Lični trener Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Lični trener
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Crni petak! Body Space ležeći bicikl ili traka za trčanje (5 x 30 min)

Akcija -40% 3300 Din.
Crni petak! Body Space ležeći bicikl ili traka za trčanje (5 x 30 min) - 3.300 din! Body Space Novi Sad!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Samo za studente! Body Space ležeći bicikl ili traka za trčanje (7 x 30 min) HIT CENA!

Akcija -31% 3800 Din.
Samo za studente! Body Space ležeći bicikl ili traka za trčanje (7 x 30 min) HIT CENA! - 3.800 din! Body Space Novi Sad!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Trening za mršavljenje i oblikovanje tela (od 12h - 15h) - Body Space ležeći bicikl (30 min) HIT CENA!

Akcija -42% 700 Din.
Trening za mršavljenje i oblikovanje tela  (od 12h - 15h) - Body Space ležeći bicikl (30 min) HIT CENA! - 700 din! Body ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Lični trener

Sa TV-a, gledaju nas preplanule, zgodne face, bez grama celulita; sa naslovnica časopisa, smeše se devojke i mladići, savršeno izvajani; izađete na plažu, a svuda oko vas momci sa „pločicama“, snažnim bicepsima, dok su  pripadnice lepšeg pola u oskudnim bikinijima, sa telima morskih sirena... Pogledate sebe – vi imate otromboljen stomak, kičma vam se iskrivila od nepravilnog držanja, na kritičnim delovima tela nataložene debele naslage celulita... 

 

 

Padate u depresiju. Šta da radite? Želite da izgledate kao svi ti zgodni ljudi, a zašto i ne biste težili lepom izgledu, ma koliko godina da imate, 20 ili 60. Pokušavali ste i ranije sami da redukujete ishranu, ali se nekako uvek vraćate na brzu hranu; hteli ste da prekinete sa pušenjem, ali je to bilo kratkog daha; a tek vežbanje... pri pomisli na to, već ste umorni.

Zašto angažovati ličnog trenera?

Ako ste sebe prepoznali u opisanim primerima iz naše priče, jasno vam je da su neophodne korenite promene, ali i to da, nažalost, vi sami ne možete da se izborite sa problemom. Dakle, potrebna vam je podrška, neko ko će sve pravilno da osmisli, tako da se vi samo pridržavate saveta i da vežbate, ali onim tempom koji je prilagođen lično vama.

Kada prvi put budete razgovarali sa ličnim trenerom, otkriće se svi vaši problemi i zajedno će biti postavljeni ciljevi i dogovoren tempo rada. Nakon razgovora, slede merenja, prilikom čega će se utvrditi koliko procenata masti imate u svom telu. Sve to, predstavljaće osnovu za praćenje rezultata sve dok se ne postigne željeni oblik tela.

Dakle, pripremite se za telesnu transformaciju! To ste i želeli, to je i cilj angažovanja ličnog trenera. Da bi sve bilo uspešno, potrebno je analizirati vaš životni stil, pa će se u skladu s tim, pristupiti promeni štetnih navika. To se postiže dobrom organizacijom, kvalitetnim treninzima, korigovanjem ishrane, da biste na kraju usvojili vaš novi životni stil. 

Cilj svakog režima redukovanja telesne težine, jeste da se izgube masti, a da se poveća mišićna masa. Za vas će biti izrađen personalni plan ishrane, koji je rezultat detaljne analize vaših dnevnih aktivnosti i potreba.

Lični trener – iskustva

Kada vam je lični trener ukazao na to koje loše navike treba da eliminišete, te kako da se pravilno hranite, ostaje – vežbanje. 

 

 

Sve funkcioniše po principu – jedan vežbač – jedan trener. U takvim uslovima, maksimalna pažnja biva posvećena klijentu, a sve se to ogleda kroz asistenciju, pozicioniranje, usmeravanje i korekciju na ciljan i pravilan rad. 

Prema nekim istraživanjima, 80% vežbača na kraju programa postiže ciljeve koji su zacrtani pri startu, jedino je potrebno da imate dobru volju, mada vam i tu pomoć pristiže od ličnog trenera, u smislu motivacije. 

Razlog za angažovanje ličnog trenera nije isključivo redukcija telesne mase, već to može biti i povećanje snage i tonusa mišića, poboljšanje kardiovaskularne izdržljivosti, rad na prevenciji i rehabilitaciji povreda, kao i poboljšanje izgleda nakon trudnoće. 

