Alta Marea Turistička agencija

  • 1
5.00 | 11 ocena

GRČKA - KANALI HOTEL NIKO

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
GRČKA - KANALI HOTEL NIKO din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

GRČKA - KANALI HOTEL NIKO


Kanali je malo mesto koje se prostire duž magistranog puta koji povezuje Prevezu i Igumenicu. U mestu postoje svi neophodni gradski sadržaji, doktor, prodavnice, parkić, crkva. Nalazi se na jednoj od najdužih plaža u Grčkoj (oko 13km) po sredini zaliva i jedino je mesto koje se razvilo na samoj obali, ispod magistrale. Stari grad je iznad magistrale i on nije turistički razvijen. Plaža Kanali je kompletno opremljena, sa tuševima, česmama, parkingom, velikim brojem beach barova i kafića duž ove kilometrima duge plaže. Preveza je udaljena samo desetak kilometara, a ona predstavlja savršen grad za večernje šetnje, snabdevanje i zabavu. Parga je udaljena 45km te ovaj biser jonske obale možete relativno lako posetiti. Glavni grad Lefkade, Lefkas, možete posetiti sopstvenim prevozom, jer je udaljen svega 38km, a ukoliko želite iz Preveze možete uplatiti organizovano krstarenje do najlepših plaža na Lefkadi. Netaknuta priroda, velika i uređena plaža kao i kristalno čisto more tirkizne boje, čine ovo malo mesto idealnim za miran, porodični odmor ali i kao odličnu bazu za one koji vole da istražuju i obilaze, kako prirodne lepote i atrakcije tako i kulturno istorijske spomenike, koje se nalaze u blizini a kojima ova regija obiluje.DINARSKI DEO ARANŽMANA : 850,00 DINARA PO ODRASLOJ OSOBI, ZA DECU DO 15 GODINA 690,00 DINARA

Legenda : HB – polupansion (doručak, večera)

Lokacija: Hotel “Niko” se nalazi na samom početku Kanalija, dolazeći iz pravca Igumenice. Udaljen je 300m od centra mesta a od peščane plaže ga deli 60m. Hotel ima sopstveni parking koji mogu da koriste svi gosti. Najbliža prodavnica i pekara se nalaze na udaljenosti od 400m. Gostima je na raspolaganju recepcija 24 časa, sef uz doplatu, restoran, bar, teren za fudbal, teren za tenis, igralište za decu. Hotel ima svoj bar na plaži gde se uz konzumaciju pića mogu koristiti ležaljke i suncobran. Postoji besplatan bežični internet u celom objektu (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema). Zakupljeni smeštajni kapaciteti se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu sa direktnim i delimičnim pogledom na more. Niko hotel je porodičan hotel sa odličnom lokacijom, okružen uređenim vrtom gde možete uživati u miru i tišini.

Smeštaj: Sve sobe imaju terasu, TV, mini bar i kupatilo. U ponudi su dvokrevetne sobe, standardni ležaji (širine cca 90 cm) ili francuski ležaj (140cm) sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja ili sofe na razvlačenje. Zamena peškira je na tri dana, a posteljine na pet dana. Sve sobe su klimatizovane i korišćenje klime je uključeno u cenu.

PROGRAM PUTOVANJA : Smeštaj prvog dana boravka najranije od 14h. Od 1.-10. dana boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Poslednjeg dana sobe se napuštaju do 09h.

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:

Þ Smeštaj na bazi 10 polupansiona u sobama 1/2; 1/2+1 (doručak-buffet; večera-klasično usluživanje)

Þ Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka

Þ PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE UNIQA, OSIGURANA SUMA 30.000 EUR / NEMA OGRANIČENJA U GODINAMA I TRAJANJU BORAVKA

Þ Troškove organizacije i vođstva putaENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

à Autobuski prevoz

à Fakultativne izlete i individualne troškove

à stanični vaučer za ulazak na BAS stanicu - 50 dinara po osobi

à TURISTIČKA TAKSA koju je uvelo Ministarstvo turizma Republike Grčke. Ista će se naplaćivati na licu mesta I neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznos takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi:

privatni smeštaj /0,5€; htl 1*/0,5€; htl 2*/1€; htl 3*/2€; htl 4*/3€; htl 5*/4€.POPUSTI / DOPLATE: ( ne postoji mogućnost dupliranja popusta).

Ú Dete 0-3 godina na zajedničkom ležaju - GRATIS.

Ú Dete 3-12 godina na pomoćnom ležaju plaća 10€/po danu.

Ú Navedeni popusti važe samo u pratnji dve odrasle (puno plative) osobe.

Ú Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

Ú U slučaju spajanja smena nema umanjenja na hotelske usluge

USLOVI / NAČIN PLAĆANJA: plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate.

Ù UPLATA U CELOSTI: Odobravaće se popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen.

Ù UPLATA DO POLASKA: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja.

Ù ODLOŽENO PLAĆANJE: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019.godine, čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora

Ù PLATNE KARTICE : (Visa, Master, Maestro, Dina, American Express)

Ù ADMINISTRATIVNA ZABRANA: 30 % akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem

overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator) do 15.12.2019.godine.AUTOBUSKI PREVOZ: Cena povratne autobuske karte na relaciji Novi Sad/Beograd – Kanali iznosi 69€ za odrasle osobe, a za decu do 12 godina iznosi 59€. Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2019 su naznačeni u tabeli u okviru cenovnika. Povratak prema Srbiji u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja provere vreme i mesto polaska autobusa.

NAPOMENE : Za realizaciju putovanja neophodan je min od 45 prijavljenih putnika po smeni. • U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. • Agencija zadržava pravo izmene programa putovanja, pojedinih sadržaja navedenih u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti. • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije • Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) i ponude date kolektivima/sindikalnim organizacijama kao i u okviru odredjenih reklamnih akcija i specijalnih programa; • Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd

i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016. i Polisu br. 30000008843 od 14.09.2018. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti

radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE

Slične objave drugih firmi

Tasos

Cena: 99 eur.

Lefkada

Cena: 97 eur.

Sunčani Pefkohori

Cena: 89 eur.

Maj u Grčkoj

Cena: 77 eur.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije