Mačevalački klub Pobednik

4.8 | 5 ocena
Ulica: Stanka Vraza 63
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Mačevalački klub Pobednik
Mobilni: 063/
www.macevanje.com

O nama

MAČEVALAČKI KLUB POBEDNIK

Mačevalački klub Pobednik osnovali su 2002. godine, otac i sin, Dušan i Miodrag Zeljković, dugogodišnji sportski radnici, sa ciljem da ovaj sport podignu na znatno viši nivo, nego što je do sada bio u Srbiji. Treninzi se odvijaju na tri lokacije u gradu: na Zvezdari u Ulici Stanka Vraza 63; u Sokobanjskoj 13 i Nemanjinoj 25 u Zemunu, tako da je mališanima i rekreativcima iz različitih delova Beograda omogućeno da se bave ovom plemenitom veštinom.

Pored sportsko-takmičarskog dela, svi oni koji žele da se oprabaju u rukovanju sa sabljom, mačem ili floretom mogu uz pomoć iskusnih trenera MK Pobednik da se rekreativno bave mačevanjem.

U želji da popularizujemo ovaj sport organizovali smo mačevanje za decu uzrasta od četiri do sedam godina. Kroz igru i zabavu rade se elementarne vežbe, uče osnove ove veštine i razvijaju motoričke sposobnosti kod mališana, a poslednjh godina sve više dece upisuje se na mačevanje i iz zdravstvenih razloga, kako bi ispravili nepravilno držanje tela.

Ono na šta je MK Pobednik naročito ponosan i jedinstven u Srbiji je rad sa osobama sa invaliditetom, sve zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu Midraga Zeljkovića, koji je u Kuvajtu trenirao paraolimpijca Tareq Al Qallafa.

Adrese održavanja treninga:

1. Stanka Vraza 63 (Zubotehnička škola), Zvezdara

 • rad sa najmlađima
 • sportsko takmičarsko mačevanje
 • rekreativno mačevanje
 • sportsko takmičarsko mačevanje za osobe sa invalidotetom

2. Sokobanjska 13 (Klinika za rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović), Savski Venac

 • sportsko takmičarsko mačevanje za osobe sa invalidetiteom

3. Nemanjina 25, Zemun (OŠ „ Svetozar Miletić“)

 • rad sa najmlađima – mačevanje za decu
 • sportsko takmičarsko mačevanje
 • rekreativno mačevanje

Svim članovima našeg kluba za mačevanje obezbeđujemo osnovnu obuka i opremu za mačevanje, a ukoliko želite da se intezivnije bavite ovim sportom tu je i treniranje po takmičerskom programu.

Sve dodatne informacije vezane za sportsko ili rekreativno mačevanje možete dobiti na telefon:

+381 63 24 65 24

Deco dođite da postanete pravi musketari sa mačom u ruci!
Najpovoljnije cene.

Mačevalački klub Pobednik, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sofija Katanic
  02.10.2018 03:26

  Klub POBEDNIK vam nudi pored takmicarskog dela i rekreativne treninge.Ja sam krenula rekreativno da ucim macevanje ,a sada je i moj klinac krenuo samnom. Odusevljenje je obostrano,preporucujemo svima. Budite jedinstveni i u treneinzima,inovativni i potpuno drugaciji!!!

  Iva Markovic
  29.04.2017 08:39

  Rekreativno macevanje je top.Svim clanovima ovog kluba za macevanje obezbedjena je osnovnu obuka i oprema za macevanje,a ukoliko zelite da se intezivnije bavite ovim sportom tu je i treniranje po takmicarskom programu.

  Goran Sarenac
  24.02.2017 09:03

  Ovde mozete dobiti osnovnu opremu i savete u vezi macevanja a na vama je da ih posetite i oprobate se.Veoma zahtevna vestina,zanimljiva je veoma i dinamicna i zato mi se veoma svidja,sve preporuke.

  Zoran Josipovic
  12.07.2016 07:58

  Ovaj klub macevanja je baziran na rad sa najmladjima.Ovde uz pomoc profesionalnih macevalaca i trenera usvajaju osnovne motoricke kretnje i uce nove vestine.Sve preporuke i pohvale.

  Kosta Savic
  25.05.2016 12:56

  Klub Pobednik pored takmicarskog programa nudi i rekreativne treninge za sve one koji zele da se oprobaju i ovoj drevnoj vestini.Sa vama rade treneri profesionalci.Skola macevanja obuhvata i casove za najmladje.

  Firme u blizini

  Železničar mačevalački klub, Savski trg 2, magacin 4, Savski venac, Beograd