Poenta korišćenja usluga ličnog trenera je u tome što će on, kao stručno lice, osmisliti program koji je prilagođen baš vama i baš vašem problemu, tako da je to naprecizniji i najdelotvorniji način da stignete do tako željenog cilja, koji niste uspevali sami da dosegnete.

Lični trener – cena treninga:

Potrebno je izdvojiti od 7000 din. do 9000 dinara, a iznos zavisi od broja termina koje imate nedeljno, dakle ili 4, što daje 16 treninga mesečno, ili 3, odnosno 12 termina za mesec dana. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes centre koji su oglešeni ispod našeg teksta. 

BESPLATAN prvi probni trening sa individualnim trenerom!

0 Din.
BESPLATAN prvi probni trening sa individualnim trenerom! Individualni trener Đorđe Krstić!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Individualni trening sa profesionalnim trenerom

Akcija -27% 1100 Din.
Individualni trening sa profesionalnim trenerom - 1.100 din! Individualni trener Đorđe Krstić!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Individualni trening sa profesionalnim trenerom - 16 termina!

Akcija -26% 140 Eur
Individualni trening sa profesionalnim trenerom - 16 termina! - 140 evra! Individualni trener Đorđe Krstić!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

BESPLATAN probni trening elektromagnetne stimulacije mišića

0 Din.
BESPLATAN probni trening elektromagnetne stimulacije mišića! EMS Studiju Cool Fitness!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

16.05.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, nije biti licni trener ni malo naivna stvar. Ipak je tu u pitanju jedna velika odgovornost.

28.04.2017
Milen Jovanovic

On svakako ima svoje prednosti i svoje mane.

31.03.2017
Lea Stankovic

Po mnogo cemu je on i vise nego odlicno resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

16.03.2017
Filip Milutinovic

Sto se ovog trenera tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan.

27.02.2017
Simona Vucinic

Koliko mi je samo poznato, sto se tice licnog trenera, kvalitet treba da bude veoma vazan. Sve drugo je mnogo losije resenje.

08.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Uvek bi pre licno pre izbor nekog licnog trenera trazila da vidim njegove reference.

30.01.2017
Marta Dencevic

Koliko mi je samo poznato, sto se ovog treninga tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.

12.01.2017
Todor Markovic

Koliko se meni samo cini, licni trener je odlicno resenje. Akos e bas za njega opredelite sigurno se necete pokajati.

11.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Mislim da je u svakom slucaju licni trener idealno resenje za pocetnike. Treba samo od pocetka da imate dovoljno novca pa da to se podmirite.

22.12.2016
Janko Zivanovic

Jeste da je licni trener i vise nego skup ali je zato potrebno da znate da je on nesto od cega mozete samo da profitirate, posebno ako nemate dovoljno pozitivnog motiva da vezbate.

06.12.2016
Nikolina Pantelic

Ako se vec odlucite da vezbate u teretani, a pri tome ste potpuni pocetnik, onda je definitivno najbolje resenje da se po tom pitanju obratite nekom strucnom i proverenom licu u koje mozete da imate puno poverenje.

05.12.2016
Petar Jankovic

Po pitanju licnog trenera, nemate sta da brinete. Pun je grad onih koji su visoko obrazovani a koji nemaj stalan posao.

18.11.2016
Jana Stankovic

Ako vam je vec potreban kvalitetan licni trener, onda bi idealno resenje bilo da posetite teretanu Toms Fit i da se bas u njoj uverite u kvalitet.

31.10.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko smatrate da vam je potreban licni trener onda je definitivno najbolje resenje za vas da iznajmite posto se visestruko isplati da ga imate.

28.10.2016
Ivan Stojanovic

Uvek je bolje po vas ukoliko se jos na samom pocetku dobro raspitate kako se slucajno na kraju ne bi desilo da se pokajete. Morate da budete svesni da je u danasnje vreme puno instruktora i trenera koji su priuceni.

07.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko ste tek poceli da se bavite posle duze pauze ili potpuno od pocetka sa odredjenom fizickom aktivnoscu, u svakom slucaju je idealno i najbolje resenje za vas kada biste pronasli nekog licnog trenra u kojeg biste moglid a imate puno poverenje.

02.08.2016
Dusan Markovic

Po meni je licni trener isto sto i personalni trener. U tom smislu licni trener je veoma znacajankako biste imali nekog ko moze vas rad, odnosno trening konstantno da nadgleda kako se ne biste povredili.