Železničar mačevalački klub

5.0 | 3 ocena
Ulica: Savski trg 2, magacin 4
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Železničar mačevalački klub
Mobilni: 064/
www.mkzeleznicar.rs

O nama

ŽELEZNIČAR MAČEVALAČKI KLUB

Mačevalački klub "Železničar" nalazi se na adresi Savski trg broj 2, magacin 4, u Beogradu. Kao jedan od najstarijih i klubova sa najvećim brojem osvojenih trofeja na teritoriji Beograda, naš mačevalački klub pruža mogućnost svim zainteresovanim polaznicima da spoznaju lepote ove sportske discipline.

Pod okriljem našeg mačevalačkog kluba, nalazi se škola mačevanja, koja je namenjena deci i odraslima, oba pola i svih uzrasta. U našoj školi mačevanja vrši se obuka polaznika, pod stručnim nadzorom naših profesionalnih trenera.

Mačevanje je disciplina koja sa fizičkog aspekta znatno utiče na izdržljivost i brzinu pojedinca. Putem obuke u našoj školi, povećaćete Vašu snagu, preciznost, pokretljivost i sposobnost da brzo odreagujete. Dobra koordinacija pokreta i usredsređenost kojom ćete ovladati, podići će Vaš nivo samopouzdanja.

Mačevalački klub "Železničar" uči svoje polaznike kako da održe koncentraciju, ostanu hladnokrvni i fokusirani na pokrete svog tela i protivničkog u toku borbe, na takmičenju. Veoma korisne vežbe koje izvodimo, pomažu našim polaznicima da se uspešno oslobode stresa i budu opušteni, što predstavlja preduslov za postizanje dobrih rezultata.

Potrebno je veliko strpljenje i mnogo napornih treninga, da bi pojedinac savladao veštine mačevanja. Međutim već nakon kratkog vremena, bavljenja mačevanjem, primetićete kod Vas samih ili Vašeg deteta, bolju fizičku i mentalnu spremnost i snagu, koja je od presudnog značaja za zdrav razvoj duha i tela.

Najbolji mačevaoci na našim prostorima koji su zaduženi za obuku naših polaznika, prošli su školu mačevanja kod legende mačevanja Ljubomira Savića.

Možemo se pohvaliti zavidnim rezultatima na takmičenju koja su ostvarili naši članovi, na Državnom Prvenstvu Srbije (2011/12), osvojivši 2 bronzane medalje u pojedinačnoj kategoriji, kao i 1 bronzanu medalju u ekipnoj konkurenciju.

Savladajte mačevanje u Beogradu.

Mačevalački klub i škola mačevanja "Železničar" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dejan Curuvija
  02.10.2018 03:21

  Macevanje je odlicna ssportska disciplina gde mozete povecati svoju izdrzljivost kao i brzinu.Ono sto je veoma vazno jeste da uz treninge macevanja mozete takodje poraditi na sposobnosti da brze odreagujete . Odlican vid rekreacije uz dobre efekte koje se svakako vide!!!

  Maja Matic
  29.04.2017 08:37

  Potrebno je veliko strpljenje i mnogo napornih treninga,da bi pojedinac savladao vestine macevanja.Medjutim vec nakon kratkog vremena,bavljenja macevanjem,uvidecete koliko je posebna vestina a treneri ovog kluba pravi majstori.

  Goran Sarenac
  24.02.2017 09:00

  Postanite strpljivi i fizicki prespremni.Ova drevna vestina koja je kod nas nazalost u zapecku nekih drugih sportova veoma je fizicki naporna i kompleksna.Od polaznika iziskuje psihicku stabilnost i strast.

  Zarko Manic
  12.07.2016 02:55

  Macevanje je odlicno za razvijanje fizickih i mentalnih sposobnosti jel zahteva veliko odricanje,fizicku spremu i strpljenje.Zeleznicar klub macevanja u samom radu ima najbolje trenere,sve preporuke.

  Milos Bozovic
  25.05.2016 12:53

  Obavezno i posetite i necete pogresiti.Macevanje je disciplina koja sa fizickog aspekta znatno utice na izdrzljivost i brzinu pojedinca.Skola macevanja je namenjena deci i odraslima,oba pola i svih uzrasta.U skoli macevanja vrsi se obuka polaznika, pod strucnim nadzorom profesionalnih trenera.

  Isidora Kopunovic
  04.04.2015 11:37

  Skola macevanja Zeleznicar od macevanja napravi zabavu. Najbolji macevaoci uce nas sve zanimljive cake. Idem sa deckom vec dve godine i strvarno su super..

  Firme u blizini

  Mačevalački klub Pobednik, Stanka Vraza 63, Zvezdara, Beograd