom terapijom, a brojne naše mušterije naravno još su zadovoljnije. Ukoliko još niste probale, pravo je vreme da tu dosadno borbu s celulitom okončate jednom zauvek.

Za one koje možda još ne znaju, maderoterapija podrazumeva masažu određenih delova tela na kojima se najčašće zadržavaju masne naslage, poput kukova, butina, stomaka... specijalno dizajniranim drvenim oklagijama koje se proizvode u različitim veličinima i oblicima. Ono što smo uspele da postignemo ovim antilecululit tretmanom zaista se razlikuje od svega što smo koristile do sad i što najvažnije - uopšte ne boli!

Već posle prve maderoterapije u Angela beauty NS salonu i same ćete uvideti zašto je toliko cenjena, a posle nekoliko tretmana nećete moći da prepoznate svoje novo lepo i zategnuto telo - bez celulita. Zakažite tretman i uverite se i same. Sanjina radionica lepote čeka na Vas!

Angela beauty NS nastala je iz želje dve prijateljice da svoje zasebne veštine na polju kozmetike spoje u jedan jedinstven salon lepote koji pruža širok spektar usluga. U našoj maloj radionici nudimo Vam raznovrsne tretmane lica i tela od glave do pete, i to iskuljučivo preparatima vrhunskog kvaliteta. Svi tretmani lica i tela rade se isključivo nemačkom Biodroga kozmetikom, dok se manikir i pedikir rade ProNails proizvodima, koji je vodeći brend u oblasti nege ruku, noktiju i stopala.

Pozovite i zakažite, sve ostalo učinićemo mi.

Radno vreme:
pon - pet 10 - 20h;
sub 9 - 15h


Angela beauty NS, Toplice Milana 8, Novi Sad

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Salon za masaže Angela beauty NS
  • Salon za masaže Angela beauty NS,
  • Salon za masažu Angela beauty Novi Sad,
  • Salon za masaže u Novom Sadu,
  • Angela beauty NS masaže,
  • Angela beauty NS radno vreme