Vibracioni masažer sa infracrvenim svetlom

6
Cena:
12.900 din.5.490 din.

Zaboravite na bol u leđima, ramenima i vratu. Sa ovim masažerom dobićete 4 terapije u jednoj!

Vibracioni masažer sa infracrvenim svetlom pruža odgovarajuću količinu pritiska kako biste se oslobodili bolova u mišićima.

Da bi se postigao maksimalan efekat, korišćene su 2 glave za masažu, u kombinaciji sa infracrvenim zračenjem. Ova kombinacija zagreva telo i opušta mišićna vlakna. Raznovrsno rotaciono kretanje omogućiće da se dostigne više problematičnih tačaka na telu.

Ova vrsta masaže poznata je po lekovitim karakteristikama, koje ublažavaju brojne poremećaje kao što su:

  • Bol u vratu i ramenima
  • Bol u leđima
  • Jaka glavobolja
  • Nesanica
  • Nedostatak daha
  • Problemi sa varenjem
  • Utrnulost
  • Konstantan umor i pospanost

Masažer omogućava raznovrsnu primenu na različitim delovima tela. Njegova glavna svrha je da umiri gornji torzo masirajući vrat i leđa. Može se koristiti i na kukovima, kičmi i zadnjici.

Držači za ruke su dizajnirani tako da održavaju vaš uspravan položaj i omogućavaju rukama da se odmore. Imaju posebne kaiševe koji vam omogućavaju da ih podesite gore-dole tako da postignete maksimalnu udobnost.

Proizvod ima ugrađenu kontrolnu tablu na jednoj strani, pogodno smeštenu na odgovarajućoj visini. Odatle ćete kontrolisati brzinu, pravac masiranja i uključiti infracrveno grejanje. Ako želite, možete da koristite i režim uštede energije.

Funkcija grejanja promoviše cirkulaciju i dodatno ublažavanje bolova u mišićima, ostavljajući vas osveženim nakon svake masaže.

Ima fabrički podešenu 15-minutnu funkciju automatskog isključivanja i sistema zaštite kako bi se garantovala vaša bezbednost. Svakako je vi možete posle toga ili produžiti ili skratiti.

Proizvod je dobar izbor za svakoga ko oseća potrebu da se opusti. Idealan je za osobe koji imaju probleme sa vratom i leđima, za starije osobe, kao i za one koji često sede na poslu ili koji putuju. Duga vožnja može ozbiljno da ugrozi stanje mišića i nerava, a redovna masaža će Vas rasteretiti nakon dugog stajanja u statičnom položaju.

Osloboditi se napetosti nagomilane tokom dana i poručite Masažer za vrat.

Kategorija: Grupna kupovina Beograd
Podkategorija: Masaža leđa Beograd
Objavljeno: 17.08.2021.
# ID Oglasa: 067074
Website: www.kupon.rs