Royal line masaža

0.0 | 0 ocena
Ulica: Zaplanjska 32, TC Stadion
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Royal line masaža
Mobilni: 060/
www.royalline.rs

O nama

ROYAL LINE

Blagotvorno dejstvo masaže je poznato još od davnina i prvo su istočnjačke kulture otkrile koliko su tehnike masaže bitne za naše dobro zdravlje. Savremen način života i stres uslovili su da je svakom pojedincu neophodno opuštanje i relaksacija. Upravo iz toga razloga, firma Royal Line nudi sofisticirane električne prenosive masažere najvišeg kvaliteta koji su pogodni kako za kućnu, tako i za profesionalnu upotrebu.

Izrađeni od najkvalitetnijih materijala i sirovina, svi masažeri iz naše ponude zadovoljavalju najviše međunarodne standarde (ISO, QS, TUV), što potvrđuju i validni sertifikati. Posebno ističemo da su naši masažeri potvrđeni i od strane terapeuta, masera kao neškodljivi proizvodi, koji na instančan način oponašaju pravu masažu. Takođe, možemo da Vam ponudimo kompletan Woolmark program za Vaš udoban san.

Asortiman proizvoda preduzeća Royal Line čine:

-Masažni program

 • Masažer Vis Vitalis šiacu – multifunkcionalni
 • Masažer Vis Vitalis za stopala
 • Masažer Vis Vitalis za stopala sa daljinskim upravljačem
 • Masažer Vis Vitalis za stopala i listove
 • Masažer Infrared – anticelulit
 • Vario masažer – masažna prostirka
 • Auto cooler – sedalica za hlađenje

-Woolmarkov program

 • Posteljina – Merino program, Camel program, Kašmir program, Dečiji program
 • Dušeci i podloge – Infrared podloga, Magnetna podloga, Korektor (sa ili bez magneta), Dušek
 • Ostali proizvodi – Alpenkrauter krema, Magnetni pojas, Magnetni ulošci za stopala “Dr Sohlen”, Jastuk za putovanja, Relaks jastuk, Magnetna sedalica, Papuče, HC Bioprotektor, Omnia Aquafilter za vodu, Prsluk od vune

Budite i Vi svedok revolucije u masaži koja je sada dostupna svima u vidu multifunkcionalnog masažera Vis Vitalis šiacu. Dizajniran po najvišim standardima, ovaj masažer oponaša pokrete ruku prilikom masiranja i pruža dubinsku masažu vrata, ramena, leđa, lumbalnog dela, ruku, nogu, stopala, stomaka... Tajna je u dve kompaktne, vrlo snažne dvokrake kugle koje deluju na bolno područje primenom odgovarajućeg pritiska, što efikasno pomaže kod otklanjanja bolova u vratu i ramenima, opušta umorne mišiće, poboljšava cirkulaciju, podstiče metabolizam i rad stomaka. Preko posebnog dugmeta možete regulisati smer kugli, u skladu sa Vašim potrebama. Takođe, masažer Vis Vitalis šiacu poseduje i infrared grejanje, što dodatno opušta mišiće, ubrzava cirkulaciju, smanjuje napetost i bol, i pruža Vam maksimalnu udobnost i zasluženi užitak. Proizvod je dostupan u bež boji, a uz standardni punjač se dobija i punjač za auto.

Ukoliko Vas muči bol u stopalima i listovima, naša preporuka je Masažer Vis Vitalis za stopala koji pokriva sve refleksološke tačke i pomaže kod redukcije stresa, poboljšava metabolizam i cirkulaciju. Napravljen od visokokvalitetne plastike ABS, masažer Vis Vitalis za stopala nudi više vrsta masaže: gnječenje, masaža valjcima, toplotna masaža, masaža uz pomoć vazdušnih jastučića, kao i bočnu masažu stopala (tetiva). Dodatak za listove omogućava limfnu drenažu i to na tri nivoa jačine. Tkanina koja ima direktan kontakt sa stopalima može da se skida i pere, a masažer se nakon 15 minuta rada automatski isključuje.

Za sve vrste bolova i otoka, tu je naša Alpenkrauter krema koja predstavlja jedinstvenu emulziju na bazi alpskih trava, mentola, kamfora, aloje, borovih iglica. Ova krema ima 70 godina dugu tradiciju i prvi put je proizvedena za potrebe Nemačkog olimpijskog tima, a uspešno se koristi sve do danas. Posebno se preporučuje za osobe koje imaju bronhitis ili astmu, razne vrste istegnuća, reumatske bolesti, bolove duž kičme, problem sa sinusima, migrene (glavobolje), otok zglobova šake, laktova, kolena, kod kukova, zubobolju, upalu mišića (fibrozitis). Alpenkrauter krema je potpuno prirodna, bez konzervanasa i ne zadržava se na koži, nego pecka, hladi i prodire dublje do kosti, mišića i zglobova. Dovoljna je samo jedna kap (kao zrno graška) ove koncentrovane kreme, a olakšanje se oseća već nakon 10-15 minuta od nanošenja.

Uživajte u profesionalnoj masaži u udobnosti Vašeg doma!

Royal Line proizvodi su dostupni na tri atraktivne lokacije:

 • Stadion Shopping Center, Zaplanjska 32, Voždovac, Beograd
 • Big Shopping Center, Sentandrejski put 11, Novi Sad
 • Shopping Center Kragujevac Plaza, Bulevar kraljice Marije 56, Kragujevac

Radno vreme:

svaki dan od 10-22h

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Petrovic
  26.07.2018 03:43

  Ako vas muce bolovi u stopalima,sada i za to postoji adekvatno resenje. U ROYAL LINE masaznom centru za svu preporuku je i Masazer VIS VITALIS za stopala koji pokriva sve refleksoloske tacke i pomaze u redukciji stresa.Napravljen od visokokvalitetne plastike ABS,masazer VIS VITALIS za stopala nudi vise vrsta masaza:gnecenje,masaza varljacama,toplotna masaza,masaza uz pomocu vazdusnih jastucica,kao i bocnu masazu stopala(tetiva).Dodatak za listove omogucava limfnu drenazu i to na tri nivoa jacine.Uverite se u njihovu efikasnost!

  Firme u blizini

  Kozmetički salon Style up, Đorđa Kratovca 29, Voždovac, Beograd
  LIX Masažni centar, Vojvode Stepe 278, Voždovac, Beograd
  Salon masaže Ruke koje leče, Bulevar kralja Aleksandra 463, Zvezdara, Beograd
  Masaže Namaste, Hadži Milentijeva 32, Vračar, Beograd
  Salon za dušu, Strumička 66, Voždovac, Beograd
  Masaža Zvončica, Vitanovačka 1, Voždovac, Beograd
  Masaže Aleksandar, Glasinačka 15, Voždovac, Beograd
  Masaža Pro Fit, Rade Končara 16, Vračar, Beograd
  I fit with Alex Masaže, Janka Veselinovića 3, Vračar, Beograd
  Royal massage centar, Paunova 9 (Banjica), Voždovac, Beograd