O nama - EDUKATIVNI CENTAR LOGOGENESIS

Edukativni centar Logogenesis u Pančevu počeo je sa radom decembra 2019. godine. Osnivač centra je Bojana Bobić Gece, diplomirani defektolog logoped i reedukator psihomotorike.

U Logogenesis centru logoped sprovodi detekciju, dijagnostiku, stimulaciju i tretman govorno-jezičkih poremećaja kod dece, kao i neuropsihološku dijagnostiku i tretman pacijenata sa traumama i povrtedama mozga. Neophodan je intenzivan i kontinuiran logopedski tretman kako bi svaki pojedinac dostigao svoje maksimalne kapacitete. Primenjujemo metode koje su u skladu sa problematikom, uzrastom i potrebama deteta ili odrasle osobe koja dolazi na logopedski tretman.

Pored logopedskog tretmana, primenjujemo i reedukaciju psihomotorike koja koristi pokret kao glavno sredstvo u terapiji. Ona pomaže detetu da putem pokreta spozna sebe i odnos prema svetu koji ga okružuje. Logopedskim radionicama razvijamo govor i jezik od najmlađeg uzrasta (govorno-jezička stimulacija dece) do škole (ovladavanje sposobnostima neophodnim za čitanje i pisanje), a na školskom uzratu negujemo lepu reč i veštinu adekvatnog izražavanja.

Bez obzira da li Vam je potreban samo savet i mišljenje logopeda o govorno-jezičkom razvoju Vašeg deteta ili je neophodno započinjanje logopedskog tretmana, tu smo da Vam pomognemo.

Pratite nas na Facebooku: Logogenesis edukativni centar

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 8h-19h

Kraljevačka 24 (Kotež dva)
Pančevo

Iskustva i preporuke posetilaca

03.03.2020 04:21
Neregistrovan korisnik

Vrlo profesionalno i lep pristup deci. Hvala Bojani. Svaka preporuka.

26.01.2020 11:01
Neregistrovan korisnik

Bojana je vrlo ljubazna i pozitivna osoba! Jako lepo radi sa decom i deca je vole! Klinac nije znao dve reci, a izasao je od Bojane kao velika pričalica. Preporuka!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Logopedi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Edukativni centar Logogenesis
  • Edukativni centar Logogenesis,
  • Edukativni centar pančevo,
  • Edukativni centar Logogenesis pančevo,
  • Logogenesis radno vreme