Derma Studio Masaža

4.2 | 5 ocena
Ulica: Kopaonička 1II/2
Grad: Kragujevac
Derma Studio Masaža
Telefon: 034/
www.derma.co.rs

O nama

DERMA STUDIO - MASAŽA

Kozmetički salon Derma iz Kragujevca osnovan je 1993. godine. U moderno opremljenim i prijatnim prostorijama našeg salona dočekaće Vas uvek ljubazno osoblje, stručni konsultant dermatovenerolog sa dugogodišnjim radnim iskustvom doc. dr sci. med. Gordana Ristić i strukovni kozmetičar-estetičar Branka Raković, koje će Vam rado ponuditi svoje profesionalne usluge. Deo tima je i nutricionista ass. mr sci. med. dr Dragan V. Vasiljević, kao i mnogi drugi.

U želji da naš salon bude Vaša stalna i nezaobilazna adresa, oaza mira i slobode, tokom godina rada osluškivali smo Vaše potrebe i trudili se da u svoju ponudu uvrstimo sve što će Vas uspešno odvojiti od svakodnevnog stresa koji u velikoj meri izaziva užurbani način života. Zato Vam pružamo najkvalitetnije tretmane za negu, lepotu i opuštanje kakve svakako zaslužujete.

Ukoliko niste sigurni šta je to što će Vaš organizam dovesti u blagostanje, stručni tim saradnika Derma studija tu je da Vas posavetuje koji od njih, ili pak koja kombinacija tretmana je idealna za Vas. A, ako se na toj listi nađe masaža koju niko ne odbija, za Vas će vešte ruke naših zaposlenih učiniti čuda.

Celulit, otečene noge, umor, napetost, nezadovoljstvo... sve to nestaće u oblacima nakon što sebi konačno dozvolite vreme za opuštanje.

U Derma studiju su Vam na raspolaganju:

Pored ovih, kozmetički salon Derma Studio nudi zaista široku paletu usluga iz oblasti nege i lepote - od depilacija, preko profesionalne šminke, do najmodernijih tretmana kože lica kakva je npr. mezoterapija. Ukoliko želite da naučite kako način ishrane utiče na Vaše zdravlje, tu je i naš nutricionista koji će Vam izaći u susret.

Uverite se i sami da su iskustvo i stručnost zaista prednosti u svakom poslu, a naročito u onom koji se tiče Vaše spoljašnje i unutrašnje lepote. Odaberite neku od brojnih usluga koje nudimo, pitajte nas za savet ili jednostavno dođite na kontrolni dermatološki pregled pa ćemo se zajedno dogovoriti oko svega.

Vaše poverenje nama je zvezda vodilja koju nikako ne smemo da izgubimo iz vida.

Radno vreme:

pon - pet 12 - 20h;
subota 10 - 15h


Derma studio, Kopaonička 1/2-2, Kragujevac (Erdoglija)

Cenovnik

1. Masaža - lice, vrat i dekolte
800
2. Elektrostimulacija mišića 30 min
1.000
3. Anticelulit masaža 40 min
1.200
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Masažeri Royal line Kragujevac, Bulevar Kraljice Marije 23, TC Plaza, Kragujevac
    Masaža Lela Derm studio, Svetozara Markovića 50, Kragujevac