MaderoCentar M

  • 1
  • %
0.00 | 0 ocena

O nama - MADEROCENTAR M


MaderoCentar M je salon koji pruža usluge maderoterapije. Nalazimo se na Savskom vencu, u ulici Dr. Aleksandra Kostića 19.

Maderoterapija je sve popularnija tehnika masaže kod nas. Ova tehnika dolazi iz Kolumbije i fokus joj je na uklanjanju celulita drvenim oklagijama.

Tehnika manipulacije drvetom se koristi vekovima unazad, za različite svrhe i alternativa je običnoj masaži za osobe sa vidljivim celulitom, jer značajno utiče na smanjenje celulita, pruža bolji i zdraviji izgled kože.

Sam postupak masaže obavlja se posebno oblikovanim drvenim oklagijama koje pritiskom na tkivo uništavaju lokalizovane masne naslage, eliminišu toksine i pospešuju sam izgled kože. Terapijom se smanjuju neželjeni centimetri sa tretiranih delova tela, eliminiše višak vode i celulit, masne naslage se smanjuju, olakšava se gubitak težine, mišići i zglobovi se oslobađaju od bolova, pobošljava se ravnoteža energije...

Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana, ali za bolje rezultate potrebno je uraditi celokupnu seriju terapije.

Maderoterapijom se najčešće tretiraju gornji bokovi, butike, struk, ruke i noge, stražnjica i stomak.
Tretmani se ne preporučuju osobama koje imaju proširene vene.

MaderoCentar M salon Vam takođe nudi usluge reiki masaže i holističke masaže.

Reiki je drevna istočnjačka metoda unapređivanja zdravlja koja se zasniva na veštini korišćenja Univerzalne životne energije, kako bi se povećao kapacitet vitalne energije i ojačala odbrambena sposobnost organizma.

Rekonekcija povezuje naše energetsko polje sa novim visokim frekvencijama i samim tim diže i našu frekvenciju što omogućava da pročistimo sve od karme do blokada, koje se manifestuju što na fizičkom planu kao bolest, emotivnom ili psihičkom kao strahovi, stagnacija, umor, bezvoljnost.
Reiki koristi tehniku polaganja ruku na telo radi kanalisanja i punjenja životnom energijom. Ta energija je blaga, a tokom tretmana možete osetiti prijatnu toplinu, pulsacije, peckanje i duboko opuštanje. Tretman izvodi stručni reiki terapeut.

Reiki terapija dovodi do dubokog opuštanja, uravnotežuje um i emocije, pobošava san, smanjuje stres, snabdeva telo Univerzalnom životnom energijom, stimuliše imuni sistem, potpomaže ozdravljenje i eliminaciju toksina, podiže nivo svesti, koncentracije i pamćenja, popravlja raspoloženje...

Rekonektivno isceljivanje je povratak unutrašnjem balansu i to u fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom smislu uz pomoć energije i informacija koje ta enegija nosi.

Holistička masaža je spoj različitih tehnika prilagođen vašim potrebama u cilju postizanja harmonije i opuštanja, koje u zavisnosti od vaših želja možemo upotpuniti reiki tretmanom(energetska kontaktna metoda) ili rekonektivnim tretmanom (beskontaktna energetska metoda vraćanja sebi tj uspostavljanje potpune harmonije). Tretman vrši sertifikovani praktičar.

Iako je to blaga masaža, njeno dejstvo je snažnije i dublje nego u tadicionalnim masažama. Tokom nje umirujemo misli i uvodi nas u duboku relaksaciju. Nakon masaže osećamo se lakši, puni smo samopouzdanja, energije i oslobođeni napetosti.

Salon MaderoCentar M svojim klijentima nudi usluge po i pristupačnim cenama.

MaderoCentar M je mesto gde ćete se osećati relaksirano, puni energije, a pritom dobiti figuru kakvu ste želeli.

MaderoCentar M
Dr. Aleksandra Kostića 19, Savski venac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu MaderoCentar M
  • MaderoCentar M,
  • salon za masažu Beograd,
  • masaza Savski venac,
  • Salon Madero Centar M,
  • MaderoCentar M radno vreme