Kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics

 • 1
 • %
0.00 | 0 ocena
 • Ulica: Bukovačka 12
 • Opština: Surčin
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 060/Prikaži broj

O nama - KOZMETIČKI SALON ZA ULEPŠAVANJE I RELAKSACIJU SEPER COZMETICS


Kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics pruža maksimalno opuštanje nakon napornog dana, efikasno rešenje za problem celulita, kao i negu Vašeg lica, vrata i dekoltea. U prijatnom ambijentu salona koji se nalazi u Novom Naselju u Surčinu dočekaće Vas visokostručno osoblje koje primenjuje znanje stečeno na studijama Više Medicinske škole u Zemunu.

Bilo da želite relaksaciju celog tela ili parcijalno pojedinih njegovih delova, kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics je prava adresa za Vas. RELAKS masažu u našem salonu sprovode iskusni maseri koji se trude da umerenim pokretima oslobode Vaše telo nagomilanog stresa i nelagodnosti. Za sve koji imaju problem sa celulitom, naša preporuka je ANTICELULIT masaža koja postiže efikasne rezultate.

Iz ponude masaža u kozmetičkom salonu za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics posebno se izdvaja MASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA. Veštom tehnikom masažnih pokreta prilagođenih prirodi i povezanosti mišića lica postižemo sledeće efekte: ČIŠĆENJE, STIMULACIJA, RELAKSACIJA, TONIRANJE I OBNAVLJANJE KOŽE. Krajnji rezultat masaže treba da bude OPUŠTENOST I RELAKSACIJA KLIJENTA. Da bi se to postiglo jako je bitna stručnost kozmetičara i dobra procena tipa i stanja kože klijenta.

Pored raznovrsnih masaža, kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics nudi usluge tople depilacije isključivo primenom ORGANSKOG VOSKA. Njegov kvalitet ističu sastojci prirodnog porekla, kao što su KALAFONIJUM/BOROVA SMOLA I PČELINJI VOSAK. Upravo iz tog razloga, se izdvajamo po dugogodišnjem radu toplih depilacija.

Zadovoljstvo naših klijenata garantuju tri stvari: prva je vidno proređivanje malja na telu, drugo da naš vosak ne ostavlja nikakvu iritaciju niti izaziva alergijske reakcije, i treće da sa njim postižemo piling kože. Neželjenih efekata gotovo da nema.

Kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics izvodi kozmetičke tretmane lica, tačnije HIGIJENSKI I BIOLOŠKI koji su prilagođeni tipu kože i stanju Vašeg lica. Bogatim izborom preparata i kozmetičkih aparata postiže se temeljno, dubinsko čišćenje kože bez narušavanja kiselo bazne ravnoteže prirodnog zaštitnog sloja.

Neizostavni deo našeg rada je i podmlađivanje i održavanje dobrog tonusa kože, kao i njene hidratacije i elastičnosti. To postižemo upotrebom ULTRAZVUČNE ŠPATULE koja predstavlja kozmetičku metodu skidanja površnog sloja epidermisa, poznatiju kao “ljušćenje-peeling”. Uklanjanjem izumrlih površnih ćelija pospešuje se stimulacija regenerativnog sloja epiderma i time se povećava propustljivost kože za penetraciju hranljivih, tj. bioaktivnih sastojaka u kožu.

Ultrazvučnom špatulom uspešno se uklanjaju površni mitiseri, a duboki se povlače na površinu. Zatim se obavlja i blaga mikromasaža koja je rezultat ultrazvučnih vibracija. Povećava razmenu materija, stimuliše limfnu cirkulaciju i tako omogućava bolji prodor aktivnih supstanci u dublje slojeve. Unos aktivnih supstanci nam omogućava ULTRAZVUČNA SONDA.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-12h i od 16-20h
subota od 08-16h
nedelja neradan dan

Kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics, Bukovačka 12, Surčin, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

27.07.2018 01:59
Stefan Simovic

Odlicni higijenski tretman lica sam pronasla bas u ovom salonu!Sve pohvale na njihov rad!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics
 • Kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics,
 • Kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics Surčin,
 • Kozmetički salon za ulepšavanje i relaksaciju Seper Cozmetics Beograd,
 • Anticelulit masaza Surčin,
 • Masaza lica Surčin,
 • Relaks masaza Surčin