Dodaj firmu

Za linoleum može da se kaže da je to podna obloga koja je sačinjena od prirodnih materijala. U ovom tekstu možete da pronađete razne korisne i zanimljive informacije vezane za linoleum, zbog toga nastavite da nas pratite.

Linoleum podovi

Kada se pogleda, linoleum i vinil podovi veoma liče jedni na druge, i neki čak nazivaju vinil podove linoleumom. Ipak, ovo nije tačno, a sada ćemo objasniti i zašto.

Linoleum pod

Važno je znati, da je linoleum pod sačinjen od sto posto prirodnih materijala, i da je u potpunosti razgradiv. Da bi se proizveo linoleum, koristi se kreda, drvo, laneno ulje, razne vrste pigmenata, smola.

Linoleum prodaja

Na ovoj stranici su oglašene firme koje se bave prodajom i ugradnjom linoleuma, tako da ih možete kontaktirati radi bližih informacija i saveta kod pravilnog odabira za prostor kome je potrebna ova podna obloga.

Linoleum podna obloga

Zbog svojih karakteristika, linoleum se može nazvati antialergijskim, antibakterijskim, i antistatičkim materijalom.

Linoleum rolne

Linoleum možete da nabavite u rolnama. Dobro je da imate tu informaciju, da tokom proizvodnje ili korišćenja linoleuma, nema nikakvih štetnih supstanci za prirodu i čoveka.

Linoleum za terase

Zanimljivo je da je linoleum čak pogodan i za ljude koji imaju određene respiratorne smetnje. Linoleum se često ugrađuje na terase, jer je veoma otporan na spoljne uticaje.

Linoleum za kupatilo

Umesto klasičnih pločica, u kupatilo možet da ugradite linoleum. On je veoma lak za održavanje i jako izdržljiv, tako da će vas dugo služiti.

Linoleum za podove

Linoleum za podove je veoma dobar izbor, a prvi razlog je što je otporan, tako da može da podnese da preko njega prelazi veliki broj ljudi svakoga dana. Zbog te svoje osobine, često je biran za kancelarije, na primer.

Linoleum za zidove

Linoleum se može postavljati čak i na zidove, i to je još jedna korisna karakteristika ove obloge i materijala.

Linoleum za stepenice

Stepenice se često oblažu linoleumom, a prednost je lako održavanje, jer su stepenice uvek sklone prljanju.

Linoleum debljina

Linoleum se može pronaći u raznim debljinama, i one varijante koje su deblje, imaju nešto višu cenu.

Linoleum jeftino

Takođe, ako ste planirali nešto manji budžet za kupovinu linoleuma, to možete da ostvarite u radnjama koje nude jeftin linoleum.

Linoleum u kockama

Linoleum se prodaje i u kockama i zbog toga je ugradnja još lakša i jednostavnija.

Linoleum pločice

Linoleum je ekološki prihvatljiv i prirodan, i pri tome je vrlo ugodan pri hodanju. Ako vaš prostor zahteva intenzivno održavanje, onda je zaista dobar izbor da ugradite linoleum.

Linoleum postavljanje

Postavka linoleuma je laka, ali je ipak najbolje da to prepustite stručnim licima. Ako sami radite, možete nešto nepravilno da učinite, pa da onda imate materijal sa kojim ne može ništa da se učini i može samo da se baci, pa se stvara nepotrebna šteta.

Linoleum cena

Prosečna cena je oko 1000 dinara za metar kvadratni, ali vodite računa da ima i jeftinijih vrsta linoleuma, kao i skupljih i najbolje je da se raspitate lično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane