Masažeri Royal line Kragujevac

4.0 | 3 ocena
Ulica: Bulevar Kraljice Marije 23, TC Plaza
Grad: Kragujevac
Masažeri Royal line Kragujevac
Mobilni: 060/
www.royalline.rs

O nama

ROYAL LINE KRAGUJEVAC

Preduzeće Royal Line bavi se distribucijom i prodajom električnih prenosivih masažera najvišeg kvaliteta koji su pogodni kako za kućnu, tako i za profesionalnu primenu. Osim toga, iz naše ponude izdvajamo kompletan Woolmark program posteljina, dušeka i jastuka za Vaš miran i udoban san.

U skladu sa našom misijom, a to je da ljudima olakšamo život, nastojimo da ponudimo korisne proizvode koji će Vam pomoći da se na profesionalan način opustite i relaksirate u udobnosti Vašeg doma. Izrađeni od najkvalitetnijih materijala i sirovina, naši proizvodi predstavljaju spoj kvaliteta i funkcionalnosti.

Svi Royal Line masažeri zadovoljavalju najviše međunarodne standarde (ISO, QS, TUV), što potvrđuju i validni sertifikati. Posebno naglašavamo da su masažeri iz naše ponude potvrđeni i od strane terapeuta, masera kao neškodljivi proizvodi, koji na instančan način oponašaju pravu masažu.

U bogatom asortimanu preduzeća Royal Line nalazi se:

-Masažni program

 • Masažer Vis Vitalis šiacu – multifunkcionalni
 • Masažer Vis Vitalis za stopala
 • Masažer Vis Vitalis za stopala sa daljinskim upravljačem
 • Masažer Vis Vitalis za stopala i listove
 • Masažer Infrared – anticelulit
 • Vario masažer – masažna prostirka
 • Auto cooler – sedalica za hlađenje

-Woolmarkov program

 • Posteljina – Merino program, Camel program, Kašmir program, Dečiji program
 • Dušeci i podloge – Infrared podloga, Magnetna podloga, Korektor (sa ili bez magneta), Dušek
 • Ostali proizvodi – Alpenkrauter krema, Magnetni pojas, Magnetni ulošci za stopala “Dr Sohlen”, Jastuk za putovanja, Relaks jastuk, Magnetna sedalica, Papuče, HC Bioprotektor, Omnia Aquafilter za vodu, Prsluk od vune

Budite i Vi svedok revolucije u masaži koja je sada dostupna svima u vidu multifunkcionalnog masažera Vis Vitalis šiacu. Dizajniran po najvišim standardima, ovaj masažer oponaša pokrete ruku prilikom masiranja i pruža dubinsku masažu vrata, ramena, leđa, lumbalnog dela, ruku, nogu, stopala, stomaka... Tajna je u dve kompaktne, vrlo snažne dvokrake kugle koje deluju na bolno područje primenom odgovarajućeg pritiska, što efikasno pomaže kod otklanjanja bolova u vratu i ramenima, opušta umorne mišiće, poboljšava cirkulaciju, podstiče metabolizam i rad stomaka. Preko posebnog dugmeta možete regulisati smer kugli, u skladu sa Vašim potrebama. Takođe, masažer Vis Vitalis šiacu poseduje i infrared grejanje, što dodatno opušta mišiće, ubrzava cirkulaciju, smanjuje napetost i bol, i pruža Vam maksimalnu udobnost i zasluženi užitak. Proizvod je dostupan u bež boji, a uz standardni punjač se dobija i punjač za auto.

Za sve koji imaju problema sa bolovima u stopalima i listovima, naša preporuka je Masažer Vis Vitalis za stopala koji Vam omogućava svakodnevnu profesionalnu masažu. Ovaj sofisticirani masažer vrši masažu svih refleksoloških tačaka na stopalima i na taj način pomaže kod redukcije stresa, poboljšava metabolizam i cirkulaciju. Napravljen od visokokvalitetne plastike ABS, masažer Vis Vitalis za stopala nudi više vrsta masaže: gnječenje, masaža valjcima, toplotna masaža, masaža uz pomoć vazdušnih jastučića, kao i bočnu masažu stopala (tetiva). Dodatak za listove omogućava limfnu drenažu i to na tri nivoa jačine. Tkanina koja ima direktan kontakt sa stopalima može da se skida i pere, a masažer se nakon 15 minuta rada automatski isključuje.

Iz naše ponude izdvajamo i tradicionalnu Alpenkrauter kremu koja je prvi put proizvedena pre 70 godina za potrebe Nemačkog olimpijskog tima, a uspešno se koristi sve do danas. Potpuno prirodna emulzija na bazi alpskih trava, mentola, kamfora, aloje, borovih iglica, efikasno otklanja sve vrste bolova i otoka. Alpenkrauter krema se posebno preporučuje kod osoba koje imaju bronhitis ili astmu, razne vrste istegnuća, reumatske bolesti, bolove duž kičme, problem sa sinusima, migrene (glavobolje), otok zglobova šake, laktova, kolena, kod kukova, zubobolju, upalu mišića (fibrozitis). Dovoljna je samo jedna kap (kao zrno graška) ove koncentrovane kreme, a olakšanje se oseća već nakon 10-15 minuta od nanošenja, jer krema ne ostaje na površini, nego pecka, hladi i prodire dublje do kosti, mišića i zglobova. S obzirom da je potpuno prirodna i ne sadrži konzervanse, nakon otvaranja kremu treba čuvati na hladnom mestu.

Uživajte u profesionalnoj masaži u udobnosti Vašeg doma!

Royal Line proizvodi su dostupni na tri atraktivne lokacije:

 • Stadion Shopping Center, Zaplanjska 32, Voždovac, Beograd
 • Big Shopping Center, Sentandrejski put 11, Novi Sad
 • Shopping Center Kragujevac Plaza, Bulevar kraljice Marije 56, Kragujevac

Radno vreme:

svaki dan od 10-22h

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Derma Studio Masaža, Kopaonička 1II/2, Kragujevac
  Masaža Lela Derm studio, Svetozara Markovića 50, Kragujevac