Dodaj firmu

Alta Marea Turistička agencija

4.7 | 15 ocena
Član od 2022.
Nedostupno

Jedno od najlepših u Jonskom moru, Lefkada je ostrvo fantastičnih pejzaža, dugih peščanih i šljunkovitih plaža koje okružuju impresivne, bele litice i predivne, mlečnoplave boje mora. Neke od njih se nalaze i na listi najlepših plaža sveta kao što su Egremni, Porto Kaciki, Katisma, Jalos, Milos… Od kontinentalnog dela Grčke dele je samo prevlaka i pokretni most, zbog čega se ubraja u retka ostrva do kojih je moguće doći kopnom. Vrlo lep glavni grad, tradicionalna grčka sela, vizantijske crkve i arheološka nalazišta samo upotpunjuju savršen odmor na Lefkadi. Pored plivanja imate i mogućnost da se bavite surfingom, ronjenjem, paraglajdingom, jedrenjem ili da iskoristite brojne ekskurzije da upoznate okolna ostrva. Nikiana je gradić na istočnoj obali i nalazi se 9km od severnog dela ostrva i Lefkasa. Plaža je mala i šljunkovita, a malo mesto nudi taverne sa odličnom ponudom jela, kafićima i barovima na plaži. Plaža je veoma bizu glavnog puta pored obale. Plaža u Nikiani ima fenomenalan pogled na kopneni deo Grčke. Voda je mirna i čista. Jedna od najlepših plaža na istočnoj strani ostrva.DINARSKI DEO ARANŽMANA : 850, 00 DINARA PO ODRASLOJ OSOBI, ZA DECU DO 15 GODINA 690, 00 DINARALokacija: Vila “Fraxi Beach” se nalazi na oko 120m udaljenosti od mora, a od centra mesta i najvećeg beach bara na Lefkadi oko 350m. Vila se nalazi daleko od gradske buke, na lepoj lokaciji za miran I opuštajući odmor. Pored vile se nalazi supermarket, a na samoj plaži teverna sa igralištem za decu. Vila je opremljena Wi-Fi internetom (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema).

Smeštaj: U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji sa kupatilom i terasom u prizemlju, prvom i drugom spratu. U ponudi je i veliki apartman od 180m/2 ( četiri spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa kuhinjom) koji se nalazi u prizemlju za smeštaj do 12 osoba. Svi studiji/app sadrže kuhinju (rešo, frižider i osnovni potrebni pribor), gardarober, TV, kupatilo sa toaletnim priborom, terasu sa garniturom za sedenje, komarnike na prozorima i vratima, standardni ležaji (širine cca 90 cm) ili francuski ležaj (140cm). Opremljeni su klima-uređajem (doplata na licu mesta 3€ dnevno). Čišćenje soba, zamena posteljine i peškira na pet dana (gosti sami menjaju).PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan : Polazak iz Novog Sada u 14h (parking železničke stanice, kod lokomotive) / iz Beograda u 16h (mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi

obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2.dan : Dolazak u letovalište u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrane objekte najranije od 14h.

3.-11.dan : Boravak u izabranom studiu/apartmanu.

12.dan : Napuštanje studia/apartmana u 09h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).

13.dan : Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:

Þ Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Novi Sad/Beograd-Nikiana-Beograd/Novi Sad

Þ Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u 1/2;1/3;1/4;1/5;1/6;1/7;1/8 studijima/apartmanima

Þ Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka

Þ PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE UNIQA, OSIGURANA SUMA 30.000 EUR / NEMA OGRANIČENJA U GODINAMA I TRAJANJU BORAVKA

Þ Troškove organizacije i vođstva puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

à Fakultativne izlete i individualne troškove

à stanični vaučer za ulazak na BAS stanicu - 50 dinara po osobi

à TURISTIČKA TAKSA koju je uvelo Ministarstvo turizma Republike Grčke. Ista će se naplaćivati na licu mesta I neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznos takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi:

privatni smeštaj /0, 5€; htl 1*/0, 5€; htl 2*/1€; htl 3*/2€; htl 4*/3€; htl 5*/4€.

POPUSTI / DOPLATE: (ne važi za smene označene zvezdicom (*) i ne postoji mogućnost dupliranja popusta).

Ú Dete od 0-12 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 59 € i ima svoje mesto u autobusu.

Ú Dete od 0-12 godina u sopstvenom ležaju ima popust 20 € na kompletan aranžman.

Ú Navedeni popusti važe samo za jedno dete u pratnji dve odrasle (puno plative) osobe.

Ú Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

Ú Doplata za 1/1 studio-70% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu)

Ú U slučaju spajanja smena cena se umanjuje za 25 € po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana.

NAČIN PLAĆANJA: plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate.

Ù UPLATA U CELOSTI: Odobravaće se popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen.

Ù UPLATA DO POLASKA: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja.

Ù ODLOŽENO PLAĆANJE: 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019.godine, čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora

Ù PLATNE KARTICE : (Visa, Master, Maestro, Dina, American Express)

Ù ADMINISTRATIVNA ZABRANA: 30 % akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim

ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator) do 15.12.2019.godine.

AUTOBUSKI PREVOZ: Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2019 su naznačeni u tabeli u okviru cenovnika. Povratak prema Srbiji u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja provere vreme i mesto polaska autobusa.

NAPOMENE : Za realizaciju putovanja neophodan je min od 45 prijavljenih putnika po smeni. • U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. • Agencija zadržava pravo izmene programa putovanja, pojedinih sadržaja navedenih u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti. • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije • Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA organizatora putovanja ALTA MAREA Beograd

i sastavni su deo objavljenog pisanog programa putovanja. ALTA MAREA Beograd poseduje Licencu OTP br.106/2016 od 06.10.2016. i Polisu br. 30000008843 od 14.09.2018. za osiguranje garancije putovanja u slučaju insolventnosti

radi naknade štete osiguranika kod osiguravajuće kompanije MILENIJUM


Kategorija: Turisticke agencije Beograd
Podkategorija: Letovanje Grčka 2022 Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 026105
Firma: Alta Marea Turistička agencija
Website: www.altamarea.rs
Idi na vrh strane