Masaža Zvončica

0.0 | 0 ocena
Ulica: Vitanovačka 1
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Masaža Zvončica
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.salonzvoncica.com

O nama

MASAŽA ZVONČICA

Salon Zvončica nudi pažljivo kreirane tretmane koji će učiniti da Vaša kosa, lice i telo zasijaju posebnim sjajem. U opuštajućem ambijentu dočekaće Vas profesionalni tim frizera i kozmetičara koji se trudi da se kod nas osećate prijatno i iz salona izađete zadovoljni Vašim novim izgledom.

Sa željom da naši tretmani na pravi način istaknu Vašu prirodnu lepotu, u radu koristimo kvalitetne preparate renomiranih kozmetičkih kuća.

Svim damama, salon Zvončica preporučuje efikasne tretmane za oblikovanje tela: anticelulit manuelna masaža, ultrazvučni vakum, gipsane bermude, crio terapija, mezoterapija, elektrostimulacija, infracrveno ćebe. Iz naše ponude posebno izdvajamo tretman gipsanih bermuda koji postiže efikasne rezultate kod smanjenja celulita, skidanja obima i poboljšanja tonusa kože.

Prilikom ovog tretmana koriste se oligoelementi biljnog porekla koji sadrže: silicijum, magnezijum, bakar, gvožđe, cink. Tretman gipsanih bermuda se preporučuje jednom nedeljno i može se kombinovati sa drugim tretmanima: ultrazvuk, elektrostimulacija mišića, u zavisnosti od stepena celulita i gojaznosti.

Ukoliko Vam je potrebna relaksacija čitavog organizma, u prijatnom ambijentu našeg salona možete se opustiti uz relax masažu, aroma terapiju ili jedinstveni tretman toplom čokoladom.

Relax masaža je blaga masaža koja služi za opuštanje organizma. Njen cilj je nega kože i podizanje zdravstvenog stanja. Uklanja stres, premor i relaksira mišiće. Može se raditi i parcijalno

 • noge - stopala
 • leđa - ruke

Anticelulit manuelna masaža

Postoje razne vrste anticelulit tretmana. Kod nas možete uraditi tri vrste anticelulit tretmana:

* Anesi-crioslim - hladna metoda za razlaganje masnih naslaga i anticelulita.

* Cavijar-termo tretman se koristi za eliminaciju masti i celulita, detoksikaciju, zatezanje kože, korekciju strija, poboljšanje cirkulacije. Izvodi se umotavanjem specijalnom folijom, kako bi kavijar sto dublje prodro u kožu. Zatim se tako uvijeni prekrijete termo-čebetom 30-40 min. i radi se anticelulit masaža od 30 minuta. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana. Kavijar deluje i 10 sati nakon tretmana pa nepreporučujemo odmah tuširanje.

* Tretman algama za fibrozni celulit

Aroma terapija se koriste eterićna ulja. Najčešće se koristi ulje od lavande, citrusna ulja. Najbolja je mešavina eteričnim uljima. Aroma terapija se preporućuje za smirenje stresa ili bilo kakve psihološke-emotivne prirode.

Tretman toplom čokoladom

Ovim tretmanom se postiže zatezanje kože, razbijanje celulita i izbacivanje viška vode iz organizma. Postiže se relaksirajući efekat, opuštanje i osećaj zadovoljstva jer miris tople čokolade deluje stimulativno na lučenje serotonina, hormona sreće u mozgu.

Maderoterapija NOVO

ANTICELULIT MASAŽA OKLAGIJAMA

Masaža Zvončica, Vitanovačka 1, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ana Jakovljevic
  27.07.2018 12:28

  Tretman toplom cokoladom me je oduseivio! Efekti su vise nego inzvaredni.Zatezanje koze, razbijanje celulita,i izbacivanje viska vode iz organizma. Postize se relaksirajuci efekat,opustanje i osecaj zadovoljstva jer miris tople cokolade deluje stimulativno na lucenje serotonina,hormona srece u mozgu.

  Firme u blizini

  Kozmetički salon Style up, Đorđa Kratovca 29, Voždovac, Beograd
  LIX Masažni centar, Vojvode Stepe 278, Voždovac, Beograd
  Masaže Namaste, Hadži Milentijeva 32, Vračar, Beograd
  Salon za dušu, Strumička 66, Voždovac, Beograd
  Royal line masaža, Zaplanjska 32, TC Stadion, Voždovac, Beograd
  Masaže Aleksandar, Glasinačka 15, Voždovac, Beograd
  Masaža Pro Fit, Rade Končara 16, Vračar, Beograd
  I fit with Alex Masaže, Janka Veselinovića 3, Vračar, Beograd
  Royal massage centar, Paunova 9 (Banjica), Voždovac, Beograd
  Laura salon za masažu, Šumatovačka 3a, Vračar, Beograd