Dodaj firmu

Lekarske ordinacije Surčin

Lekarska ordinacija Dr Ribić

Lekarska ordinacija Dr Ribić nalazi se u naselju Surčin u ulici Vojvodjanska 336g. U našoj ordinaciji možete uraditi ginekološke preglede, lečenje kondiloma, ultrazvučne preglede
Pročitaj više

Vojvodjanska 336g
Surčin, Beograd

Lekarska ordinacija Iris optik

Lekarska ordinacija Iris optik nalazi se u Surčinu u ulici Vojvodjanska 231. Naša ordinacija Vam nudi usluge vrhunskog kvaliteta koje pruža tim specijalista oftamologa.
Pročitaj više

Vojvodjanska 231
Surčin, Beograd

Lekarska ordinacija Vita Medica

Lekarska ordinacija Vita Medica nalazi se u opštini Surčin u ulici Vojvođanska 137. Ordinacija opšte medicine gde je svakom pacijentu je posvećeno dovoljno vremena.
Pročitaj više

Vojvođanska 137
Surčin, Beograd

Lekarska ordinacija Stapes

Lekarska ordinacija Stapes smeštena je u opštini Surčin u ulici Vojvođanska 137. Ordinacija koja se bavi kompletnom otorinolaringološkom dijagnostikom i lečenjem kako dece tako i odraslih.
Pročitaj više

Vojvođanska 137
Surčin, Beograd

Lekarska ordinacija Meliorvita

Lekarska ordinacija Meliorvita nalazi se u naselju Surčin, u ulici Vojvođanska 120. Mi smo specijalistička ordinacija za ultrazvučnu dijagnostiku.
Pročitaj više

Vojvođanska 120
Surčin, Beograd

Ordinacija opšte medicine Family 2 DLV

Prepustite brigu o Vašem i zdravlju Vaše porodice vrhunskom timu stručnjaka, izaberite Ordinaciju opšte medicine Family 2 DLV. U prijatnom ambijentu naše ordinacije nudimo kompletnu dijagnostiku koja se sprovodi na savremenim aparatima, kao...
Pročitaj više

Maršala Tita 7
Surčin, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane