Studio Trifoni Masaža

 • 2
 • %
5.00 | 5 ocena

O nama - MASAŽA STUDIO TRIFONI


Studio TRIFONI je nastao kao rezultat profesionalnog usavršavanja u inostranstvu, koje je potom nastavljeno u Srbiji. Ideja o osnivanju specijalizovanog studija za masažu prvobitno se rodila 2008. godine, a početak rada Studija vezan je za Nemačku, da bi potom rad nastavili u Luksemburgu i Sloveniji. Od 2013. godine, Studio TRIFONI otvara svoja vrata u Beogradu na Voždovcu.

Osnovna načela na kojima se zasniva rad Studija TRIFONI jesu visoka profesionalnost i poštovanje potreba i želja klijenata. Vođeni dugogodišnjim iskustvom stečenim radom u inostranstvu, nastojimo da našim klijentima omogućimo ono najbolje što masaža može da pruži. Smatramo da je to ključno kako za klijenta, tako i za terapeuta.

Prvi zapisi o masaži nastali su pre 4.000 godina i često se opisuje kao spoj umetnosti i nauke. Masaža je najefikasniji način da se dopre do baznih delova ljudskog organizma, najsitnijih krvnih sudova, limfnog i nervnog sistema. Jedan od glavnih benefita masaže jeste dovođenje energije tela u ravnotežu čime se doprinosi uspostavljanju harmonije duha i tela.

Dosežući do najtananijih delova mišićnog tkiva, masažni dodir poboljšava cirkulaciju krvi i opuštenost mišića, pospešuje postoperativni oporavak i motoriku ekstremiteta, otklanja bolna stanja kičmenog stuba i zglobova. Masaža podiže životnu energiju tela, otklanja stres, napetost i depresivnost, i podstiče kompletnu mentalnu relaksaciju. Stimulacijom limfnog sistema pospešuje se izbacivanje štetnih materija i negativne energije koji su se vremenom nakupili u organizmu, što sputava većinu ljudi i otežava savremeni načina života.

U Studiju TRIFONI zastupljene su sledeće vrste masaža:

 • -Klasična – švedska masaža,
 • -Shiatsu – japanska akupresura,
 • -Kineska – bazirana na refleksologiji tela,
 • -Tajlandska – otklanjanje bolnih fizikalnih stanja i tegoba, rehabilitacija i postoperativna stanja,
 • -Havajska relax masaža – sva čula se uključuju da bi se postigao energetski sklad.

Sa željom da našim klijentima omogućimo potpunu relaksaciju, napravili smo posebne tretmane koji kombinuju više ovih tehnika, tako da vrlo efikasno pročiste telo od napetosti i stresa. Naši klijenti se mogu opredeliti za masažu celog tela ili parcijalno pojedinih delova: leđa, ramena, noge, ruke, glava, lice, stomak...

Studio TRIFONI nudi i kozmetičke tretmane lica i tela čiji osnov čini masaža. Time se razlikujemo od ponude većine kozmetičkih salona. Zahvaljujući masaži koja pospešuje cirkulaciju i otvara pore kože, naneti preparati se mnogo bolje i dublje penetriraju u kožu. Samim tim, postižemo dugotrajniji i kvalitetniji efekat tretmana.

Važno je naglasiti da se u svim kozmetičkim tretmanima i masažama u Studiju TRIFONI koriste isključivo prirodni preparati od kojih mnoge i sami pripremamo. Naše kreme i ulja sadrže lekovito bilje sa Rudnika, Stare planine i Fruške gore, koje se ubrajaju među retke oaze zdravlja i netaknute čiste prirode u Srbiji.

Da bi unapredili svoj rad, 2017. godine uvodimo Kvantno magnetnu analizu koja predstavlja najsavremeniju dijagnostičku metodu zdravstvenog stanja tela. Neagresivna, komforna i potpuno bezbolna metoda kojom se brzo i precizno utvrđuje zdravstveno stanje celokupnog tela, svih organa i sistema organa, stanje prisutnosti vitamina, aminokiselina, hormona, metala i minerala. Nakon izvršene dijagnostike svaki klijent dobija tumačenje sa savetima i preporukama za eventualno lečenje ili prevenciju tegoba.

Kroz vešte ruke naših profesionalnih masera prepoznaćete znanje i iskustvo, koje želimo da stavimo u službu Vašeg zdravlja i dobrog raspoloženja. Svima koji žele da se uključe u svet masaže ili da usavrše postojeće znanje, svoje profesionalno iskustvo o masaži rado prenosimo putem obuka koje se sprovode na bazi tematskih kurseva.

Masaža Studio Trifoni, Vojvode Stepe 195, Voždovac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

04.03.2020 01:21
Neregistrovan korisnik

Najbolja masaza u opstini Vozdovac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio Trifoni Masaža
 • Studio Trifoni,
 • Studio Trifoni Voždovac,
 • Studio Trifoni Masaža,
 • Masaže na Voždovcu,
 • Studio Trifoni Beograd