Limari Kvant Paneli

4.6 | 10 ocena
Ulica: Lađarska 3
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Limari Kvant Paneli
Mobilni: 063/
www.kvant.rs

O nama

LIMARI KVANT PANELI

Email: kvantpaneli@gmail.com


Firma Kvant Paneli osnovana je 1990. godine i izvodi sve vrste građevinskih radova. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, poslujemo sa velikim uspehom u zemlji i regionu, a u prilog tome govori cifra od urađenih preko 445.000 metara kvadratnih raznih objekata širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Izvodimo sve vrste građevinskih radova:

 • objekti i hale
 • čelične konstrukcije
 • krovno-pokrivački radovi
 • limarski i fasaderski radovi
 • nadogradnja i unutrašnji radovi

Sve radove izvodimo segmentno ili u potpunosti, po principu “ključ u ruke” - od ideje, preko projektovanja, do izvođenja radova, uključujući pripremu tehničke dokumentacije za prijem i upotrebnu dozvolu objekata.

Neizbežna faza u kompletiranju objekata, hala i krovopokrivačkih radova su limarski radovi, u koje spadaju:

Pri radovima, uglavnom se koriste ravni limovi, koji se savijaju na dužinu od 6 metara, kako bi se izbegli nepotrebni prekidi. Naše stručni tim za svaki detalj pravi skice po kojima se izrađuju opšivke, koje se kao i završni elementi, montiraju na sam objekat. Kako bi se uklopili sa bojama osnovnih materijala, panela ili krovnog pokrivača, limovi mogu biti u boji po Vašoj želji.

Kvalitet našeg rada prepoznat je od strane velikog broja klijenata koji su nam ukazali poverenje, a među kojima se posebno ističu brojna domaća i strana preduzeća, hale, stambeno-poslovni objekti i hoteli širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Sve vrste građevinskih radova po sistemu “ključ u ruke”.
Izrada krovova od lima i postavljanje oluka.
Pokrivanje hala limom u boji po Vašoj želji.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na telefone:

011/318 53 71
063/241 826

Limari Kvant Paneli, Ladjarska 3, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  10.05.2018 12:07

  KVANT PANELI limari ,isticu se svojim kvalitetom i preporukama mnogobrojnih zadovoljnih korisnika. Samo tako nastavite!Sve pohvale!

  Jovica Vitakic
  12.04.2017 06:41

  Kvalitet njihovog rada prepoznat je od strane velikog broja klijenata koji su im ukazali poverenje,a medju kojima se posebno isticu brojna domaca i strana preduzeca, hale,stambeno poslovni objekti i hoteli sirom Srbije,Crne Gore,Bosne i Hercegovine.

  Kristina Milosevic
  24.01.2017 06:46

  Angazovala sam ove radnike za postavljanje oluka na kuci i veoma sam zadovoljna kompletnom uslugom.Cena je bila tacno koliko smo se dogovorili na pocetku a usluga je bila profesionalna uz vrhunski kvalitet.

  Ana Milosavljevic
  02.07.2016 09:12

  Ovo je renomirana firma koja se vec vise od decenije bavi ovim poslom.Strucni kadar je obucen i iza sebe ima mnogo kvadrata postavljenog lima.Nude usluge izrada krovova od lima,postavljanje oluka,pokrivanje hala limom,slemene opsivke,ugaone opsivke.

  Milos Topalovic
  19.05.2016 10:17

  Nude vam sve usluge kada je koriscenje lima u gradjevinarstvu u pitanju.Opseg usluge je sirok a uglavnom se svodi na pravljenje oluka od lima,pokrivanje krovnih konstrukcija,ugaono opsivanje.Njihov kvalitet je prepoznat i zbog toga rado koristim njihove usluge.

  Marko Bjelic
  24.03.2015 04:29

  Da li radite postavljanje oluka i pokrivanje krovova limom? Zanimaju me limarske usluge, tj cenovnik. Pozdrav!

  Firme u blizini

  A tim Miloš, /, Zvezdara, Beograd
  Građevinska limarija Gardović, Mile Dimitrijević 11, Zemun, Beograd
  1 Oktobar Građevinska limarija, Vojni put I/63, Zemun, Beograd
  Lim Koncept Pro limarija, Ratka Resanovića 6a, Čukarica, Beograd