Parket Tivoli

  • 5
4.7 | 9 ocena

Firma Parket Tivoli nalazi se u Pančevu i nudi Vam sve za parket na jednom mestu. Pored najkvalitetnijeg parketa od hrasta, jasena i bukve, u našoj ponudi nalazi se i kompletan pomoćni materijal za parket. Takođe, nudimo sve vrste parketarsk...
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 49
Pančevo
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Vukicevic
Nedavno sam kupoval lepak za parket i iznenadio sam se koliko razlicitih vrsta i kvaliteta ima. Najbolju ponudu dobio sam od firme Dekostar. Cene su veoma povoljne, zato sam se i odlucio za njih. Sve preporuke.
Todor Markovic
Svaki lepak za parket je ipak nesto sto u globalu nije bas toliko jeftino. Kada vec sa nekim dogovorite da uradite parket, onda svakako treba da gledate da on bude kvalitetan i da vam napravi kompletnu ponudu i cenu.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, nije on ni malo jeftin. Sve drugo je onda po meni samo gubljenje vremen i nista vise od toga.
Janko Zivanovic
Ukoliko po mei nesto valja u celoj prici onda je to lepak za parket.
Ljubinka Sreckovic
kada vec koristim lepak za parket onda zapravo ocekujem da drvo posle nanosenja tog premaza zaista izgleda fantasticno.
Petar Jankovic
Sto se ovog parketa tice, kvalitet je sigurno nesto sto je veoma vazno.
Nikolina Pantelic
Kada se setim samo koliko je ovo pre nekada bilo skupo. Danas je sto se tice materijala nekako sve manje - vise poprilicno pristupacno.
Ivan Stojanovic
Nije ipak svejedno kakav lepak za parket kupujete, u svakom slucaju on treba da bude onako bas dobrog kvaltieta. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Jana Stankovic
verujte mi, samo je veoma bitno da ovaj lepak bude bas onako dobrog kvaltieta. Jedino je generalno to sta se racuna.
Marko Petrovic
Ako vec planirate da kupite neki kvalitetna lepak za parket onda je svakako jedno od boljih resenja da ne stedite previse.
Biljana Brankovic
Kvalitetan lepak za parket je ipak pola uradjenog posla. Samo tada necete biti u prilici da vam se parket podigne zbog nekih gluposti.
Dusan Markovic
U svakom slucaju po meni nema lepse kuce od one u kojoj su podovi uradjeni od parkete. Medjutm, dalje to pre svega podrazumeva jedno kvalitetno odrzavanje koje zahteva porpilinco ulaganja u lepak i premazivanje svake 2 - 3 godine.